Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na Androidy 4.0+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ja to pobrałem zainstalowałem i przy włączeniu gry klikam na zalogowanie z konta Google i tak się ładuje bez końca jak by sie gra zawiesila...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

1.W telefonie mam 1gb ramu.

2. Aby zalogowac sie trzeba założyć konto na stronie pokemonow, przekieruje was z aplikacji, z googli bedzie ciagle krecic sie pokeball.

Pozdrawiam.;)

Opublikowano

lol, ja mam ten sam telefon i mi wyskakuje czarny ekran jak chce żeby te okienko z logowaniem wyskoczyło, telefon: Xperia L2105, 1 gb ram.

kekko, działa ale wyskakuje mi Signal GPS not found, jakieś sposoby? pozorna lokalizacja wyłączona.

edit: all działa, tylko problem bo nie widzę pokemonów a żyroskopu też nie mam, jest może jakaś aplikacja w sklepie na to?

Opublikowano

Nie ma aplikacji na to byś miał zyroskop.

Poprostu juz potrzebny jest nowy telefon. Poki wyskakuja spokojnie ;) - taki ze AR? Nie dziala. Pozostaje sztuczne tło. Grunt że działa. ;p

Opublikowano

Nie ma aplikacji na to byś miał zyroskop.

Poprostu juz potrzebny jest nowy telefon. Poki wyskakuja spokojnie ;) - taki ze AR? Nie dziala. Pozostaje sztuczne tło. Grunt że działa. ;p

tak, dokładnie że działa. Jeden mi się zrespił na trawniku a nie chce mi się teraz po niego lecieć  B)  Dzięki ziom, działa bez żadnych crashów czy innych ścinek.

Opublikowano

Bez opisanego problemu jak mam Ci pomoc..?

Z aplikacji pokemon go musi Cie przekierowac na ich strone internetowa, gdzie zakładasz konto.

Opublikowano

No ciekawe, na mój telefon nie wyjdzie chyba wersja androida 4.4+, a więc spróbuje i dam znać, czy działa :)

//Edit: No narazie nie moge pobrać... gdy klikam "download" to potem przekierowuje mnie na miliony stron. Nie możesz tego wrzucić np. na mediafire?

Opublikowano

Bo pewnie nie klikasz ten download które trzeba . :D

raz jak klikniesz w niebieskie download, wyświetlą Ci się reklamy, następnie znów klikasz w niebieskie download na tej samej stronie i zacznie Ci pobierac.

Opublikowano

Na Xperii T3 wszystko śmiga w końcu bez crashy i innych syfów. Konto róbcie najlepiej przez internet ;D
Po półtora godzinnym zbieraniu zżera mi tylko 17 MB, więc ładnie. Dzięki za wstawkę.

giphy.gif

Opublikowano

Mogles wytlumaczyc do konca co robic po instalacji :) Bo np mi nie dziala wlaczam te pokemon go loguje sie przez pokemon club i laduje mi sie gra dochodzi do konca i mnie wywala z niej ;x

Opublikowano

Pomoc moja ogranicza sie do doswiadczenia na moim telefonie jakim jest xperia l, 4.2 android, 1gb ramu. Reszta to tylko przypuszczenia i pomysly jakie przychodza mi do głowy.

Jaki masz telefon?

Opublikowano

Raczej tak. Ja na swoim S2 mam 1GB (826 MB) i chodzi ładnie lecz siostra ma S2plus i niby też 1GB lecz system troszkę nowszy i więcej ramu dla siebie bierze przez co gra się wczytuje ale jest nie do gry (strasznie wolno chodzi, znika postać i różne tego typu rzeczy).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Sucharkos , po jakimś czasie udało mi sie zainstalować, pojawia się logo i wyrzuca. Czy to dlatego, że mam za mało ramu? (512mb)

Tak jak wyzej kolega powiedzial. Zakladam ze 1gb ramu to jest minimum. Nie wiem czy komus dziala ponizej 1gb ramu, nikt tutaj nie chwalil sie takim wynikiem.

Opublikowano

Pojdzie?

Qualcomm Snapdragon 400 8926
Zegar procesora: 1,20 GHz
Liczba rdzeni: 4

GPU: Adreno 305

1 ramu

4.4 kitkat

Pojdzie?

1 ramu

4.4 kitkat
Opublikowano

Pojdzie?

1 ramu

4.4 kitkat

Pojdzie?

1 ramu

4.4 kitkat

tak pójdzie, mam prawie taki sam tablet ale 512 mb ramu, odpala się gierka ale mam za mało ramu i crashuje. 1 GB zdecydowanie ci starczy razem z tym prockiem. Ewentualnie. możesz sobie nadać roota na tablecie:

https://kingroot.net/

a następnie sciągnać ten programik do podwyższania parametrów - root tzw. superuser jest konieczny bo bez niego nic nie zrobisz.

Opublikowano

Linki downloadu nie chcą mi działać czy ja coś źle robię z nimi?

Pobiera się, zaraz przetestujemy :v

Android 4.2.2 here. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...