Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Cracked Bot of Legends VIP

Gremez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png[CRACKED]

Chce wam dac weryfikacje do BoL'a ktory dziala razem z Nulled ! [VIP]+  :lenny: 

Pewnie pamietacie o tym spelnianiu weryfikacyjnym , ktory byl wam potrzebny i irytujacy dla niektorych z was na pewno ! 

Buying VIP access will remove these requirements (just 10€ every 3 months)  ---> Nie potrzebne !

||--------------------------------------------------------------------------------------||

\\  At least 25 posts                                                           

//  A positive leecher value               -----> nie potrzebne !                
\\  At least 3 positive likes                                                             
||--------------------------------------------------------------------------------------||

Zatem Przejdzmy do rzeczy !

#Uruchamiamy BoLVIP i wybieramy naszego BoL'a do uruchomienia się ! | WAZNE |
#Logujemy sie passami oryginalnymi z BoL'a | WAZNE | -> utworzenia konta nic nie kosztuje , oprocz czasu !

#Uruchamiamy Regedit 
#Przechodzimy do katalogu HKEY_LOCAL_MACHINE
#Przechodzimy do katalogu Software 
#Przechodzimy do katalogu BoL dla 64Bit ( wow6432Node - BoL )
#Widzisz tam na pewno pass oraz user reg !
#Edytujemy 2 rzeczy z nich i wpisujemy tak :

PASS: MjM5N2U3ZWUyZjc2YTE2ODA5ZTQzM2E4YzU3YThiZDc=   
USER:  aGFveWFuZzgwODk=

WYMAGANY RESTART BOL'A !

#PROFIT : Teraz mozesz korzystac z Bot of legends jak VIP+   :v
Spostrzezenie:SX-Auth nie bedzie weryfikowany : Wymaga to FIX ze strony nulled !
  Windwalker Yasuo | FunHouse Series | Evadeee | JKRiven | PrinceView | Dancing Shoes | MORE   :( --> blame nulled not me !

bol.png

Przydatne linki do tematu :
http://www22.zippyshare.com/v/FWqVNQJW/file.html      - Bot of Legends udostepniony przez nulled !
https://mega.nz/#F!vYsS3L4A!9ztiQsX6TzaCA7-IUUTk-g  - Oryginalny BoL nie modyfikowany FullUpdated z bliblotekami w common , udostepniony przez c3iL !
http://bol-tools.com   - Tutaj macie database scripts V2 !
http://www.mediafire.com/download/36daqs8zh194l4n/SkinPreview_Full_Version.zip  - Specjalnie dla kolegi osobny program SkinChanger ( Undetected )
SKANY:

Dziala to na zasadzie jak BoLVN - Vietnam : Po prostu brameczka nulled ! 

| BoL status: Updated 6.13 |

Prosze o PW w razie takich prostych problemow czy pytan !
Mam dosc ostrzezen bez sensu przez moderatorow tego forum

Ostrzezenie : Nie udostepniac tego na NULLED ! Po pierwsze dostaniecie PermBan na koncie ! Po drugie beda starac sie zrobic FIX !

PERM-AUTH
                  NOT FOR NULLED
         http://foxy-forums.tk/index.php       
               ONLY FOR MPC-FORUM

W razie problemow pisac pod tematem , oferuje pomoc !  Licze na like za udostepnienie i dzielenie sie czyms czym nie musialem !

SIGNATURA.jpg
mam brak polskich znakow , jezyk ENG posiadam ! LeagueSharp Tez jest mozliwy do scrakowania tylko brak ludzi od tej roboty , Nikt nie jest Chetny

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paid skrypty nadal nie działają :/ Zaznaczać Ralphlol Hijack czy nie ^^? PS Cracka od nulleda nie używałem odkąd zbanowali mi 3 konto na nulledzie xD

Opublikowano

Paid skrypty nadal nie działają :/ Zaznaczać Ralphlol Hijack czy nie ^^? PS Cracka od nulleda nie używałem odkąd zbanowali mi 3 konto na nulledzie xD

Dali FIX'a do idatabol i nie musisz zaznaczac RalphHijack :)

Opublikowano

Szkoda troszkę, liczyłem że pogram, a tu po niespełna godzinie łatają :D

Opublikowano

co to jest RegEdit i gdzie to jest ?

Edytor Rejestru : Tam masz zaszyfrowane Passy BoL'a a przez BoLVIP od nulled mozesz spokojnie skopiowac kody te co podalem w temacie i korzystac jak z normalnego VIP Auth z nulled

Dodaj skany, to bez znaczenia czy pliki są oryginalne, czy też nie.

