Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis zbanowany na twitch.tv

Gość Cinu.

test  

1. 1. test

• test1
      0
    • test2
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszecie JD, a nawet nie wiecie skąd kiedy i jak się to zaczęło, elo.

edit;

Ja p******e, ale wy macie marne argumenty.. Ciągle tylko słysze to samo (bol, bol bol, nitro nitro nitro). Użyjcie mózgu i przestańcie wyciągać brud z przeszłości i patrzcie na teraźniejszość.
xD

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szanujesz flamera, hipokrytę, zboostowanego orka? no ok twój wybór. szkoda że nitro go nie zniszczył jak była drama z bolem. a  pomyśleć że Gierczak mógł być zniszczony jak ator. 

btw to Gierczak wypromował bola w Polsce.

Mówisz o kimś , że jest orkiem flamerem o dramie o wszystkich rzeczach a nie wiesz sam o czym piszesz. Tak właśnie mam możliwość wybierania pomiędzy DIS-em a takimi ludźmi jak Ty co pomimo wszystkich za , które napisałem aby nikogo nie obrażać Ty w swoich komentarzach to robisz cały czas - przez takich ludzi właśnie między innymi jak Ty z końcóweczką pl w nicku polscy gracze są tak a nie inaczej postrzegani w community lola i nie tylko . Za dzieci co nic nie potrafia , żadnej argumentacji napisać , nic normalnego a jedynie flejmić wszystkich w koło tak jak robisz to Ty w swoich komentarzach na fublicznym forum. Współczuję Ci bardzo bo piszesz o Nitro a nie masz zielonego pojęcia co i gdzie a jedynie coś usłyszałeś - słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w , którym kościele - zachowujesz się jak właśnie te 90% community polskiego lola , jak ta krowa co dużo ryczy ale mało mleka daje. 

Biedny ten twój mózg.

Opublikowano

Jeżeli ja wyklnę kogoś w meczu widzi to 9 osób, jeżeli on kogoś wyklina widzi to 3 tys. Właśnie o to chodzi, jeśli nie panujemy nad sobą i jesteśmy toksyczni do tego stopnia, że wyrzucają nas z np. ESL, to nie bierzemy się za streaming. Sam jest sobie tego winien, tak jak pisałem wcześniej perm powinien byc już dawno (tak jak np. Imba) a nie 48h. Jeśli w przeciągu kilku miechów nie potrafi się przyzwyczaić to tego "JD" to niech wyłączy donejty i dostaje mniejszy profit.

A jego tłumaczenie, że wiedział o ludziach którzy będą trollować mu gierki - było trzeba robić ten czelendz na serwerze EUW/NA gdzie jest mniej polaków ;)

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

szanujesz flamera, hipokrytę, zboostowanego orka? no ok twój wybór. szkoda że nitro go nie zniszczył jak była drama z bolem. a  pomyśleć że Gierczak mógł być zniszczony jak ator. 

Mówisz o kimś , że jest orkiem flamerem o dramie o wszystkich rzeczach a nie wiesz sam o czym piszesz. Tak właśnie mam możliwość wybierania pomiędzy DIS-em a takimi ludźmi jak Ty co pomimo wszystkich za , które napisałem aby nikogo nie obrażać Ty w swoich komentarzach to robisz cały czas - przez takich ludzi właśnie między innymi jak Ty z końcóweczką pl w nicku polscy gracze są tak a nie inaczej postrzegani w community lola i nie tylko . Za dzieci co nic nie potrafia , żadnej argumentacji napisać , nic normalnego a jedynie flejmić wszystkich w koło tak jak robisz to Ty w swoich komentarzach na fublicznym forum. Współczuję Ci bardzo bo piszesz o Nitro a nie masz zielonego pojęcia co i gdzie a jedynie coś usłyszałeś - słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w , którym kościele - zachowujesz się jak właśnie te 90% community polskiego lola , jak ta krowa co dużo ryczy ale mało mleka daje. 

Biedny ten twój mózg.

Dobra kończę tę rozmowę z Tobą - nie zamierzam się zniżać do Twojego poziomu.

