Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis zbanowany na twitch.tv

Gość Cinu.

test  

1. 1. test

• test1
      0
    • test2
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tyle. Nie lubię oglądać Disa i wkurza mnie jego zachowanie, nagle robi challenge dla dzieciaków po tym jak go zaczęli cisnąć NO ALE. Xayoo streamer jedzie po nim , bo mu widzów brakuje. Kogo to obchodzi jak on wygląda ? Już wole oglądać taką osobę niż jakieś puste szmaty co wywalone cycki mają i dupe na wierzch, bo ich poziom IQ jest równy ameby. To samo tyczy się reszty streamerów. Śmieją się dalej z Disa, bo boją się powiedzieć, by już przestali to robić. Overpow straci zbyt wielu widzów jak powie, że takie donejty będzie blokował i osoby z czatu. JAKIM TREZBA BYĆ DEBILEM BY TRACIĆ CZAS NA CZYIŚ STREAM TYLKO PO TO BY GO WYZYWAĆ ? Zdajecie sobie sprawę, że mało kto czyta te wasze komentarze xD

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xayoo streamer jedzie po nim , bo mu widzów brakuje.

Dowód poproszę :)

Zdajecie sobie sprawę, że mało kto czyta te wasze komentarze xD

Twój tez.

Opublikowano

Przegrał serię xD

strollowali mu serie*

Strollowanych gier ma 11 albo 12. Po prostu jest takim zerem, że po kilku latach grania codziennie po kilka godzin, był w stanie dobić jedynie do diamentu.

Opublikowano

Przegrał serię xD

dwa razy już

Ma czas do 6 rano, więc jest jeszcze szansa że wygra serię do diamentu.

Co do tematu, to ja nie jestem w stanie zrozumieć, czemu ludzie wyzywają Disa, skoro sami są pewnie gorsi od niego i flejmują za każdym razem, gdy giną. Myślą że są lepsi od niego a tak pewnie nie jest. Dis jest spoko kolesiem, to że flejmuje to jest rzeczą normalną. No niech mi ktoś powie, kto nigdy nie wkurzał się na lola i nie zwalał ciągle winy na kogoś? Założę się że nikt. Wyzywacie go non stop, a sami święci nie jesteście.

Opublikowano

Twój tez.

Zobacz post na fejsie Xayoo. Wywołał gównoburze. Co do komentarzy to chodziło mi o czat na streamie.

Opublikowano

Nauczcie go prosze grać czymś innym niz Master yi i zac. Jak mozna być takim unskillem i miec champion pool skrócony do 3 championów.

Opublikowano

Jeszcze ma czas do 6.00 rano, może mu się uda dobić ten diament V.

Opublikowano

Nauczcie go prosze grać czymś innym niz Master yi i zac. Jak mozna być takim unskillem i miec champion pool skrócony do 3 championów.

To dla Cb nienormalne że ludzie grają tylko 3 championami? Ja do jungli też zawsze biorę tylko 2 championów J4 i Hecarima, a na topa Teemo, Illaoi albo Galio. To normalne, wiele osób tak robi, to są rankedy a nie normale. Na normalach to możesz pogrywać kim chcesz, ale do rankedów bierze się tylko ogarniętych przez graczy championów. Spójrz na Nervariena, on teraz gra cały czas tylko Gragasem, Nidalką, Dianą i trochę Gravesem. Polecam maść na ból dupy.

Opublikowano

To dla Cb nienormalne że ludzie grają tylko 3 championami? Ja do jungli też zawsze biorę tylko 2 championów J4 i Hecarima, a na topa Teemo, Illaoi albo Galio. To normalne, wiele osób tak robi, to są rankedy a nie normale. Na normalach to możesz pogrywać kim chcesz, ale do rankedów bierze się tylko ogarniętych przez graczy championów. Spójrz na Nervariena, on teraz gra cały czas tylko Gragasem, Nidalką, Dianą i trochę Gravesem. Polecam maść na ból dupy.

Jednak od osób tak sławnych oczekuje się trochę "profesjonalizmu". Ludzie nie chcą oglądać tylko 3 championów, tym bardziej jeżeli jest to challenge do diamentu. Skoro gracz na takim poziomie gra tak małą ilością championów to źle świadczy o jego umiejętnościach.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

jest cos takiego jak mainowanie jakiejs postaci...    

dobra kogo ja oszukuje zwis gra tym bo to typowe noobchampy 

Opublikowano

Twój tez.

Zobacz post na fejsie Xayoo. Wywołał gównoburze. Co do komentarzy to chodziło mi o czat na streamie.

Djud, chodzi mi o dowód, ze zrobił to dlatego, ze mu widzów brakuje.

Opublikowano

Normalnie nie wierzę to co widzę w tych postach powyżej.  Naprawdę płaczecie o to , że ktoś ogarnia kilka postaci i je w pewnym wyższym stopniu mainuje ? Płaczecie , że DIS gra 3ma postaciami ? Ha ha ha - teraz shot dla was i może to być szokiem - popatrzcie sobie i porównajcie jak gra OVERPOW , KUBON lub ARQUEL :
OVERPOW na challangu 90% grał JHINEM 
HUBON gra 90% na topie swoją IRELKĄ jak jest tylko dostępna
ARQUEL gra najwięcej VLADIMIREM
NERVERIEN 90% jungla to NIDALE
WERLYB - za swoich dobrych czasó ( nie  aby teraz był zły bo jest super ) 90% gry JAX
JANKOS - jeden z chyba najbardziej rozpoznawanych naszych polskich graczy lol-a  MAIN JUNGLE i też gra NIDALE ELISE LEESIN