Dodam dzisiaj po poludniu 

Opublikowano

Szkoda troszkę, liczyłem że pogram, a tu po niespełna godzinie łatają :D

Prosze cie bardzo : Dla niedowiarkow : Wybacz ale nie jestem glupi zeby nie wiedziec jak ich Auth Dziala :)

GNPEjHj.jpg

Opublikowano

Temat Bedzie aktualizowany , prosze o podpiecie :)

@Edit Niektóre paid skrypty nie działają, SAC natomiast tak :D Testowałem JKRiven :/

Ciesz sie ze masz to co masz , niz nie miec tego wcale :)

Opublikowano

Temat Bedzie aktualizowany , prosze o podpiecie :)

@Edit Niektóre paid skrypty nie działają, SAC natomiast tak :D Testowałem JKRiven :/

Ciesz sie ze masz to co masz , niz nie miec tego wcale :)

Hola hola, czy powiedziałem, że się nie ciesze? Dobra robota stary :D !

Opublikowano

A jest ktoś w stanie zrobić poradnik dla mnie xD ! Jak wgrać i co i jak

Poradnik masz tutaj, a jeżeli chodzi o resztę to nie tak trudno użyć wujka google :P 

@Edit 1. Pobierasz BoLa z nulleda i np. (jeżeli nie chcesz to nie musisz) tego od C3iL'a. (linki masz w topicu)

2. Odpalasz BoLVIP z folderu BoLa z nulleda, klikasz Launch BoL i wybierasz BoLa (Bot of legends.exe) z folderu np. tego od C3iL'a.

3. Logujesz się passami z ORYGINALNEJ STRONY BoLa do okienka które się pokaże, jeżeli nie masz konta to musisz je zrobić.

4. Wchodzisz w "Uruchom" i wpisujesz Regedit (Wszystko zależy od tego jaki masz system, np. na Windowsie 10 wystarczy kliknąć tą lupę obok znaku Windowsa)

5. Pokaże Ci się okienko i wtedy postępujesz zgodnie z instrukcjami podanymi w topicu (jeśli nie wiesz jak modyfikuję się wartość to double click lub prawy -> Modyfikuj i w "dane wartości" wpisujesz to co jest podane).

6. Zamykasz Regedit i BoLa (upewnij się, że BoLVIP'a też).

7. Uruchamiasz BoLVIP'a i klikasz "Launch BoL" i gotowe.

Skrypty możesz brać ze strony podanej w topicu, niektóre Paid skrypty mogą nie działać. Myślę, że dość szczegółowo to wytłumaczyłem ; _;

Opublikowano

Poradnik masz tutaj, a jeżeli chodzi o resztę to nie tak trudno użyć wujka google :P 

@Edit 1. Pobierasz BoLa z nulleda i np. (jeżeli nie chcesz to nie musisz) tego od C3iL'a. (linki masz w topicu)

2. Odpalasz BoLVIP z folderu BoLa z nulleda, klikasz Launch BoL i wybierasz BoLa (Bot of legends.exe) z folderu np. tego od C3iL'a.

3. Logujesz się passami z ORYGINALNEJ STRONY BoLa do okienka które się pokaże, jeżeli nie masz konta to musisz je zrobić.

4. Wchodzisz w "Uruchom" i wpisujesz Regedit (Wszystko zależy od tego jaki masz system, np. na Windowsie 10 wystarczy kliknąć tą lupę obok znaku Windowsa)

5. Pokaże Ci się okienko i wtedy postępujesz zgodnie z instrukcjami podanymi w topicu (jeśli nie wiesz jak modyfikuję się wartość to double click lub prawy -> Modyfikuj i w "dane wartości" wpisujesz to co jest podane).

Skrypty możesz brać ze strony podanej w topicu, niektóre Paid skrypty mogą nie działać. Myślę, że dość szczegółowo to wytłumaczyłem ; _;

Zrobiłem tak i jak np. klikam download skript to mi przerzuca do Mods ale pisze failed download. Jak odpalam gre, mam 100% wyskakuje mi błąd że lol musi być zresetowany.

Opublikowano

Zrobiłem tak i jak np. klikam download skript to mi przerzuca do Mods ale pisze failed download. Jak odpalam gre, mam 100% wyskakuje mi błąd że lol musi być zresetowany.

Skrypty masz pobierać ze strony podanej w topicu! 

Opublikowano

logo.png[CRACKED]

Pewnie pamietacie o tym spelnianiu weryfikacyjnym , ktory byl wam potrzebny i irytujacy dla niektorych z was na pewno ! 

Buying VIP access will remove these requirements (just 10€ every 3 months)  ---> Nie potrzebne !

\\  At least 25 posts                                                           

#Logujemy sie passami oryginalnymi z BoL'a | WAZNE | -> utworzenia konta nic nie kosztuje , oprocz czasu !

#Uruchamiamy Regedit 

WYMAGANY RESTART BOL'A !

Spostrzezenie:SX-Auth nie bedzie weryfikowany : Wymaga to FIX ze strony nulled !
  Windwalker Yasuo | FunHouse Series | Evadeee | JKRiven | PrinceView | MORE   :( --> blame nulled not me !

http://www22.zippyshare.com/v/FWqVNQJW/file.html      - Bot of Legends udostepniony przez nulled !
https://mega.nz/#F!vYsS3L4A!9ztiQsX6TzaCA7-IUUTk-g  - Oryginalny BoL nie modyfikowany FullUpdated z bliblotekami w common , udostepniony przez c3iL !