Widać Twoje odpowiedzi są tak bardzo elokwentne, że  nic dodać nic ująć. Jednak dopisek pl w nicku ma coś w sobie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

nie ogladałem wczesniej disa i dopiero na tym czalendżu go włączyłem, jak już spadł do gIV i powiedział że jemu w sumie nie zalezy na tym może też trollowac gierki tylko że on pociągnie tych ludzi za soba do silvera to sie skichałem xD^ potem sie już obsrał bo mu opekami w lesie nie szło to wszedł lujkong na las/mid i przez 2 dni był ;D

ogólnie dla mnie to jest podczłowiek, coś na co by mi sie nawet napluć nie chciało, ale bez jd bo w sumie wyjebane kappa

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Biedny ten twój mózg.

Widać Twoje odpowiedzi są tak bardzo elokwentne, że  nic dodać nic ująć. Jednak dopisek pl w nicku ma coś w sobie.

ja nie wypieram się polski (w przeciwieństwie do ciebie). Jestem dumny z polaków i mojego kraju. ale takich gierczaków to trzeba tępić

Opublikowano

Biedny ten twój mózg.

ja nie wypieram się polski (w przeciwieństwie do ciebie). Jestem dumny z polaków i mojego kraju. ale takich gierczaków to trzeba tępić

HAHAHAHAHA robię z tego screena dla potomnych . Człowiek jesteś chyba dobrze pijany i sam nie wiesz o czym do kogo i co piszesz na tym forum.

Z Twoich postów można wywnioskować , że nawet nie czytasz na co odpisujesz w cytatach . Żal mi Ciebie strasznie i naszego kochanego kraju , że w nim mieszkasz i ,że kiedyś takie dzieci jak Ty moga sprawować w nim jakąkolwiek władzę. 3maj się cieplutko i zacznij czytać fora bo jak narazie mizernie Ci idzie i to bardzo. Wyskakujesz jak filip z konopi. Nara  - nie karmić troli i dzieci z dopiskiem pl .

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

meh

Hejt to hejt.

Zwłaszcza w internecie. Dis lubi sobie powiedzieć takie słowa, a z drugiej strony płacze, że takie i owakie akcje są o nim.

Ktoś robi takie donejty ? Niech se robi. Ten i tamten się śmieje ? No i co z tego. Mówi, że jego zdaniem to nie jest ok, a jak śmiechnie (jak czasami Dis z donate) to wielki problem.

W końcu ma przecie pewną ilość ludzi, którzy go chętnie oglądają.

Jeśli ktoś szuka zniesławienia w internecie i robić z tego problem, powinien mieć odcięty do niego dostęp.

3685214822554751512974.gif

Opublikowano

Dobra fajnie, ale może byście zauważyli że od ponad pół roku jest on non stop prowokowany? Co chwile hejterzy jeżdżą mu po rodzicach, kiarze itp. A wy byście nie stiltowali jakby ktoś wam specjalnie zaczął trollować gry? Nie raz widziałem wasze wypociny podczas meczu typu "Rucham ci matkę" albo "Zdechnij na raka". Był cały czas prowokowany więc jak każdemu wkońcu puściły nerwy. Dis to jest normalna osoba, stara się jak najlepiej streamować jak może, nic nikomu nie zrobił a jest hejtowany przez jakiś debili, którzy to wymyślili. 

Opublikowano

Dobra fajnie, ale może byście zauważyli że od ponad pół roku jest on non stop prowokowany? Co chwile hejterzy jeżdżą mu po rodzicach, kiarze itp. A wy byście nie stiltowali jakby ktoś wam specjalnie zaczął trollować gry? Nie raz widziałem wasze wypociny podczas meczu typu "Rucham ci matkę" albo "Zdechnij na raka". Był cały czas prowokowany więc jak każdemu wkońcu puściły nerwy. Dis to jest normalna osoba, stara się jak najlepiej streamować jak może, nic nikomu nie zrobił a jest hejtowany przez jakiś debili, którzy to wymyślili. 

Ale mi to prowokacje. Jakbym ja reagował na każdą zaczepkę i dostawał za to złotówkę to byłbym milionerem. Ten debil nie ma dystansu do siebie i jest bardziej sztuczny od tych modelek co je pokazują w TV.

