Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antycheat Antarisa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś czymś się podzieli? Non stop widzę graczy jadących na wh jednak nic nikt nie wrzuca. Jeśli ktoś coś ma i chciałby ustalić "specjalną" formę udostępnienia cheata zapraszam na pw. 

Daj jakiś dowód na to że ktoś gra na WH to dam ci MH do Antarisa.

15787608011105233716.png

32453619857011226753.jpg

­

Zajebisty.

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Fish bota mi daj <3

Python nie ma technicznie możliwości czytania czatu.

Opublikowano

Co by nie było, że jesteś jedyny :P 

Nie używam, nie udostępniam.

to ja nie wiem po co się tym chwalicie, skoro nie używasz to czemu nie udostępnisz? Pochodziłby może dzień/dwa i tyle, no chyba że jednak używasz i nie chcesz aby ci go blokowali xD

Opublikowano

Co by nie było, że jesteś jedyny :P 

Nie używam, nie udostępniam.

to ja nie wiem po co się tym chwalicie, skoro nie używasz to czemu nie udostępnisz? Pochodziłby może dzień/dwa i tyle, no chyba że jednak używasz i nie chcesz aby ci go blokowali xD

Żeby takim jak Ty gul skakał :)

Opublikowano

Widac uwielbiacie c*****y spam na pw. Po co to pokazujecie? Ten kto wie, ze sa czitki na Antarisa to wie. Nie napisalbym posta z ss'em by pokazac, ze cos dziala i tego nie dac przez ten spam na pw.

Ja mam wyjebane na tego antarisa, tylko, szkoda, ze ktos nie udostepni, tylko dla zjebania gry ludziom ktorzy nie czituja i dla wkurwienia team'u antarisa, bo byli tak pewni, ze nic nie zadziala.

A tak w ogole, to wspolpracuja z wami? Dostajecie jakies SM? Bo wspominali, ze beda chcieli podjac wspolprace z "tworcami" takowego czitka

Opublikowano

Widac uwielbiacie c*****y spam na pw. Po co to pokazujecie? Ten kto wie, ze sa czitki na Antarisa to wie. Nie napisalbym posta z ss'em by pokazac, ze cos dziala i tego nie dac przez ten spam na pw.

Ja mam wyjebane na tego antarisa, tylko, szkoda, ze ktos nie udostepni, tylko dla zjebania gry ludziom ktorzy nie czituja i dla wkurwienia team'u antarisa, bo byli tak pewni, ze nic nie zadziala.

A tak w ogole, to wspolpracuja z wami? Dostajecie jakies SM? Bo wspominali, ze beda chcieli podjac wspolprace z "tworcami" takowego czitka

A po co to moga robic skoro moga wywalic tematy z cheatami na ich serwer z mpc

Opublikowano

A po co to moga robic skoro moga wywalic tematy z cheatami na ich serwer z mpc

Ale zawsze te kilkanascie/kilkadziesiat osob przed usunieciem to sciagnie :D Grosz do grosza a bedzie burdel na serwie :D

Opublikowano

Byłem w stanie zainjectować dllkę.

Niestety klient zamyka się po zainjectowaniu.

Ktoś coś jakaś podpowiedź? ;_;

Czyli nie jesteś w stanie bo client automatycznie się zamyka.

Hmm podpowiedź :D IDA-PRO :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Byłem w stanie zainjectować dllkę.

Niestety klient zamyka się po zainjectowaniu.

Ktoś coś jakaś podpowiedź? ;_;

https://streamable.com/96kc

nie no workuje wszystko dziala (y) py tez mozna rzucac w to bez konca ale nie uzywam, gram sobie spokojnie bo to dosyc fajny serwer WEDŁUG MNIE i szkoda byłoby zeby sie roil od zjebow

walka z uhm cziterami to bedzie zawsze zabawa w myszke i k0tka, a jak sie placi zjebom z metin2dev $50...

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...