Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lotharia [Dedyk] [Medium] [Rework]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer taki troche to kopia Vesterisa, Serwer pod is'a (?) Żeby mieć full isa trzeba wydać +-150zł ( Jak wiadomo z isem jest 100% łatwiej)

TY ziomek serio jesteś upośledzony, założę się ze nawet nie grałeś na nim. Kupony sm dropią z rybek i są ogólnie dostępne i dość tanie.

Zbieram +

packiecopy.png

• Odpowiedzi 420
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na początkowej pieczęci jest napisane, że czas trwania jej jest 1 dzień, a znika po kilkunastu minutach?

Opublikowano

@Sathian Peta ciągle trzeba przywoływać po zmianie channela, mapy + dodalibyście jakiś event, karty okey czy cuś i jakieś nowe systemy autorskie, nie zerżnięte z innych...

Opublikowano

@Sathian

To prawda, że drop pereł w Red Lesie z metinów został wyłączony? Słyszałem, że ludzie tam dropili i nawet poleciali, żeby tam iść, bo można zarobić. Dziś wbijam i okazuje się, że dropu już nie ma, to jak to jest? Takich zmian się nie robi po starcie, bo dużo osób na tym traci. Pereł potrzeba i tak dużo i jeszcze dodanie tych ulepszaczy z lasu... W lesie się siedziało głównie dla kamoli/pereł, więc teraz średnio się opłaca, ale siedzieć trzeba bo nagle zachciało się wam brać pod uwagę ulepy z lasu.

Średnio. ;)

denzel.png

Opublikowano

@Sathian

To prawda, że drop pereł w Red Lesie z metinów został wyłączony? Słyszałem, że ludzie tam dropili i nawet poleciali, żeby tam iść, bo można zarobić. Dziś wbijam i okazuje się, że dropu już nie ma, to jak to jest? Takich zmian się nie robi po starcie, bo dużo osób na tym traci. Pereł potrzeba i tak dużo i jeszcze dodanie tych ulepszaczy z lasu... W lesie się siedziało głównie dla kamoli/pereł, więc teraz średnio się opłaca, ale siedzieć trzeba bo nagle zachciało się wam brać pod uwagę ulepy z lasu.

Średnio. ;)

Drop został zmniejszony ale nie wyłączony.

Opublikowano

@Sathian

Średnio. ;)

Ubiłem x metinów, każdy z rękawicą i nic. Specjalnie pytałem się innych czy im dropi, również nic. ;)

denzel.png

Opublikowano

Przywróćcie ten drop z metków w red lesie na taki jaki był, dodajecie te ulepszacze do eq a drop zmniejszacie, bez sensu... . Albo chociaż zwiększcie bo teraz to masakra.

Opublikowano

@Sathian

Średnio. ;)

Ubiłem x metinów, każdy z rękawicą i nic. Specjalnie pytałem się innych czy im dropi, również nic. ;)

Grałem na starcie to z 1 metina zawsze lecialy perly :D i to bez rekawicy 

Opublikowano

@Sathian

Średnio. ;)

Drop został zmniejszony, nie wyłączony ze względu na to, co działo się na rynku z perłami.

Był przesyt, pereł nie potrzeba (moim zdaniem) dużo. Na najwyższym poziomie, potrzeba ich 5, góra po 10.

Perły stały po 400/500k, gdzie nikt ich nie kupował. Teraz przynajmniej można na nich zarobić + jakiekolwiek 

dropienie tego ma sens.

A co do tego, że nie dropią perły to już wyjaśniam. To jest szansa na drop. Jeśli nie dropi za 5, 10 razem to nie jest

powiedziane że za 11 dropnie, no bo przecież tego tyle czasu mi nie dropiło.

Tak btw. polecam pochodzić na WO.

A niedługo na nowe dungeony, które wkrótce wprowadzimy wraz z innymi systemami.

Opublikowano

@Sathian

Średnio. ;)

Drop został zmniejszony, nie wyłączony ze względu na to, co działo się na rynku z perłami.

Był przesyt, pereł nie potrzeba (moim zdaniem) dużo. Na najwyższym poziomie, potrzeba ich 5, góra po 10.

Perły stały po 400/500k, gdzie nikt ich nie kupował. Teraz przynajmniej można na nich zarobić + jakiekolwiek 

dropienie tego ma sens.

A co do tego, że nie dropią perły to już wyjaśniam. To jest szansa na drop. Jeśli nie dropi za 5, 10 razem to nie jest

powiedziane że za 11 dropnie, no bo przecież tego tyle czasu mi nie dropiło.

Tak btw. polecam pochodzić na WO.

A niedługo na nowe dungeony, które wkrótce wprowadzimy wraz z innymi systemami.

na wo nie ma zarobku

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Jaka średnia liczba online?

~800.

Ok dzięki za info. Dla noobka po 5 letniej przerwie to w sam raz nowości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...