Opublikowano

Ale mi to prowokacje. Jakbym ja reagował na każdą zaczepkę i dostawał za to złotówkę to byłbym milionerem. Ten debil nie ma dystansu do siebie i jest bardziej sztuczny od tych modelek co je pokazują w TV.

A jak ktoś Cię zwyzywa to od razu pójdziesz do niego ze swoją kinder mafią i mu będziesz chciał naj**ać.

Opublikowano

Dla mnie to wydaje się nieco dziwne. Najpierw dostaje JD trolli przegrywających mu gierki a potem wszyscy się śmieją że dostał bana. obiecał nie flamić nie wyzywać. owszem obietnicy nie dotrzymał, ale k***a, mieć tyle trolli w tak krótkim czasie i w dodatku spamiących JD JD to troche ciężko się nie zdenerwować. Naprawde hejt to hejt ale aż tak wielkiego to ja jeszcze nie widziałem. Dla mnie te "JD" jest po prostu czymś słabym. "Bo dis flami i wyzywa i wogole jaki to z neigo zjeb". Jakoś każdy JD wyzywa go nie lepiej niż on trolli. Czekam na hejterów chcących mnie zwyzywać od najgorszych bo nie jestem JD. Nie, nie jestem JD bo nie jestem takim skurwielem jak 2/3 ludzi :)

Opublikowano

Dostał bana na 48h, ale najbardziej w*****a mnie to, że jebane szlaufy święcą cyckami i pizdą do kamery i nikt tego gówna nie banuje, a do Disa się przyczepili że kogoś tam zwyzywał w LoLu, a tych śmieci ludzkich nikt nie zbanuje... Ta gra to jest tylko sztuczny argument i zatajanie sedna, bo wszyscy mają w dupie w to co one grają, zwłaszcza że nawet nie potrafią w to grać, a ludzie oglądają je dlatego że prezentują dno intelektualne i pokazuja jak dziewczyna moze sie zeszmacić, a jeżeli chcą sobie pooglądać gówno to niech idą na szołapa. A potem jakiś p**** z pod bloku Ci powie, wyjdź na pole nie graj w gry, tych "streamerek" też to dotyczy? Czasami na tłiczu widać wiecej niz na szouapach

Opublikowano

Współczuje osobom, które są jego subskrybentami. Szkoda, że ten ban to nie permanentny.

Ale ja Ci współczuje , że nie potrafisz zrozumiec zwykłej nagonki na jednego człowieka przez ludzi co sie wyśmiewaja przez kilka miesięcy. Chciałbym widzieć Ciebie czy też kogokolwiek innego co piszą "JD - jestem debilem " gdzie popadnie jak to Wy byście byli na jego miejscu i poddawani cały czas takiej presji. Wiem , że  te dzieciaczki co to piszą  90% nawet nie znają tematu i nie wiedzą oco chodzi ale to jest jakiś trend chorych ludzi , którym wydaje się , że jak napiszą "JD - jestem debilem " to są fajni. Jak dla mnie co do bana to Ci co go trolowali na streamie powinni dostać bana w lolu bo to jest zakazane i nietylko jemu gierki przegrali ale jeszcze 3em osobom innym, a regulamin lola mówi jasno , że za takie zachowanie jest ban. Mało tego ludzie pisali na chacie po troll gierkach , że znajdą te dzieci i im wpier.....  , lecz DiS powiedział aby tego nie robili a karma sama do nich wróci. Postaraj się postawić na jego miejscu i wyobraź sobie taką sytuację : Idziesz do pracy  a w pracy Cie jadą i wyśmiewają cały czas, obrażają Ciebie Twoją Kobietę, Twoją rodzinę której nawet nie znają - wtedy jak reagujesz ?? Jesteś opanowany i wszystko puszczasz przez palce ?? HAHAHAH na pewno. A ja Ci powiem co robisz . Podchodzisz do jednego i drugiego i dajesz mu w mordę i się na tym zabawa kończy. Już nikt Ci nic nie gada bo ma respect. Niestety w necie dzieciaczki uważają się za wszystko mogące trole i robią to co robia ale pamietajmy , że w necie też nie jesteś anonimowy i odlalezienie kogokolwiek to zaledwie pare minut posiedzenia na kompie lub nawet mniej .

