Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramka 999lvl

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu się tak cieszycie, Kharsek może zrobić tak ze nikt oprócz niego się nie dowie co tam jest, gdyż nie będzie chciał ujawnić tej informacji. Jak dla mnie byłoby to dobre rozwiązanie ponieważ wielu graczy zapewne ma podobne myśli co Ja i chcą sami przekonać się co kryje się za tą bramką.

Opublikowano

Nie wiem czemu się tak cieszycie, Kharsek może zrobić tak ze nikt oprócz niego się nie dowie co tam jest, gdyż nie będzie chciał ujawnić tej informacji. Jak dla mnie byłoby to dobre rozwiązanie ponieważ wielu graczy zapewne ma podobne myśli co Ja i chcą sami przekonać się co kryje się za tą bramką.

Wtf, gra jest na rynku 20lat i dopiero po takim czasie komuś sie udało do tego dojść.

Powodzenia w samotnym wbijaniu 999lvl'a.

Co za debilne podejscie.

A jak nie chcesz wiedzieć co za tą bramką jest, to o tym nie czytaj, o ile kharsek nie ma takiego pokręconego myślenia jak ty i wgl. powie co tam jest.

Opublikowano

Wtf, gra jest na rynku 20lat i dopiero po takim czasie komuś sie udało do tego dojść.

Co za debilne podejscie.

A jak nie chcesz wiedzieć co za tą bramką jest, to o tym nie czytaj, o ile kharsek nie ma takiego pokręconego myślenia jak ty i wgl. powie co tam jest.

Twoje podejście do wypowiedzi innych użytkowników również jest Ciekawe, Ja jedynie napisałem co myślę na ten temat, a ty od razu ze moje podejście jest idiotyzmem. Nie lubię się kłócić więc zakończmy naszą rozmowę na tym poście.

Opublikowano

Co za debilne podejscie.

Twoje podejście do wypowiedzi innych użytkowników również jest Ciekawe, Ja jedynie napisałem co myślę na ten temat, a ty od razu ze moje podejście jest idiotyzmem. Nie lubię się kłócić więc zakończmy naszą rozmowę na tym poście.

Nawet wiedziałem że to napiszesz, nudni jesteście wszyscy.

Jak ktoś nie chce sie dowiadywać co jest za bramką to nie musi czytać newsu, czy artykułu czy czegokolwiek innego gdzie to będzie opisane, no ale fakt, lepiej wszystkim nie dać możliwości dowiedzenia się co tam sie kryje za tą bramka.

Opublikowano

998 wbił właśnie teraz czekać na 999 :D Wierze w to że ujawni co się tam kryje :)

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

04:32 You have found a backpack. Weighing 30999.00 oz it is too heavy.

I teraz niby musi wbić te paręnaście lvl żeby to podnieść? ;d

Opublikowano

O ile to nie wałek bo na innych forach piszą że o 4:32 mial jeszcze 998lvl.

Pozatym jeśli w tym backpacku nie jest jeden item to moze je po kolei brać czy coś.

Opublikowano

04:32 You have found a backpack. Weighing 30999.00 oz it is too heavy.[/size]

Kharsek trolluje, nawet źle to napisał. :)

MAMY TO :D

https://www.youtube.com/watch?v=Svuz7mesNio

Tak będzie ^^

Film fejk

Dobrze to napisał ale tez mi sie wydaje ze troll a co do filmiku to wiadomo ze fake

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Po "oz" powinna być kropeczka, więc to fake prolly, ewentualnie jakiś jego lootbag. Taki cap EK osiąga na ~1260. W końcu na necie są filmiki jak sprzedaje ~3k rots za 98kk... wg. mmorpg i paru innych ploteczek wejść ma tam z okazji wbicia 1k lvla. Czy podzieli się informacją - nie wiadomo, w końcu ludzie to coorvy i przeszkadzali mu we wbiciu levela non stop. Tak samo "konspiracje" jakoby Kharsek był fav. przez cipsoft żeby rozkręcić gierkę (w końcu to jedna z największych tajemnic w świecie gier).

Jak kharsek wbije 1k, wejdzie na banutę (spokojnie będziemy o tym wiedzieć, na centymetr nie rusza się bez 20 osób biegających za nim) ale nie zechce nam powiedzieć to nie mamy innego wyboru jak czekać na niejakiego/ niejaką

"Dev onica" 939 elder druida z Celesty, obecnie najwyższy level po Kharseku.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że podzieli się sekretem, a nie zatrzyma dla siebie.

Każdy kto śledzi jeszcze tibię, chyba jest ciekawy co tam zostało zrobione.

