Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dis zbanowany na twitch.tv

Gość Cinu.

test  

1. 1. test

• test1
      0
    • test2
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie ta osoba powinna dostać perma już dawno i na twitchu i w samej grze, ale jak wiadomo cebulak z serwisu twitch.tv go odbanuje, to kwestia czasu

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Parę zdań z Asterem i wszystko wróci do normy 4Head.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ten fragment co dałeś to jest tylko jakiś procent tego co tam się działo , on dziś tak cisnął cały dzień i wczoraj wieczorem też :)  Szczerze? Dostał ode mnie reporta za mowę nienawiści.. wgl czepia się innych streamerów a sam jest i był toksyczny . HIPOKRYTA . Ban zasłużony , serdeczne JD ode mnie.

Opublikowano

Hipokryta to mało powiedziane. Dowody jego hipokryzji są takie:

-hejtuje greków, a potem prosi o pomoc dla FORG1VEN'a, a przecież sam jest grekiem

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

No niestety,jeden z lepszych streamerów polskiej sceny zbanowany.

Co ty, jutro jutro będzie po wszystkim.

graphic.png

Opublikowano

Pewnie zaraz zostanie odbanowany. Mimo wszystko cieszą mnie takie bany nawet jeśli są praktycznie na chwilę. Zawsze jest to jakaś nauczka dla streamerów jak nie postępować na przyszłość.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

I co po tym? Teraz hejt na niego wzrośnie 2 krotnie.

graphic.png

Opublikowano

o jak się zesrałem (p******e to wasze iks de k***a, jebane emotki)

płaku płaku 15 latek troluje mi gierke płaku płaku takich powinno się ZA-BI-JAĆ

Opublikowano

Historia lubi zataczać koło :D

Podobnie jak z Rafonixem - dostanie drugą szansę, ale jak ponownie zażyczy komuś śmierci, to będzie perm.

Opublikowano

I tak się niczego nie nauczy, będzie taki sam jaki był... a może nawet gorszy bo zacznie płakać ze dostał bana przez trolli , dzieci z domu dziecka ten nie dostaną pieniędzy bo nie wbije diaxa i kogo to będzie wina? ludzi którzy go hejtują, idealną linie obrony sobie wytworzył, wiedział ze go będą trollować i ze są małe szanse na to ze wbije diaxa .. trollujesz disa? dzieci nie dostaną pieniędzy .. jakby naprawdę mu na takich akcjach zależało to by oddal te pieniądze bez względu na wbitą dywizję i może tak zrobi jak go odbanują . Wtedy będzie ze hejterzy tacy źli i bez serca bo go trollowali mimo szczytnego celu :>

Opublikowano

I tak się niczego nie nauczy, będzie taki sam jaki był... a może nawet gorszy bo zacznie płakać ze dostał bana przez trolli , dzieci z domu dziecka ten nie dostaną pieniędzy bo nie wbije diaxa i kogo to będzie wina? ludzi którzy go hejtują, idealną linie obrony sobie wytworzył, wiedział ze go będą trollować i ze są małe szanse na to ze wbije diaxa .. trollujesz disa? dzieci nie dostaną pieniędzy .. jakby naprawdę mu na takich akcjach zależało to by oddal te pieniądze bez względu na wbitą dywizję i może tak zrobi jak go odbanują . Wtedy będzie ze hejterzy tacy źli i bez serca bo go trollowali mimo szczytnego celu :>

dis to wszystko zaplanował

Opublikowano

Jak możecie obrażać tak wielkiego polaka jakim jest Norbert,mój kolega.On zrobił tyle* dla polskiej sceny,że wam się w głowach nie zrobił Andrzej.

Opublikowano

dis to wszystko zaplanował

No takie mam zdanie właśnie na ten temat, zaraz mi ktoś pewnie zarzuci ze to jego widzowie to wymyślili czy coś. Ok nawet jak to prawda to widzowie z BLISKIEGO otoczenia , i jest to celowy zabieg :)  A mam takie inne pytanie , bo przecież on już raz miał bana chyba na 24h też za flejm, a może nawet dwa bany miał? Nie jestem pewien , ale czy to nie powinien być już perma ban dla niego?

Opublikowano

Już dawno powinien być zbanowany, JD .