Opublikowano

Współczuje osobom, które są jego subskrybentami. Szkoda, że ten ban to nie permanentny.

Ale ja Ci współczuje , że nie potrafisz zrozumiec zwykłej nagonki na jednego człowieka przez ludzi co sie wyśmiewaja przez kilka miesięcy. Chciałbym widzieć Ciebie czy też kogokolwiek innego co piszą "JD - jestem debilem " gdzie popadnie jak to Wy byście byli na jego miejscu i poddawani cały czas takiej presji. Wiem , że  te dzieciaczki co to piszą  90% nawet nie znają tematu i nie wiedzą oco chodzi ale to jest jakiś trend chorych ludzi , którym wydaje się , że jak napiszą "JD - jestem debilem " to są fajni. Jak dla mnie co do bana to Ci co go trolowali na streamie powinni dostać bana w lolu bo to jest zakazane i nietylko jemu gierki przegrali ale jeszcze 3em osobom innym, a regulamin lola mówi jasno , że za takie zachowanie jest ban. Mało tego ludzie pisali na chacie po troll gierkach , że znajdą te dzieci i im wpier.....  , lecz DiS powiedział aby tego nie robili a karma sama do nich wróci. Postaraj się postawić na jego miejscu i wyobraź sobie taką sytuację : Idziesz do pracy  a w pracy Cie jadą i wyśmiewają cały czas, obrażają Ciebie Twoją Kobietę, Twoją rodzinę której nawet nie znają - wtedy jak reagujesz ?? Jesteś opanowany i wszystko puszczasz przez palce ?? HAHAHAH na pewno. A ja Ci powiem co robisz . Podchodzisz do jednego i drugiego i dajesz mu w mordę i się na tym zabawa kończy. Już nikt Ci nic nie gada bo ma respect. Niestety w necie dzieciaczki uważają się za wszystko mogące trole i robią to co robia ale pamietajmy , że w necie też nie jesteś anonimowy i odlalezienie kogokolwiek to zaledwie pare minut posiedzenia na kompie lub nawet mniej .

"ja p******e znowu się wyjebał, j****y troll"

"je*ać Greków, je*ać Grecję"

"pal się koniu je*any"

"a wtedy przylatuje smok i rucha twoją matkę"

"takich ludzi się powinno się zabijać, wieszać"

I Ty sądzisz, że taki człowiek powinien być oglądany i być promotorem takich marek jak Sprite? Ten człowiek powinien się leczyć.

Jednego dnia mówi, że gardzi Grekami, bo według niego są flejmerami (a sam nim jest), a drugiego dnia prosi o podpisywanie petycji o pozostanie GRECKIEGO zawodnika Forgivena (który też jest opisywany jako flamer) w LCS'ach.

Już nie wspomnę, że  byli gracze w jego challengu zupełnie mu obcy i zagrali słabo a co na to Dis? TROLLUJĄ GO xD

A te cytaty to tylko 1% jego działalności. Z nielubieniem Disa jest podobnie jak ze Zbukiem. No bo co? Zbuku to totalny noskill a słuchają go jedynie ludzie bez gustu. Podobnie z Disem.

Opublikowano

.

Już nie wspomnę, że  byli gracze w jego challengu zupełnie mu obcy i zagrali słabo a co na to Dis? TROLLUJĄ GO xD

Trochę oderwany typ jest od rzeczywistości tej gry skoro spodziewa się poziomu mastera czy innego diamenta na kiju na poziomie golda, i jeszcze do tego płacze zamiast carrować co raczej na low elo powinno mu przyjść łatwo skoro na mainie jest wysoko.  :confused:

Opublikowano

>trollujcie mu gry

>mówcie o tym, jaki to "słaby" jest

Po kilku grach z rzędu strollowanych, dziwicie się, że ostro reaguje nawet na osoby, które są po prostu słabe?

Do tego to jego praca, on na tym zarabia, a osoby które mu w tym przeszkadzają i niszczą jego wizerunek i działają bezprawnie.

Dodam jeszcze, że sam czasem lubię pośmiać się z jego tekstów, past, czy memów o nim, ale cały hate i nagonka to coś zupełnie innego.

