Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramka 999lvl

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o bramce 999lvl??? ;3 Kharsek już na tą chwilę ma 993lvl, więc jest dosyć spora szansa że niedługo pokarze co cp tam zrobili. Ciekawi czy to już was nawet nie obchodzi ;3

7138509900_1434192442.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm, ciekawe co dodali na vestii nowego... 

Dla mnie RL to jest OTS. Nie no wiadomo jestem ciekawy ale nie interesuje mnie to za bardzo. Szkoda, że ktoś wbił (wbije) ten 999 level bo tak by zostało to tajemnicą do końca i było by ciekawie.

Opublikowano

Kharsek w wywiadzie powiedział ze nie powie co jest za bramka , wiec jesli dotrzyma słowa to i tak sie nie dowiecie.

Po tym jak mu ludzie uprzykrzają wbicie tego lvl to się nawet nie dziwie, że tak powiedział :/

Ale zawsze jest nadzieja :D Nadzieją, że pokarze ;3

Opublikowano

Niezły chujek z niego będzie jak nie powie, świat tibi na to czeka prawie 20lat.

Poważnie, jeżeli nie powie to dopiero bedzie miał przesrane u ludzi pewnie.

Opublikowano

Ile czasu zajmuje wbicie 1 poziomu?

2016-07-11 = 993                   Można powiedzieć, że średnio co 5 dni wbija lvl biorąc pod uwagę głębsze staty ;3
2016-07-09 = 992                   Od 8 do 11 lipca był duble exp.
2016-07-05 = 991
2016-06-16 = 990
2016-06-10 = 989
2016-06-07 = 988

Opublikowano

W tym wywiadzie mówił, że nie powie innym, bo sam na to pracował, i prosił cipasoft by też o tym nie mówili, ale jak hejt na niego pójdzie, to zaraz się dowiemy. B) 
Oby tam było tp na rooka i ''przeszedłeś gre, teraz możesz zacząć od nowa'' +downgrade do 1 lvla. elo

Opublikowano

W tym wywiadzie mówił, że nie powie innym, bo sam na to pracował, i prosił cipasoft by też o tym nie mówili, ale jak hejt na niego pójdzie, to zaraz się dowiemy. B) 

Oby tam było tp na rooka i ''przeszedłeś gre, teraz możesz zacząć od nowa'' +downgrade do 1 lvla. elo

@1361622928-U485574.pngFamidY.

Dasz link do wywiadu ?

Opublikowano

Albo będzie tak jak x lat na test serwerze - nic :D

A co może dostać, GMa na 100% odpada. Unikalny item lub darmowy pacc tyle z nagród.

GM już nie ma, a pacc? To by było bardzo głupie, chyba że 4ever.

Opublikowano

Cipsoft jakiś czas temu ogłosił konkurs "co chcielibyscie zobaczyć za bramką 999" z czego wybrali bodajże 3-5 propozycji "nagrodzonych" za "fajność". Kilka z nich było ciekawych, jak np. pomnik przed Thais, "mini boss" będący kopią jego samego, i kilka innych. Mam wrażenie, że cipsoft nigdy nie spodziewał się takiego sukcesu i nieprzerwanego działania gry na ~20lat, i ten niedawny 'plebiscyt' był po to, by zaimplementować najlepszy z pomysłów do gierki po tym jak kharsek wbił ten ~950

167161466687770313241.png

Opublikowano

A co może dostać, GMa na 100% odpada. Unikalny item lub darmowy pacc tyle z nagród.

po co mu darmowy pacc jak ma tyle hajsu ;_;

Niech mu dadzą legendarny itemek i tyle

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Powinien dostać magic long sworda i tyle. Akurat dla knighta, pacc dla niego to bezsensowny pomysł bo i tak ma go za darmo i jest to ulamek jego zarobków

Opublikowano

Powinien dostać magic long sworda i tyle. Akurat dla knighta, pacc dla niego to bezsensowny pomysł bo i tak ma go za darmo i jest to ulamek jego zarobków

Kharsek sprzedaje GP wiec bogaczem to on nie jest.

Opublikowano

xD!

Wybacz, ale cóż.. chyba wszyscy wiedzą, że wcale nie sam :D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

W sumie, niektórzy mówią, że Kharesk to bot. Ja osobiście bym zobaczył co się tam kryje w tej szparce (LOL) na banucie.

@Edit : Gdzieś czytałem o jakiś plotkach, że ponoć tam jest jakiś boss. Dla mnie bezsens bo trudno będzie ekowi ubić jakiegoś 'mocnego' bossa chyba, że ma bota :D

Ciamcia Ramcia Style

:((  B)  :gaaay:  :sex:  :aaa:  :ass:

997 ten numer to kłopoty gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident 

dziewczyno rozłóż nogi, bardzo lubie pierogi~tiger bonzo

Opublikowano

W sumie, niektórzy mówią, że Kharesk to bot. Ja osobiście bym zobaczył co się tam kryje w tej szparce (LOL) na banucie.

@Edit : Gdzieś czytałem o jakiś plotkach, że ponoć tam jest jakiś boss. Dla mnie bezsens bo trudno będzie ekowi ubić jakiegoś 'mocnego' bossa chyba, że ma bota :D

Co ma bot do skilla? To właśnie bot zazwyczaj nie ogarnia.

Opublikowano

@wariat Here 

Cóż może ma skilla, nie wiem tak powiedziałem, bo społeczność tibii schodzi na boty.

Ciamcia Ramcia Style

:((  B)  :gaaay:  :sex:  :aaa:  :ass:

997 ten numer to kłopoty gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident 

dziewczyno rozłóż nogi, bardzo lubie pierogi~tiger bonzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...