Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki z egzaminu gimbazjalnego

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo!

jak tam wyniki? z tego co widzę, to mi dodali, więc pewnie większości też. u mnie słabo dość, ale pochwale się swoją głupotą. 

2r62mja.jpg

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ot, przyszłość narodu polskiego!

Gratulacje.

dzięki. 80 punktów razem z ocenami w zupełności wystarczy do prawie KAŻDEGO technikum łącznie z większością liceów. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Gdzie sie sprawdza ile puntkow sie ma? Bo juz nie chodze do szkoly od dluzszego czasu i nie wiem, a bym sie pochwalil :D

hermes.oke.waw.pl/egaminy

powinienes dostac jak w naszym przypadku karteczkę z peselem i hasłem. wpisujesz to w odpowiednie miejsce i tam masz zakładkę wyniki. 

Opublikowano

Jeżeli dostałeś 25% na egzaminie z matematyki, to w średniej szkole rozglądaj się za korepetycjami. Graty za polski.

Opublikowano

Jeżeli dostałeś 25% na egzaminie z matematyki, to w średniej szkole rozglądaj się za korepetycjami. Graty za polski.

tak w zasadzie to chodziłem na korepetycję. wszystko potrafilem, po dniu zapominałem. dla mnie taka nauka jest bezcelowa, chociaż idę na informatyka, ale to spróbuję jakoś wybrnąć z tego przez 4 lata.

P.S. nie żeby coś, ale rozszerzenie z angola strzelałem, ponieważ i tak nie liczy się do wyników. 

Opublikowano

Ja po 3 latach rozszerzenia zajebałem matmę na 45%. Teraz w techbazie znowu na rozszerzeniu z matmy nie mam z niczym problemu. Może typ miał po prostu niefarta. xD

Ja polski, historie i przyrodnicze miałem ok. ~70%, angielski podst. ~90% i rozszerzenie też koło 90%. 

Btw. bez obrazy, ale k***a nie rozumiem, jak można tak banalny język jak angielski napisać tak słabo na rozszerzeniu. :D 

Opublikowano

Ja po 3 latach rozszerzenia zajebałem matmę na 45%. Teraz w techbazie znowu na rozszerzeniu z matmy nie mam z niczym problemu. Może typ miał po prostu niefarta. xD

Ja polski, historie i przyrodnicze miałem ok. ~70%, angielski podst. ~90% i rozszerzenie też koło 90%. 

Btw. bez obrazy, ale k***a nie rozumiem, jak można tak banalny język jak angielski napisać tak słabo na rozszerzeniu. :D

a ja nie rozumiem jak można j.polski napisać na ok. 70%.

Opublikowano

Nie starałem się w żadnym wypadku pisząc egzamin z j. polskiego. Nie chciało mi się opowiadania ogarniać, poza tym straciłem na zamkniętych, do których potrzebna była wiedza, np. u mnie było coś z rozkładem zdania - nie rozumiem po co to w ogóle jest. Myślę, że jak na osobę, która przez 3 lata prawie nie otworzyła książki to i tak było nieźle. :P 

Opublikowano

Nie starałem się w żadnym wypadku pisząc egzamin z j. polskiego. Nie chciało mi się opowiadania ogarniać, poza tym straciłem na zamkniętych, do których potrzebna była wiedza, np. u mnie było coś z rozkładem zdania - nie rozumiem po co to w ogóle jest. Myślę, że jak na osobę, która przez 3 lata prawie nie otworzyła książki to i tak było nieźle. :P 

Nigdy w domu się nie uczyłem, lektur nie czytałem i 95% dostałem, 1 punkt na charakterystyce i 1 w zamkniętych straciłem, a w charakterystyce nawet nie znałem imienia mojego bohatera którego opisuje xD.

Myślę, że większej wagi jedynie do rozszerzonego nie przykładałem, bo nie liczy się dalej do rekrutacji.

Opublikowano

Nigdy w domu się nie uczyłem, lektur nie czytałem i 95% dostałem, 1 punkt na charakterystyce i 1 w zamkniętych straciłem, a w charakterystyce nawet nie znałem imienia mojego bohatera którego opisuje xD.

Myślę, że większej wagi jedynie do rozszerzonego nie przykładałem, bo nie liczy się dalej do rekrutacji.

Ja miałem jakiś j****y tekst o murzynach, gdzie nikt nie wiedział co w zamkniętych zaznaczyć. xD Tegoroczne testy wydawały mi się łatwiejsze, szczególnie z historii(obczajałem to miałbym ok. 85-90%), choć może być to mylne stwierdzenie, bo w tym roku siedziałem w książkach, więc i wiedzę jakąś większą zdobyłem. :D

Opublikowano

elo!

jak tam wyniki? z tego co widzę, to mi dodali, więc pewnie większości też. u mnie słabo dość, ale pochwale się swoją głupotą. 

2r62mja.jpg

Ja miałam 90% z polaka, 80% z matmy i 76% z przyrodniczych. Ale to było 4 lata temu. x)

Opublikowano

No to ładnie lecicie. Ja rozszerzenia z angola po prostu nie chciałem pisać lepiej, bo i tak nie liczy się do rekrutacji. Gdybym chciał to by weszło z 70% pewnie. Coś tam postrzelalem i elo.

Opublikowano

Polski - 88%

Matma - 96%

Przyrodnicze - 75%

His/Wos - 75%

Angielski podstawowy - 83%

Rozszerzony - 35%

Angielski w porównaniu do próbnego kiepsko poszedł :(

Opublikowano

przecież angielski rozszerzony i tak sie nie liczy... przynajmniej tak mi każdy mówił i nauczyciele również. 

ja nie czaje jak można mieć +70 punktów z majcy. to chyba naprawdę albo trzeba być geniuszem, mieć predyspozycję lub po prostu słuchać na lekcji i nie mieć zaległości... XDD

chyba muszę zagłębić swoją japę w sadisticu na hardzie, bo porównując z waszymi wynikami to nieźle jest  :lenny: chociaż się podziwić i pośmiać można

Opublikowano

Ot, przyszłość narodu polskiego!

Gratulacje.

dzięki. 80 punktów razem z ocenami w zupełności wystarczy do prawie KAŻDEGO technikum łącznie z większością liceów. 

80 punktów? To u mnie do technikum min. 90 :v Licea lepsze to 125 i 135, na biol-chem do tego drugiego 155.

przecież angielski rozszerzony i tak sie nie liczy... przynajmniej tak mi każdy mówił i nauczyciele również. 

ja nie czaje jak można mieć +70 punktów z majcy. to chyba naprawdę albo trzeba być geniuszem, mieć predyspozycję lub po prostu słuchać na lekcji i nie mieć zaległości... XDD

chyba muszę zagłębić swoją japę w sadisticu na hardzie, bo porównując z waszymi wynikami to nieźle jest  :lenny: chociaż się podziwić i pośmiać można

Mam 100% z matmy, a w ciągu 3 lat zrobiłem z 5 zadań domowych xD Nawet w tym roku dostałem 1 za brak :v

Ogólnie to w miarę git, tylko pszyrka 68%. Punktów razem 142, więc tyle chyba styknie xp

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...