Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot pod aktualną wersję Tibii + starszą (10.93-11)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wrażenie, że nikt nie czyta postów wyżej xD

Teraz na RL Tibii żeby odpalić XB musisz mieć oryginalnego bota, może być trial z ich strony.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam wrażenie, że nikt nie czyta postów wyżej xD

Teraz na RL Tibii żeby odpalić XB musisz mieć oryginalnego bota, może być trial z ich strony.

aa :D okej ściągnąłem tibie tą najnowszą i mam najnowszego xeno i mam też triala tylko nie wykrywa mi w xeno clienta tibi żeby zinjectować, jakieś pomysły ?:)

Opublikowano (edytowane)

Na forum XenoBota wszystko masz opisane. Nie odpalasz bota na cliencie 11, tylko na customowym, pobranym z ich forum.

okej działa, znalazłem owy client ale jest tam tylko opcja "walker" , nie ma looter i target i innych czy po prostu jest to gdzie indziej ? czy w wersji trailowej nie ma lootera i opcji "target" ? ? 

@@@@wycofuje pytanie, juz sobie proadzilem :)

edit2@

czy jest możliwośc na trialowej wersji uruchomić wiecej niż jednego botka ? :)

Edytowane przez ThePein
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Mam pytanie, nie działa mi bot. Po włączeniu wyskakuje mi tylko komunikat, że jest aktualizowany po czym wyłącza się bez żadnego komunikatu. Dotyczy to i cracka z pX i triala. Napisałem do twórcy cracka wspomniał, że już go nie wspiera, więc co za tym idzie - on mi nie pomoże. Kieruje problem do was ! 

sygnats.png

ja zrobiłem tą sygne

Opublikowano
10 minut temu, TheMiszu napisał:

Mam pytanie, nie działa mi bot. Po włączeniu wyskakuje mi tylko komunikat, że jest aktualizowany po czym wyłącza się bez żadnego komunikatu. Dotyczy to i cracka z pX i triala. Napisałem do twórcy cracka wspomniał, że już go nie wspiera, więc co za tym idzie - on mi nie pomoże. Kieruje problem do was ! 

Na Real Tibii próbujesz włączyć? Jak tak to nie da rady.

Opublikowano
18 godzin temu, Marchwj napisał:

Na Real Tibii próbujesz włączyć? Jak tak to nie da rady.

Niee, OTS 

sygnats.png

ja zrobiłem tą sygne

Opublikowano
1 godzinę temu, amadik007 napisał:

Na Rl tibie mi nie zadziała ?+

Nie, nie ma cracka pod rl Tibie.

Poprawiłem wszystkie hiperłącza ;)

Opublikowano (edytowane)

jaka wersja pod hexere net?? 

Edytowane przez ganar24

HDD1SRE.png                            

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli podsumowując, czytałem wątek, ale nie ma takiej 100% jednoznacznej odpowiedzi.

Chce grać w rl tibie, szykuje się do powrotu, ostatnio grałem w ten klasyk 2 lata temu. Pytam XX hlvl ludzi na moim świecie i KAŻDY mówi "nie ma botów, nie na tym świecie, jest czysto", świat Rowana.

Ale widzę powyżej posty:

Dnia 23.04.2017 o 13:00, Marchwj napisał:

To jak to w końcu jest? są czy nie ma?

Czy jak zapłacę za bota, lub będę grał na trialu, zrobię wszystko zgodnie z instrukcjami na forum XB, czyli:

Cytat

Uwaga! Nie używaj Xenobota z nowym BattlEye. Nowa instrukcja działania Xenobota:

1. Zamknij wszystkie otwarte klienty Tibii, zrestartuj XenoSuite, aby pobrało najnowszą aktualizacje.
2. Odinstaluj najnowszą wersje Tibii.
3. Pobierz te pliki .zip.
4. Wypakuj pliki z .zip do nowego folderu.
5. Graj tylko z Tibia.exe, który została wypakowana do folderu.
6. Xenobot powinien działać bez problemu, a Ty możesz bocić bez ryzyka.

To będzie mi działać na wersji 11? zależy mi w sumie tylko na funkcji auto leczenie ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powiedzmy, że na wersji 11. Pobierasz specjalnego clienta (clienta 10 łatwiej jest im przerobić, niż robić od nowa bota pod clienta 11) z forum pX z bypassem BattlEye'a. Nie musisz płacić, jeżeli pierwszy raz będziesz używał bota - możesz używać triala. Na forum bota w zakładce news masz wszystko wyjaśnione.

Opublikowano

Teraz takie pytanie z dupy:

Jeżeli takie to proste i darmowe, to czemu jest tak mało botów aktualnie w jaskiniach? I każdego kogo zapytam mówi, że w ogóle ich nie ma.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bo szansa na delete jest na pewno większa niż była, często banują już za bocenie na Dawnporcie. Liczba graczy też spadła, może dlatego ludziom się wydaje, że botów nie ma xD

Opublikowano

Mam mały problem, mianowicie gdy odpalam xenosuite wyskakuje okno, xenosuite has stopped working.
Dodam, ze posiadam win10, wszystkie frameworki, visuale itd.. Nie wiem co jest przyczyna.

Opublikowano
48 minut temu, Ivory9 napisał:

Mam mały problem, mianowicie gdy odpalam xenosuite wyskakuje okno, xenosuite has stopped working.
Dodam, ze posiadam win10, wszystkie frameworki, visuale itd.. Nie wiem co jest przyczyna.

Windows 10 jest przyczyną, bot nie działa za dobrze na dziesiątce.

Opublikowano
10 godzin temu, Marchwj napisał:

Windows 10 jest przyczyną, bot nie działa za dobrze na dziesiątce.

No tak :( . Odpaliłem go na win10 na innym komputerze w pracy i wszystko działa tak jak powinno, taki problem występuje tylko u mnie. 

Opublikowano
Cytat

taki problem występuje tylko u mnie. 

Nie tylko u Ciebie, dużo ludzi z 10-tką ma ten problem, poczytaj posty wyżej/tematy w dziale Tibii. Możesz bocić na vm, ale w pracy to raczej odpada.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, otóż czy do tej najnowszej wersji po Lipcowym update jest już wersja scrackowana Xeno Bota? Ściągnąłem triala z strony XenoBota i jest uboga, a mi zależy na skillowaniu. (nie ma funkcji eat food). Wersja Tibii która jest podpięta z xenobotem jest 10, ale nie mam pojęcia która wersja.

Pozdrawiam!

Opublikowano
3 minuty temu, cikiewenrze napisał:

Witam, otóż czy do tej najnowszej wersji po Lipcowym update jest już wersja scrackowana Xeno Bota? Ściągnąłem triala z strony XenoBota i jest uboga, a mi zależy na skillowaniu. (nie ma funkcji eat food). Wersja Tibii która jest podpięta z xenobotem jest 10, ale nie mam pojęcia która wersja.

Pozdrawiam!

Niestety nie, pX skończyło aktualizować cracka po wprowadzeniu tego clienta z bypassem przez twórców XenoBota.