Mentor
Opublikowano

>trollujcie mu gry

Po kilku grach z rzędu strollowanych, dziwicie się, że ostro reaguje nawet na osoby, które są po prostu słabe?

Do tego to jego praca, on na tym zarabia, a osoby które mu w tym przeszkadzają i niszczą jego wizerunek i działają bezprawnie.

Dodam jeszcze, że sam czasem lubię pośmiać się z jego tekstów, past, czy memów o nim, ale cały hate i nagonka to coś zupełnie innego.

Co mu ludzie niszczą trollując gry ?

Przeciez on ma strimować , a nie wygrywac co ty pierdolisz ?

Do tego obecnie ma 52 Lose na 12 troll gierek no dobry kat na goldach i platynach 

Gra caly czas tym Masterem i myśli ze bedzie wygrywał 

Niszcza mu wizerunek ? Co k***a przecież to on sam sobie niszczy wyzywa wszystkich bo mysli ze jest dobry a jest c*****y i tak zostanie

Jak ty moderatora dostałeś jak ty mózgu nie używasz ?

@PS. Policja przyjedzcie na Summoners Rift bo mi k***a trolluja gry 

Opublikowano

>trollujcie mu gry

Co mu ludzie niszczą trollując gry ?

Przeciez on ma strimować , a nie wygrywac co ty pierdolisz ?

Do tego obecnie ma 52 Lose na 12 troll gierek no dobry kat na goldach i platynach 

Gra caly czas tym Masterem i myśli ze bedzie wygrywał 

Niszcza mu wizerunek ? Co k***a przecież to on sam sobie niszczy wyzywa wszystkich bo mysli ze jest dobry a jest c*****y i tak zostanie

Jak ty moderatora dostałeś jak ty mózgu nie używasz ?

@PS. Policja przyjedzcie na Summoners Rift bo mi k***a trolluja gry

Niszczenie wizerunku polegające na obrażaniu go, tworzeniu i rozpowszechnianiu plotek oraz ogólnej nagonce. Osoby wyzywające go są takimi samymi flamerami, jak on sam.

Opublikowano

.

Trochę oderwany typ jest od rzeczywistości tej gry skoro spodziewa się poziomu mastera czy innego diamenta na kiju na poziomie golda, i jeszcze do tego płacze zamiast carrować co raczej na low elo powinno mu przyjść łatwo skoro na mainie jest wysoko.  :confused:

Ty naprawde chyba nic nie rozumiesz xD. mieć noob teamy i nie umieć ich wycarrować a dostawać trolli które dają free kille i nie umieć ich wycarrować to dwie szczególne sprawy. Przynajmniej ja nie wiem jak inni ale nigdy nie wygrałęm z typem co trolluje (daje free kille).

"ja p******e znowu się wyjebał, j****y troll"

"je*ać Greków, je*ać Grecję"

"pal się koniu je*any"

"a wtedy przylatuje smok i rucha twoją matkę"

"takich ludzi się powinno się zabijać, wieszać"

I Ty sądzisz, że taki człowiek powinien być oglądany i być promotorem takich marek jak Sprite? Ten człowiek powinien się leczyć.

Jednego dnia mówi, że gardzi Grekami, bo według niego są flejmerami (a sam nim jest), a drugiego dnia prosi o podpisywanie petycji o pozostanie GRECKIEGO zawodnika Forgivena (który też jest opisywany jako flamer) w LCS'ach.

A te cytaty to tylko 1% jego działalności. Z nielubieniem Disa jest podobnie jak ze Zbukiem. No bo co? Zbuku to totalny noskill a słuchają go jedynie ludzie bez gustu. Podobnie z Disem.