SKANY:

BoL status: Updated 6.13 |

W razie problemow pisac pod tematem , oferuje pomoc !  Licze na like za udostepnienie i dzielenie sie czyms czym nie musialem !

SIGNATURA.jpg
mam brak polskich znakow , jezyk ENG posiadam ! LeagueSharp Tez jest mozliwy do scrakowania tylko brak ludzi od tej roboty , Nikt nie jest Chetny

Elo a wiesz moze czy beda naprawiac to aby mozna było uzywać takich skryptow jak JKriven? I dzienki za to wszystko btw :)

Opublikowano

logo.png[CRACKED]

\\  At least 25 posts                                                           

#Uruchamiamy Regedit 

WYMAGANY RESTART BOL'A !

Windwalker Yasuo | FunHouse Series | Evadeee | JKRiven | PrinceView | MORE   :( --> blame nulled not me !

SKANY:

BoL status: Updated 6.13 |

SIGNATURA.jpg

Elo a wiesz moze czy beda naprawiac to aby mozna było uzywać takich skryptow jak JKriven? I dzienki za to wszystko btw :)

Niestety tego nie wiem , ale Aroc z plebleaks ostatnio udostepnil ss na temat scrakowanego SX wiec moze cos sie ukaze i na nulled :) Zobaczymy

Opublikowano

Apropos SxAutha skrypty od Ralphlol działają na tym authcie?

Sprobuj przetestowac :) Mam nadzieje a i 80% przekonania ze powinno spokojnie smigac , jezeli nie sprobuj z RalpholHijack zaznaczyc i jeszcze raz przetestowac :3 

Ja Bot of Legends nie uzywam tak wiec potrzebuje ludzi do tego :P

#down#

kk :) Ciesze sie ze jestes z nami ! 

Opublikowano

Apropos SxAutha skrypty od Ralphlol działają na tym authcie?

Sprobuj przetestowac :) Mam nadzieje a i 80% przekonania ze powinno spokojnie smigac , jezeli nie sprobuj z RalpholHijack zaznaczyc i jeszcze raz przetestowac :3 

Ja Bot of Legends nie uzywam tak wiec potrzebuje ludzi do tego :P

Jestem aktualnie na komputerze bez lola i dopiero sprawdze to przez weekend. Dam znać jak pójdzie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wczoraj jeszcze hejtowałeś EB, że to gówno i chwaliłeś się, że jesteś tak skilled graczem, że pokonałbyś skryptera a teraz co?

Pewnie siedzi tam jakiś keylogger, więc przeskanujcie sobie kompa jak to pobierzecie. :v

Opublikowano

Wczoraj jeszcze hejtowałeś EB, że to gówno i chwaliłeś się, że jesteś tak skilled graczem, że pokonałbyś skryptera a teraz co?

Pewnie siedzi tam jakiś keylogger, więc przeskanujcie sobie kompa jak to pobierzecie. :v

Jezeli wiesz co to jest MAIN konto a Smurf dla zabawy to wiesz gdzie nalezy skryptowac ! Nikt nie uzywa programow 3 na main koncie !

Dalem skany co do twojego keylogera chlopcze ! A pobierac nikt ci tego nie kaze i uzywac tez nie . Wiec mozesz opuscic ten temat :)

Bez sensu post nabijasz , O keyloggery to moderator ma sie martwic a nie zwykly member taki jak ty !

Jak masz jakis problem to chetnie na PW napisz a nie zatruwasz innym zycie 

Nie hejtowalem EloBuddy tylko powiedzialem ze jest dla mnie slabe zeby cokolwiek ugrac.

A prawie kazdego skryptera kazdy moze ograc jezeli potrafi grac . 

jakby to byl BERB tutaj to by ci kazal : Get The F#ck out from there !

Dowod masz pod moim tematem SS Weryfikujacy oraz spolecznosc ktora mnie chwali ! Kontynuacja i rozpoczecie jakies Dramy nie ma sensu 

Takze opuscic ten temat i nie wracaj tu oto cie jedynie prosze !

#down#

Bardzo dziekuje i jestem radosny z tego powodu ze jestes z nami . W Razie problemow ze skryptami daj Feedback , ktory nam pomoze zidentyfikowac i wykluczyc je dajac liste ! 

Jeszcze raz pozdrawiam ! :)

Opublikowano

Bardzo Dobra Robota Gratulacje Dla tych co się przyczynili do tworzenia tego cracka :) obyście nie zrezygnowali z dalszego robienia cracka jeśli by coś nie zadziałało to wam ludzi przybędzie na foxy-forums :)

Opublikowano

Wszystko gra gitarka tylko powiedz mi jedną rzecz - te paid skrypty będą działać czy trzeba cracked? Jeśli tak, ma ktoś jakieś ciekawe skrypty scrackowane? PW

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...