Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cortium - Rework

Cortium-Rework

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE DLA REWORKÓW !!!!!!!!!!!

Ludzie zrozumcie że jeżeli serwer nie sprawdził się za pierwszym razem to znakiem tego jest do dup*** i następy start nic tego nie zmieni.

Wiem wakacje są, chcecie zarobić na chlanie i imprezowanie, ale nie robieniem reworka tylko coś od siebie.

Według mnie prezentacje reworków odrazu powinny iść do kosza.

Opublikowano

NIE DLA REWORKÓW !!!!!!!!!!!

Ludzie zrozumcie że jeżeli serwer nie sprawdził się za pierwszym razem to znakiem tego jest do dup*** i następy start nic tego nie zmieni.

Wiem wakacje są, chcecie zarobić na chlanie i imprezowanie, ale nie robieniem reworka tylko coś od siebie.

Według mnie prezentacje reworków odrazu powinny iść do kosza.

@karloo Serwer nie robie pod isa, co udowodnie przy isie, w którym nie będzie nawalonego olejków na 100000% ludzi, ani innych niepotrzebnych przedmiotów oraz będzie is tani :)

­

Już 8 lipca !
Opublikowano

Jakoś nie przypadł mi do gustu, wydaję się na 2h gry, a potem człowiek się nudzi. Gdzie są te nowe dungeony, bo widzę smoka, nemere, ale nowych nie?

Opublikowano

easy/4fun na pewno bede

wbije dlatego ze nie ma najebanych 9999999 beznadziejnych rzeczy "nowa jakość metina"

mozna jakas tabele bonow?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jakoś nie przypadł mi do gustu, wydaję się na 2h gry, a potem człowiek się nudzi. Gdzie są te nowe dungeony, bo widzę smoka, nemere, ale nowych nie?

xdd nie stawiali na nowosci pewnie a taki serwer 4fun jest spoczko.

Ja wbijam na start popykać z nudów.

Opublikowano

UWAGA : dla administracji : Serwer startuje 2 raz w końcu to rework. Proszę o nie usuwanie tematu, ponieważ nie łamie regulaminu, jeżeli ktoś ma wątpiwości zapraszam na PW, to wyjaśnimy sobie Pozdrawiam Perserga :)

Może startować nawet i pierwszy, te gówno to nie ma prawa bytu, szczególnie ze te pliki są na forum i niczym się nie różnią od tego co tu jest pokazane. Czysty skok na łatwy hajs, bo debile i tak zagrają

Opublikowano

I to jest ten claly super "rework" nad ktorym pracowaliscie? :D:D

Opublikowano

UWAGA : dla administracji : Serwer startuje 2 raz w końcu to rework. Proszę o nie usuwanie tematu, ponieważ nie łamie regulaminu, jeżeli ktoś ma wątpiwości zapraszam na PW, to wyjaśnimy sobie Pozdrawiam Perserga :)

Może startować nawet i pierwszy, te gówno to nie ma prawa bytu, szczególnie ze te pliki są na forum i niczym się nie różnią od tego co tu jest pokazane. Czysty skok na łatwy hajs, bo debile i tak zagrają

Skoro twierdzisz, że te pliki są 100% gotowcem, to prosze link do tych plików serwerowych :D

­

@xStorM Tak, ale wszystkiego nie pokazałem, bo uzupełnie to potem :)

Już 8 lipca !
Opublikowano

Tak samo Ty nie masz prawa bytu tutaj, gówno tutaj wnosisz a próbujesz się tylko wszędzie pokazać.

Co do serwer polecam bo Lajk i Perserga ;)

Opublikowano

Potrafisz coś innego niż hejtować ? dla mnie jesteś gównem co nic nie wnosisz do tematu ciekaw jestem twojego gówna.

Chyba nie widziałem ani jednego tematu gdzie skomentowałeś coś pozytywnie. Dobrym rozwiązaniem będzie jak się powiesisz.

@topic u kogo będzie reklama ?

Opublikowano

Nastepny gotowiec ktory mysli ze nowosci to kosz, powiekszone sloty zmiana channeli itd. Jeszcze to rework haha. Chcą jeszcze wyciagnąc cos siana i tyle.

Opublikowano

Potrafisz coś innego niż hejtować ? dla mnie jesteś gównem co nic nie wnosisz do tematu ciekaw jestem twojego gówna.

Chyba nie widziałem ani jednego tematu gdzie skomentowałeś coś pozytywnie. Dobrym rozwiązaniem będzie jak się powiesisz.

Tak potrafię, bo jeżeli serwer coś sobą reprezentuje i jest godny uwagi to zawsze dostanie ode mnie propsy, nie moja wina, że ostatnio wychodzą same gówna a cortium jest tego idealnym przykładem. Poza tym kim ty k***a jesteś buraku by na mnie głos podnosić

"Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5".

już cie tu nie ma :P

Opublikowano

@PPaN dodam tabelę, tak jak sobie życzysz, ale mogę Ci powiedzieć, że bony wchodzą maksymalne!

jakbyś mog to byłbym wdzieczny 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Nastepny gotowiec ktory mysli ze nowosci to kosz, powiekszone sloty zmiana channeli itd. Jeszcze to rework haha. Chcą jeszcze wyciagnąc cos siana i tyle.

Daj link do tego gotowca ; ))
Opublikowano

Tak potrafię, bo jeżeli serwer coś sobą reprezentuje i jest godny uwagi to zawsze dostanie ode mnie propsy, nie moja wina, że ostatnio wychodzą same gówna a cortium jest tego idealnym przykładem. Poza tym kim ty k***a jesteś buraku by na mnie głos podnosić

"Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5".

już cie tu nie ma :P

Kim jestem ? Panem zaraz dostaniesz książki i się pójdziesz uczyć plebsie a nie w internecie siedzieć.

@topic

Osobne EQ exp jest ? czy standardowo trzeba robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...