Najpierw disa hejtujecie wyzywacie, trollujecie mu gierki, prowokujecie go, wystawiacie jego nerwy na próbę i teraz piszesz takie k***a coś? Co do tego forgivena to trochę ślepy jesteś(nie wiem gdzie znalazłeś że forgiven jest flamerem gdzie rzuca mięsem na prawo i lewo). Gracze lcs z grecji a gracze bronze-platyna z grecji to co innego. Ja tak samo gardzę nie tyle że greckimi ale polskimi graczami lola. hm możesz mnie wyzywać od zdrajców kraju ale prawda jest taka, że 3/4 z tych graczy to po prostu najgorsze skurwysyny gotowe wyruchać ci matke, życzyć ci raka za byle co. Ot za głupią śmieć w lolu, za uspokojenie go tekstem shut up, czy innego typu teksty. Tak jak wspomniałem gardze takimi graczami, ale polscy gracze z lcsów lub nie-flamerzy są dla mnie w porządku. Co do oglądania i SŁUCHANIA muzyki bo zarzuciłeś tu przykładem zbuka, to zależy od gustu. Youtuber jest oglądany przez kogoś kto chce go oglądać. Jeżeli wy armia JD nie lubiecie disa, nie chcecie go oglądać to po c**j mu nabijacie wyświetlenia, komentarze, KASĘ WYSYŁACIE W DONEJTACH !? Gdzie tu kuźwa ludzka logika? A co do muzyki to się odpierdol. Każdy słucha czego chce. Jak powiedziałem to kwestia gustu kto czego słucha i nie twoja w tym rola żeby mówić że muzyki zbuka słuchają ludzie bez gustu. Twój popuś aka golden zomp to też gość którego słuchają ludzie bez gustu, najgorsze zera i nieuki po gimnazjum którym budowlanka była za trudna. Czemu bez gustu? bo ja tak mówię i uważam. Więc przestań pisać na oślep to co piszesz bo to się kupy nie trzyma. A i jeszcze co do tych ostatnich tekstów dysa, owszem źle zrobił za mocne słowa padły i dostał za to karę. twitch uznał to za godne 48h zakazu streamowania i tu powinna być kropka a nie winienie go za to wszystko. Aż mi trochę go żal zrobiło jak mówił że się starał nie flamić, stara się być lepszy itp, i gdy widzę zaraz te wszystkie dzieci JD (i też nie dzieci bo starszym też mózgów brakuje) to chce mi się po prostu każdemu obciąć palce żeby nie mogli pisać tego JD albo wydłubać oczy, żeby pisali na oślep jak ty. Dziękuje dobranoc.

Opublikowano

TL DR

ale jak ktoś nie oglądał to polecam 

Co do mojej opinii to zacząłem graj w lola jak ktoś podrzucił link z statusów że KMT dostało się do LCSów i był meczyk już jako ROCCAT vs FNATIC :D serio z*********e się ten mecz oglądało wtedy sam zajarany ściągnąłem gierkę chyba sezon 3 coś takiego. Oczywiście komentował DIS + Leo from Korea. Po meczyku DIS promował się że jak ktoś chce zobaczyć jak struimuje i gra to chętnie, wbiłem no i okazało się że to rak i tak zawsze było, po prostu taki charakter ma :( Co deda zaliczył to że wina tamtego, jakieś wymówki że miał farta etc strasznie słabo się to oglądało serio. Wiele razy pisał i mówił że się zmienił, ale od czasu kiedy się przeprowadził nic takiego nie nastąpiło :( no nie wiem jak można to oglądać strasznie niepozytywny (negatywne nastawienie) gość, widać że wszystko na siłę robi a widzów ma tylko dla tego że wybija się na hejcie, tylko że on nie udaje. Taki niktron ma beka robi z siebie debila, ale na serio cieszy się że ojebał widzów na hajs, (którzy i tak lubili płacić za taką rozrywkę) na robieniu z siebie klauna sporo kasy, dis ta sama historia tylko że on nie udaje, próbuje uświadomić wszystkich że to wina hejterów a problem jest po jego stronie, wystarczy by nie brał wszystkiego do siebie i był bardziej pozytywnym :) pozdro jeśli chciało się komuś to czytać XDD

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Ludzie nauczcie sie szacunku do drugiego człowieka :)

Sprawa jest prosta : nie lubie Disa, nie wbijam na jego streamy i sprawa rozwiązana.

Co to za sens siedzieć 6 godzin i oglądać osobę, której się nie lubi, żeby 10 razy przez te 6 godzin napisać " JD" albo wysłać jakiś zje**ny donejt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...