Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja na Androidy 4.0+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pójdzie mi to na ALCATEL ONETOUCH POP C9 
Jesteś pewny że to nie aplikacja która wyłudzi internet?

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Jeśli macie telefon brandowy to polecam zrobić reinstal systemu dla jego czystości, by na tych słabszych telefonach aplikacje od operatorów nie zamulały dodatkowo telefonu ;)

Ja gram na Xperii M z CyanogenModem i jestem przykładem, że 1 Gb RAM`u to wystarczająca ilość by poki chodziły 8/10 xD

Opublikowano

myslalem ze to apka która wyłudzi neta ale dobrze sie spisuje na telefonie alcatel onetouch pop c9 ;) jedno pytanko oni mogą to zablokować że przez tą apke która podałeś nie bedzie sie dało wejść?

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

@SopeloPT nie powinni zablokowac ;) moze z czasem by walczyc z tym obniza wymagania na google play.

@ProZiomek331 pobierasz, wchodzisz tam gdzie Ci to pobralo, chyba nie musze Ci tłumaczyc jak znalezc plik na karcie pamieci lub w pamieci telefonu. Instalujesz pobrany plik i po sprawie?

Opublikowano

Przez tten twoj zje bany link mam zawirusowany caly komp a apk nie chce sie przeniiesc tylko jakas poje bana instalka bylla dzieki, zamiast dac apk i sie nie pierd dolic to jakies gowno

Opublikowano

Spoko, jak sie nie potrafi dobrze kliknac etc nie moj problem, poprostu jesteś "sierota". Rzecz normalna ze reklamy wyskakuja. ;)

Edit: Na tej stronie sa tylko apki z pokemon go ;) dla twej niewiedzy.

Opublikowano

Instalowałem pare linkow i ni c**j po pobraniu jak chce zainstalowac wyskakuje komunikat ze aplikacja nie została zainstalowana :O

Samsung s3 mini (jest1gb ramu)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sprawdzalem, dziala dalej..nie będę tworzyl poradnika w ktore download kliknac xD

Ps: nowa wersja juz jest dostępna.

Opublikowano

Sprawdzalem, dziala dalej..nie będę tworzyl poradnika w ktore download kliknac xD

Ps: nowa wersja juz jest dostępna.

Zrób ss'a wklej do painta i podkreśl, bo mówisz, że działa a mi i nie tylko coś sie pierdoli

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...