Z zagranicznych bardziej rozpoznawanych streamerów
BOXBOX - 99% RIVEN TOP MID JUNGLE - mało tego ten streamer gra na  setkach kont w niskiej jak na swoje umiejętności lidze od brązu do platyny i wali okropne plejsy xD
NIGHTBLUE - chyba jeden z najbardziej rozpoznawanych streamerów - jako chyba jedyny gra bardzo dużą ilością championów ale i tak większość to RENGAR czy to AD czy AP

Płaczecie , że ludzie grają mainami ?? HA HA HA - dupa was boli , że ludzie mają ogarnięte pewne championy a wy ich nie ogarniacie.
Niestety aby się gdziekolwiek wybić tak się gra i gra się na max 2 liniach i na każdej lini powinno się mieć 2-3 championów ogarniętych.
Też kocham swojego PANTHEONA i gram nim około 90% ale też mam pojęcie o IRELCE GNARZE MAOKAIU DARIUSIE na TOPIE czy też na JUNGLI AMUMU RAMUS J4
MiD i SUPPORT nie są to mi obce linie i tez potrafię na naich zagrać ale nie tak jak na topie czyli swojej main lini na której poświęciłem 90% swoich gier.

Dlatego bawią mnie takie wypowiedzi jak powyżej i płacz ludzi , że streamer, który chce wbić coś w określonym czasie jest jechany , że ma mały champion pool tym bardziej , że 80% ludzi co go jadą nawet nie mają platyny nie mówiąc o diaxie czy jeszcze wyżej master czy challenger tierze. Chcecie to grajcie 40 toma nawet postaciami a nie miejscie o nich  bladego pojęcia i o ich mechanice i potem płaczcie w milionach tematach , że jest elo hell i z brązu się nie da wyjść. Dobra rada dla was tych wszystkich z bólem dupy - pokażcie na stremce jak wy gracie a poźniej wyciągnijcie wnioski czy jest tak łatwo jak wam się wydaje.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Na moje to wymaga sie by gracz półprofesionalny pokazywał coś, a nie 3 unskill champy. Żeby jeszcze on kogoś potrafił ograć tym, no ale te czampy są totalnie bez mechaniki.

Opublikowano

Nigdy nie lubilem Dissa, lecz za jego cele zyskal u mnie respekt, ale zeby zostal zbanowany przeciez pieniadze mialybyc na cel ..

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego najpierw challenge miał trwać do 24, kiedy zauważył, że nie wbije diaxa w tym czasie przesunął czas do 6 i znowu później przestawił na 11? Mi to wygląda na zupełny brak pokory i brak umiejętności przegrywania skoro aż tak na siłę przestawiał ten czas, bo zgaduje że gdyby nie wbił to ludzie i tak by wpłacili na te dzieciaki.

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego najpierw challenge miał trwać do 24, kiedy zauważył, że nie wbije diaxa w tym czasie przesunął czas do 6 i znowu później przestawił na 11? Mi to wygląda na zupełny brak pokory i brak umiejętności przegrywania skoro aż tak na siłę przestawiał ten czas, bo zgaduje że gdyby nie wbił to ludzie i tak by wpłacili na te dzieciaki.

Ten kto mialby wplacic to i tak by wplacil, obudzilem sie dzis w nocy o 4 sprawdzic jak tam Challenge, a tu napis " 2 gry do serii ", nie mial juz najmniejszych szans na wygranie 5 gier w 2h niecale, wiec poszedlem spac dalej, o 8 rano sie budze a tu Dis konczy wlasnie gierke wbil ten diamond - po czasie. Bo ludzie spamowali ze ooo spokojnie disu jak nie do 6 to do 10 albo 11 nawet.

Wbil w koncu, ale zakrywanie sie "dziecmi" to najwieksza glupota i zastanawiam sie czy chociaz polowa osob wplaci hajs ten co miala, teraz moga bez problemu jako wymowke dac to, ze wbil po czasie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ten kto mialby wplacic to i tak by wplacil, obudzilem sie dzis w nocy o 4 sprawdzic jak tam Challenge, a tu napis " 2 gry do serii ", nie mial juz najmniejszych szans na wygranie 5 gier w 2h niecale, wiec poszedlem spac dalej, o 8 rano sie budze a tu Dis konczy wlasnie gierke wbil ten diamond - po czasie. Bo ludzie spamowali ze ooo spokojnie disu jak nie do 6 to do 10 albo 11 nawet.

Wbil w koncu, ale zakrywanie sie "dziecmi" to najwieksza glupota i zastanawiam sie czy chociaz polowa osob wplaci hajs ten co miala, teraz moga bez problemu jako wymowke dac to, ze wbil po czasie.

Jeden napisał na chacie, że przesunął czas do 6 rano z powodu 2 dniowego bana i po banie liczył dni od 6 rano zamiast od 24. Nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Jeden napisał na chacie, że przesunął czas do 6 rano z powodu 2 dniowego bana i po banie liczył dni od 6 rano zamiast od 24. Nie wiem czy to prawda.

Tak, ale pozniej jak juz przegral serie to zaczeli gadac ze do 10

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Z tego co mówił to niby dostał bana na Twitchu o 18:00 czyli doliczył sobie 6h bo tyle do północy wychodzi i dodał to sobie do następnego dnia, czyli niby do 6 rano ja tak o 5:30 jak wstałem to chyba jakiś Dawidsonek kerował mu gierkę Keylą gdzie miał serie, nie wiem czy grał duo czy nie, ale niby tego Diaxa wbił ;0 

ItgMSFz.gif­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...