Już k***a skończcie z tym JD bo to tylko pokazuje jak jesteście umysłowo cofnięciu w rozwoju. To całe pisanie JD działa odwrotnie jak chcecie. Zwiększacie mu tylko rozgłos na jego temat i tyle. Banda dzieciaków podchwyciła temat pisania JD i teraz każdy pisze i spamuje JD w każdej grze MMO. C**j z tym, że 99% osób nie wie o kogo chodzi ale modne nie?

@Top: Ja mu się nie dziwię, że się wkurza - każdy by się wkurzał na jego miejscu. Nie jestem jakimś jego wielkim fanem ale w żaden sposób go nie będę hejtował. Robi co robi i tyle. Idioci wysyłają mu darmowy hajs tylko po to, żeby napisać "JD" a on na tym zarabia... To już nie jest zabawne tylko debilne. Co do jego zachowania - no cóż, tak zachowywać się nie powinno, ale w człowieku kiedyś zawsze coś pęknie (pomimo faktu, że zdarza mu się to dość często).

Opublikowano

Już k***a skończcie z tym JD bo to tylko pokazuje jak jesteście umysłowo cofnięciu w rozwoju. To całe pisanie JD działa odwrotnie jak chcecie. Zwiększacie mu tylko rozgłos na jego temat i tyle. Banda dzieciaków podchwyciła temat pisania JD i teraz każdy pisze i spamuje JD w każdej grze MMO. C**j z tym, że 99% osób nie wie o kogo chodzi ale modne nie?

@Top: Ja mu się nie dziwię, że się wkurza - każdy by się wkurzał na jego miejscu. Nie jestem jakimś jego wielkim fanem ale w żaden sposób go nie będę hejtował. Robi co robi i tyle. Idioci wysyłają mu darmowy hajs tylko po to, żeby napisać "JD" a on na tym zarabia... To już nie jest zabawne tylko debilne. Co do jego zachowania - no cóż, tak zachowywać się nie powinno, ale w człowieku kiedyś zawsze coś pęknie (pomimo faktu, że zdarza mu się to dość często).

no nie wiem, według mnie dzięki JD łapie z*******y bul dupy

czyli spełnia to swoje zadanie

Opublikowano

No wątpię żeby zdrowy na umyśle człowiek życzył komuś śmierci za taką błahostkę.

Ludzie, to są pixele! Jakby mu tak baaaardzo zależało na tych dzieciach, które (według tego co mówi w filmiku na kanale) nie dostaną pieniędzy przez trolli, to wysłałby pełną kwotę niezależnie od tego co wbije.

Na biednego nie trafiło i na pewno 3 razy tyle mógłby wpłacić bez większych problemów. No cóż... ale Ci źli hejterzy odbierają chleb od ust biednym dzieciom.

Opublikowano

no nie wiem, według mnie dzięki JD łapie z*******y bul dupy

czyli spełnia to swoje zadanie

warn za off-topic

moderatorze synek(specjalnie z małej) wypierdalaj cwelu spać, bo ci komputer na główkę chyba siada

Opublikowano

Nie bronię disa, ale hipokryzją tu jebie na kilometr xD

Ilu z was podczas gierki jak ktoś was wkurwił pisał żeby ktoś zdechł czy tego typu rzeczy?

Jasne, że nie powinien tak mówić na strimie ale gość dostał bana i tyle, nie ma co mu jeszcze pluć w ryj.

Opublikowano

Jakby nie było, Dis jest jaki jest... Zawsze był znany ze swojej toksyczności, mimo, że lubi się z tego wypierać, to nic tego nie zmieni.

Ale i tak JM na 100%

JD*

Opublikowano

Nie bronię disa, ale hipokryzją tu jebie na kilometr xD

Ilu z was podczas gierki jak ktoś was wkurwił pisał żeby ktoś zdechł czy tego typu rzeczy?

Jasne, że nie powinien tak mówić na strimie ale gość dostał bana i tyle, nie ma co mu jeszcze pluć w ryj.

Zauważ jedną rzecz - on jest streamerem, którego oglądają tysiące ludzi i jak to dumnie powiedział w filmie (https://youtu.be/6KVouJrTDt4?t=10m53s) "zahaczamy o motyw odpowiedzialności twórczej".

Ja sam do swojego monitora mogę bluzgać ile mi się podoba i nikomu nic do tego. Natomiast taki streamer powinien być świadom jaki content tworzy, czego nie powinien robić, a takie słowa w ŻADNYM przypadku nie powinny paść z jego ust publicznie.

Tępi wszystkich w około za hipokryzje i szkalowanie, a sam tworzy content, w którym to jest powszechność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...