Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot pod aktualną wersję Tibii + starszą (10.93-11)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Marchwjprześledziłem cały wątek, ale nadal mam problem.

Gram na OTS pod 10.97 i nigdy nie miałem do czynienia z botami. Chciałbym podpiąć Xeno i tu moje pytania:

Dużo osób pyta o jakieś midyfikacje pod otsy. Jeśli łączę się z ipchangerem to zwykła wersja powinna działać?

Oprócz plików od Ciebie potrzebuję coś jeszcze? (pobieram paczkę, wypakowuje i powinno działać?)

Login i hasło ma być z pandoriumx czy forum.xenobot.net?

Do tej pory próbowałem na windowsie 10 i zaraz po uruchomieniu xeno sam się wyłączał. Będę próbował na vm z windowsem 7, ale chciałbym wiedziwć czy dobrze wszystko rozumiem.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
58 minut temu, Rogallo93 napisał:

Dużo osób pyta o jakieś midyfikacje pod otsy. Jeśli łączę się z ipchangerem to zwykła wersja powinna działać?

Tak, o ile nie pobierzesz zbyt starej wersji do danego clienta.

Cytat

Oprócz plików od Ciebie potrzebuję coś jeszcze? (pobieram paczkę, wypakowuje i powinno działać?)

Nie, no chyba że takie rzeczy jak NET Framework, ale to raczej masz na pc.

Cytat

Login i hasło ma być z pandoriumx czy forum.xenobot.net?

Z pandoriumx.com.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Plastycznyludzi napisał:

Jak daje prawy na puste szare pole to mam tylko 3 punkty

walker tools i cos jeszcze

a tych supportera i targetingu na dole co sie pisze do typa na msg niema

No to kliknij ctrl i prawym na siebie, jakbyś outfit zmieniał ;)

Opublikowano (edytowane)

dalej nic ;/

@edit - JUZ PORADZIŁEM SOBIE TRZEBA BYŁO ZAZNACZYĆ PRZED ZALOGOWANIEM DO KONTA W SETTING ZAJRZEĆ I POZAZNACZAĆ TE KWADRATY

xenobotxd.png

xenobotxd2.png

Edytowane przez Plastycznyludzi
ssy
Opublikowano

Spotkał się ktoś z takim problemem? Szukam od dłuższego czasu rozwiązania, ale nic nie skutkuje. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Używam Windows 10

blad.jpg

Opublikowano
19 minut temu, pezabo napisał:

Spotkał się ktoś z takim problemem? Szukam od dłuższego czasu rozwiązania, ale nic nie skutkuje. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Używam Windows 10

blad.jpg

Odpowiedź na Twojego pytanie samego twórcy bota: http://forums.xenobot.net/showthread.php?27079-XenoBot-Windows-installer-package-problem

Opublikowano

Chodzi o to, że chcę uruchomić xenobota na hexerze. Z tego co rozumiem muszę zainstalować oryginalną wersję bota i później wkleić xenosuite cracka w miejsce oryginalnej wersji. A problem tkwi w tym, że nie mogę zainstalować oficjalnej wersji xenobota, ponieważ wyskakuje mi taki błąd. Popatrzyłem na necie i ludzie mają taki problem przy instalacji itunes, ale żadne z metod jakie pokazali nie rozwiązała mojego kłopotu.

Opublikowano

Nie musisz mieć oryginalnego bota, pobierz z tego tematu (10.00 v3) i wypakuj. 

Masz Windowsa 10, więc pewnie i tak Ci się nie zinjectuje - czytaj posty wyżej.

Opublikowano

Teraz z kolei nie wykrywa mi MSVCR100.dll oraz MSVCP100.dll i nie mam pojęcia jak temu zaradzić. Mogę liczyć na pomoc w tym temacie?

Opublikowano

Dziękuję za pomoc, jest jakiś progres jest. Dodatkowo zaktualizowałem Windowsa i Xeno już się włącza jednak na tym nie koniec. Na taką niespodziankę znasz rozwiązanie?

blad.jpg

Opublikowano (edytowane)

Czyli pomijając zmianę systemu nic konkretnego zrobić z tym nie mogę? Widziałem gdzieś temat dotyczący Xeno na Windowsie 10, w którym pisali o zmianie treści w pliku config.ini, ale ja takiego w folderze nie mam. Wybacz tyle pytań, ale dawno nie miałem styczności ze światem tibijskim i nie wiem jak te problemy rozwiązać :P

Edytowane przez pezabo
Opublikowano
Dnia 11.09.2017 o 08:12, pezabo napisał:

Dziękuję za pomoc, jest jakiś progres jest. Dodatkowo zaktualizowałem Windowsa i Xeno już się włącza jednak na tym nie koniec. Na taką niespodziankę znasz rozwiązanie?

blad.jpg

Mógłbyś mi powiedzieć jak sobie poradziłeś z tym błędem ? 

Dnia 11.09.2017 o 19:09, Marchwj napisał:

Masz plik z configiem w Documents\XenoBot, nie w folderze z botem.

Mógłbyś mi powiedzieć jak sobie poradziłeś z tym błędem ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam takowe pytanko, bo odpalam XenoSuite, wszystko fajnie, pokazuje się okienko główne, w ktorym trzeba wpisac dane z pandorium, i gdy naciskam login, nagle przestaje wyskakuje komunikat 'Program XenoSuite.exe przestał dzialać', ktoś coś wie? Dodam, że jest to wersja v3 na Hexere

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1 godzinę temu, szogun952 napisał:

Czego bym nie próbował, "failed update" i tak non stop. Dodam ze jakies 3 miesiace temu dzialal normalnie

Firewall/antywirus Ci blokuję.

Opublikowano
18 godzin temu, Marchwj napisał:

Firewall/antywirus Ci blokuję.

w tamtym momencie miałem wyłączonego FW i AV, ale uporałem się już tym problemem, natomiast teraz z wyłączonym AV i FW nie jest w stanie się zinjectować z clientem :v