Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Serwery Dedykowane za PSC (wynajmę)

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu zaczyna się ShitStorm...

Atakując klientów nic nie zdziałasz a wrzucanie screenów z wulgaryzmami nie pomoże ci nabić sobie pozytywnych opini...

Patrząc na twój profil, opinie oraz brak jakiejkolwiek strony, nie masz szans na masowy reselling serwerów dedykowanych.

Polecam najpierw dorosnąć, skończyć szkołę a dopiero później bawić się w sprzedaż serwerów.

Tak wogule zastanawiam się kto dał ci rangę "MPC Champion", twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziome.

Opublikowano

Znowu zaczyna się ShitStorm...

Atakując klientów nic nie zdziałasz a wrzucanie screenów z wulgaryzmami nie pomoże ci nabić sobie pozytywnych opini...

Patrząc na twój profil, opinie oraz brak jakiejkolwiek strony, nie masz szans na masowy reselling serwerów dedykowanych.

Polecam najpierw dorosnąć, skończyć szkołę a dopiero później bawić się w sprzedaż serwerów.

Tak wogule zastanawiam się kto dał ci rangę "MPC Champion", twoje wypowiedzi są na bardzo niskim poziome.

Ja się zastanawiam kto Ci "wogule" dał dostęp do komputera jeśli nie potrafisz napisać poprawnie.

Dorośnij, skończ szkołę oraz naucz się ortografii to może masz szanse na zwrócenie na Siebie uwagi.

Nie musicie tutaj robić jakiegoś wielkiego spamu, bo ta oferta działa na zasadzie kupna PSC a "oni" za to PSC kupują na kogoś dane/na czyimś koncie serwery.

Sam mogę dać do giełdy ,że skupuję PSC i zabieram 30% prowizji bo mam współpracę z dotpayem i innymi firmami. 

@1361622928-U485574.pngBieDoStresser - nie musisz mieć w nicku jakiegoś stressera który padnie za jakiś czas. W ogóle to nie wiem po co to reklamujesz. @Valze @tripipi @Zarax @Why

@1373230489-U611928.pngPoker Face. - ja tu nie wiem po co ty się tutaj wypowiadasz, sam masz za skórą wiele rzeczy, poza tym ktoś się Ciebie boi zbanować za ataki ,że tu ciągle jesteś?

Oferta Rokata jest w sam raz dla osób którzy nie posiadają konta bankowego bądź nie mają jak z niego zapłacić i wolą kupić PSC.

Opublikowano

Dobra Rokaton chciał dowodów to ma są to jeszcze rozmowy jak z panem Hax1orem bugerem stresserów trzymał. Sam Rokat - VMware i w pizdę innych nicków to ten, co mówi halo halo na początku filmu a później straszy brakiem neta jak nie da 20$ i wciska swojego fake stressera. Do teraz on się nie zmienił, bo jedyne co zmienił to ekipę, z którą kradnie co popadnie co w rączki wpadnie :D Gość chciał się z was pośmiać,potrolować tzn z Hax1ora a jest, z czego to do niego z DDoSami wyjebaliście!

Filmik:

//

Opublikowano

Witam,

Hmm, odradzam kupowania u nich dedykowany serwer.. Nie posiadają żadnej własnej firmy - nielegalne.

W dodatku nie wiadomo czy po paru dniach nie zrezygnują i wszystko na marne.. Już nie wspomnę ze ten typ ma negatywną opinie, więc uważajcie zanim kupicie u nich.. Już lepiej kupić na jakimś zaufanym oraz stabilnym hostingu np. Hosteam.

Nie polecam.

Opublikowano

@Lukass

Przeczytaj całą ofertę bo widzę że wiedzy kompletnie nie masz. Pan @VMWare oferuje zakup serwera dedykowanego za PSC ponieważ nie każdy hosting obsługuje tą płatność np Hosteam (wszystko kupowane jest na konto klienta więc nie ma obawy że ktoś zostanie oszukany).

Opublikowano

@Lukass

Przeczytaj całą ofertę bo widzę że wiedzy kompletnie nie masz. Pan @VMWare oferuje zakup serwera dedykowanego za PSC ponieważ nie każdy hosting obsługuje tą płatność np Hosteam (wszystko kupowane jest na konto klienta więc nie ma obawy że ktoś zostanie oszukany).

@#Gremsonkowy# od złodzieja nikt nie kupi :) Jak już ktoś ma psc to radzę wymienić tu https://www.virwox.com/ a nie kupować u Rokata.

//

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ALL DEDYKI WYPRZEDANE #

jeżeli zwolnią się miejsca to powrócimy z tematem!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...