Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot pod aktualną wersję Tibii + starszą (10.93-11)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up mam to samo nie wiem czy to ma zwiazek z tym ze pandoriumx nie dziala ale zapewne tak

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
6 godzin temu, Vizawo1 napisał:

@Marchwj
10,99 Failed to iinject  Xenobot into client.
Antywira wyłączałem i jako admin też uruchamiałem i dalej nie kumam co go boli...
btw. Win7 64x

Skoro to nie pomogło to nie wiem, spróbuj pobrać wersję nowszą/starszą. Na jakim OTS chcesz bocić i czy przez IP Changera?

Opublikowano

Siema mam problem z Xeno pod 10.98 Wczoraj jeszcze działał bez problemu dziś próbuje i wyskakuje taki błąd:

"Failed to connect to XenoBot server.Exiting.

XenoSuice.exe"

Opublikowano
39 minut temu, Mandek1901 napisał:

Siema mam problem z Xeno pod 10.98 Wczoraj jeszcze działał bez problemu dziś próbuje i wyskakuje taki błąd:

"Failed to connect to XenoBot server.Exiting.

XenoSuice.exe"

Przeczytaj sb na pandoriumX, dużo ludzi ma ten problem.

Opublikowano

Panowie, chciałbym wrócić do botowania na real tibi, kiedyś korzystałem z cracka właśnie z pandoriumX, ale teraz tam jest taki chaos, że nie potrafię wydobyć interesujących mnie informacji. Mianowicie: Czy da się ponownie botować za free na real tibii?

Opublikowano

Nie, nie ma już żadnego bota z cavebotem na RL. Od Tibii 11 jest BattlEye, który unicestwił wszystkiego boty, jakie istniały :v

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje pomocy z xenobotem na hexera client. Xenobot pobrany (wersja 10.00 v3 )  Niestety po włączeniu pojawia się komunikat : xenobot is up to date. Zrobiłem wszystko tak jak na tym filmiku w tym poscie i przez chwile działa, tzn pokazuje się xenobot na cliencie ale usuwa się tzw działanie aplikacji z pasku ikon i przez to nie działają funkcje xenobota. Proszę o pomoc

Opublikowano
3 godziny temu, Morispl napisał:

enobot na cliencie ale usuwa się tzw działanie aplikacji z pasku ikon i przez to nie działają funkcje xenobota. Proszę o pomoc

XenoBota nie ma w pasku, może Ci się po prostu zinjectował w clienta i nie zauważyłeś.

PS Jeżeli masz 10, to nic nie zrobisz jak Ci nie działa.

Opublikowano
5 godzin temu, Marchwj napisał:

XenoBota nie ma w pasku, może Ci się po prostu zinjectował w clienta i nie zauważyłeś.

PS Jeżeli masz 10, to nic nie zrobisz jak Ci nie działa.

Czyli nic z tym nie zrobię? Chodzi mi o to, że po włączeniu bota nie mam opcji po kliknięciu ctrl + ppm na postać

0.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Opublikowano

Po screenach widzę, że bot Ci się zinjectował, po prostu źle go próbujesz obsługiwać.

3 minuty temu, Morispl napisał:

ctrl + ppm na postać

Kliknij prawym na to szare tło ;)

usnVE5N.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, gunek284 napisał:

A pod najnowsza tibie dziala ktorys z tych botow ? bo chce na realu zalaczyc :) a bodajze wersja jest teraz 11.0

Nie, na realu nie działa obecnie żaden bot posiadający cavebota. Na otsach pod wersję ~10 jak najbardziej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema jeśli jeszcze ktoś tu zagląda to mam mały problem w którym ktoś mógł by pomóc, mianowicie korzystam z XB dla hexery.net i mam problem z gotowymi skryptami do pobrania XB a właściwie to z tym ze na huncie nie chce schodzić po schodach na resp piętro niżej, myślałem że chodzi o konkretny skrypt ale problem powtarza się na większości przezemnie przetestowanych. Jeśli ktoś zmagał się z podobnym problem to proszę o pomoc.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

tibia 10.98 xenobot nie dziala :/ windows 10. odinstalowalem antywirusa wgrywalem jakies pliki o ktorych nie mam nawet pojecia :/ dalej nic nie dziala :/

HELP !!!! :D

Opublikowano (edytowane)

witam,ściągnąłem xenobota na haxere,bodajże 10.00v3 ale jak odpalam go przez administratora to od razu znika :/ próbowałem jakieś inne,wtedy wyskakiwało okienko że program przestał działać

anty wirusa mam od eset i wyłączyłem wszelkie zapory ale nic nie pomogło,poradzisz coś? :) 

troszkę pogrzebałem i doszedłem do takiej sytuacji,podobna do tej co wyżej,ale jak klikam prawym na to szare pole to nic się nie pokazuje :/ 

VAda8v

https://scr.hu/VAda8v

Edytowane przez sork4fun

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

• Marchwj zmienił(a) tytuł na XenoBot pod aktualną wersję Tibii + starszą (10.93-11)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam problem. Chce odpalic xenobota pod tibie 10. Wlaczam go, wszystko spoko, chce sie zalogowac, wpisuje login i haslo z pandoriumx i wyskakuje blad "e06: Error in WinHttpReceiveResponse()!" POMOCY!!!

Dodam, ze mam windows xp

Cytat

Tibia normalnie mi dziala, na ots tez wchodze