A co do filmiku, to fajny fake  :lenny:

EBKmu.gif

Opublikowano

W tym filmiku brakowało końcówki w stylu - Kharsek dostaje loga, i nie może się zalogować (delete) tylko nie wiem co jest napisane gdy dostanie się delete. Nigdy nie dostałem :D

Opublikowano

W tym filmiku brakowało końcówki w stylu - Kharsek dostaje loga, i nie może się zalogować (delete) tylko nie wiem co jest napisane gdy dostanie się delete. Nigdy nie dostałem :D

RykITJq.png

Opublikowano

ciekawy film, pamiętam, że są książki o tym bazyliszku

http://www.tibia-wiki.net/wiki/Basilisk

Informacje o Bazyliszku

Głęboko pod miastem Kazordoon ukryty został Bazyliszek. Został on tam zamknięty ponoć przez jakiegoś bohatera. Bazyliszek wygląda jak zwykły wąż, niestety znajduje się w komnacie do której prawdopodobnie nie ma wejścia. Stojąc maksymalnie blisko bazyliszka, na mapie zobaczymy żółte kropki (symbol miejsca przechodzenia na inny poziom), a na ekranie zobaczymy dziurę. Podobno imperator Kruzak chce dostać jego ciało, ale to tylko pogłoski. Jednak jeśli to prawda, to na znalazcę czeka gigantyczna nagroda. Nikt jeszcze nie odkrył tajemnicy Bazyliszka i pewnie długo jeszcze na to poczekamy...

bazyl.jpg

basilisk1.jpg

Skarbiec sprawdzony na spy elfem:

2uo2b05.jpg

1. Książka "Dziennik Górnika" - biblioteka Kazordoon: tutaj mozna domyślić się, że potworem straszącym górników jest oczywiście BAZYLISZEK
Tekst oryginalny:
Miners Journal (title) 
We've dug that deep, that even we dwarves can hardly see. Fruzek told us stories of a monster making odd sounds from below the earth.These frightening tales of the basilisk have halted our mining schedule, forcing us to double the guards protecting the miners. 
A Tired Miner
Melc 
Tekst przetłumaczony:
Dziennik Górnika (tytuł) 
Dokopaliśmy się tak głęboko, że nawet my krasnoludy ledwo tu widzimy. Fruzek opowiadał nam historie o potworze wydającym dziwne odgłosy spod ziemi. Te przerażające opowieści o bazyliszku spowodowały zaprzestanie naszego rozkładu kopania, zmuszając nas do podwojenia straży chroniących górników. 
Zmęczony Górnik
Melc
2. Książka "Zapiski Górnika" - Biblioteka Kazordoon (jest to w pośpiechu napisane kilka ostatnich słów górnika):
Tekst oryginalny:
Miner's Entry 
What it was I cannot say! But its horrible! Horrible! We heard rumors of such things before but we just ignored them ...Im the only survivor ..that...THING...they couldn't move...they were helpless...oh why ...what....what is that..something is coming...my feet....stone... 
Tekst przetłumaczony:
Zapiski Górnika 
Nie wiem co to było! Ale było okropne! Straszne! Słyszeliśmy plotki, ale je zignorowaliśmy ...Tylko ja przeżyłem ..to...COŚ...nie mogli się ruszyć...nic nie mogli zrobić...och dlaczego ...co....co to jest..coś idzie...a moje stopy....kamienieją...
3. Informacja ogólna o Bazyliszku:
Bazyliszek został uwięziony w podziemiach miasta Kazordoon. Liczne historie i plotki krążą na jego temat. Do jamy, w której mieszka nie da się dostać. Jest najbardziej tajemniczym NPCem w Tibii. Podobno jego ciała żąda imperator Kruzak, władca Krasnoludów. Na własne oczy zobaczyć go można w znanym miejscu do trenowania na Slime w kopalniach Kazordoon.

Edit:

Lecz po zastanowieniu to nie ma sensu,

1. Po co z Port Hope miało by nas teleportowac do Kazordoon

2. Napisał zwykłe Hi gdzie nawet do zwykłego króla Tibi to nie działa, Cipsoft postarał by się bardziej z dialogiem dla tak legendarnego NPC.

3. Cipsoft jeśli tworzy jakieś "legendarne" rzeczy są o tym książki oraz NPC wiedzą coś na ten temat a o Infernatilu (http://www.tibia-wiki.net/wiki/Infernatil) prawie nic nie wiadomo

więc wg mnie to fake

Opublikowano

@Vaiktar

Yup przekroczył już te drzwi i wbił w tp ;3

pierdolisz xD, przeczytałem juz dzisiaj rano że czeka na lepszą okazje by je przekroczyć podobno będzie czekał na 1000 lvl.

i tutaj jego cytat

He doesn't know what is behind that door, so he decided to get the lvl 1000 before enters it.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...