Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupic Minecraft premium?

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngImmortal23 Nigdy nie kupuj premki na allegro, nawet w formie gift-code'a 

Mojang wypowiedział się na ten temat i jasno podkreślił, że wszystkie konta, zakupione

poza ich stroną będą blokowane. Ja przekonałem się o tym na własnej skórze. 

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie opłaca się.

Gra mało ludzi bo nie każdy ma kasę żeby kupić.

Nie opłaca się.

Nie opłaca się.

Wystarczy, ze raz napiszesz.

@topic

Chodzi ci o oryginalna wersje minecraft? Jezeli chcesz pograc w mc to tak.

u5niwrQ.png

Opublikowano

Do czego to doszło, dyskutować czy kupić grę, w której spędziło się 1000 godzin, lub więcej. Warto kupić premkę, żeby nie okradać twórców i nie być opluwanym za piracenie. Serwery premium za granicą mają się bardzo dobrze, w Polsce gorzej, ale warto. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngImmortal23 Nigdy nie kupuj premki na allegro, nawet w formie gift-code'a 

Mojang wypowiedział się na ten temat i jasno podkreślił, że wszystkie konta, zakupione

poza ich stroną będą blokowane. Ja przekonałem się o tym na własnej skórze. 

Kupiłem 5 lat temu giftcode za 20zł i jakoś konta mi nie zablokowali xD

Nie opłaca się.

Nie opłaca się.

Nie opłaca się.

Co? xD +/- 2 lata temu jak grałem to na tych hypixelach, czy mineplexach było po 30k online.

tenor.gif

Opublikowano

"Czy warto?"

Minecraft legalny tak zwany Premium.

Jak można już zrozumieć posiadasz NoPremium więc grasz w mc nielegalnie.

Więc sam sobie odpowiedz.­

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Tak???? Sam fakt że możesz wesprzeć twórców danej gry, i nie będziesz zwykłym złodziejem jest chyba największym argumentem? A minecrafta na oficjalnej stronie polecam kupić, gdyż na allegro często naciągają.­

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Opublikowano

Mogę ci sprzedać konto premium + pelerynka kupiłem konto na minecraft.net i chciałbym sprzedać za 50 zł psc! Skype: dawidek12071

Mogę ci sprzedać konto premium + pelerynka kupiłem konto na minecraft.net i chciałbym sprzedać za 50 zł psc! Skype: dawidek12071

Opublikowano

Kupując Premium, masz dostęp do serwerów, gdzie nie ma NonPremium co za tym idzie mniej osób używających cheaty.
Możesz również personalizować wygląd swojej postaci.
Nie musisz użerać się z lancherami.

Jak wiadomo graczy ubywa. Ale serwery, na które wejdziesz tylko kontem premium nadal cieszą się graczami.

Jak dla mnie To kupno Minecrafta Premium się opłaca.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ta gra upada pokemon przejmie minecrafta tak jak zrobił to minecraft z csem a na allegro nie kupuj bo tam kupisz konta tzw. publiczne na których gra 30-40 graczy i na wszystkich serwerach premium jest ban albo zalogowana sesja

Jeżeli chcesz abym ci odpisał dodaj do twojej wypowiedzi @SopeloPT

Opublikowano

Tak. Serwery premium są przekozackie

Kupuj na oficjalnej stronie. Ja na oficjalnej kupilem za 80zl teraz za 100.

Aktualizacje sa wiec jak najbardziej

Pokémon Polish Community

Pokémonowy serwer Discord!

Opublikowano

ja mysle ze warto kupic mc. chocby po to by nie byc piratem (tzw. non-premium)

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Warto.

Jak ja bym się cieszył jakby wszyscy co pobrali ''piraty'' czyli darmówki musieli zapłacić jakąś kare i to taką konkretną, np. 500zł XDD

i wtedy tylko taki zlot:

CEBULA DETECTED

Opublikowano

Warto.

Jak ja bym się cieszył jakby wszyscy co pobrali ''piraty'' czyli darmówki musieli zapłacić jakąś kare i to taką konkretną, np. 500zł XDD

i wtedy tylko taki zlot:

CEBULA DETECTED

w Niemczech tak kasują ludzi ;)

Opublikowano

Jak dla mnie NIE OPLACA SIE !!

Społecznosc minecraft to teraz 5-9 lat z tego co slyszalem. Zdarza sie kilka osob 16+ [Ale to bardzo malo]

Teraz kazdy gra w cs:go , pokemon , itp

Opublikowano

Jasne że tak :) Gra staje się coraz lepsza i ciekawsza

Community od jakiegoś czasu się poprawiło , a to że minecraft to gra dla dziecio to błędny sformułowanie , gra w to masa ogarniętych i dojrzałych osób.

Zresztą premium zapewnia ci rozgrywkę na wielu ciekawszych serwerach i trybach  niż non - premium.

Jedyny minus to to 90 zł :P

giphy.gif

Opublikowano

Opłaca się kupować  :) Gdyż minecraft znowu wraca na szczyty i niedługo może znowu być jedną z najpopularniejszych gier ;) I nikt nie wie czy wtedy nie bd on 2 razy droższy ;)

//

Opublikowano

Opłaca się kupować   :) Gdyż minecraft znowu wraca na szczyty i niedługo może znowu być jedną z najpopularniejszych gier ;) I nikt nie wie czy wtedy nie bd on 2 razy droższy ;)

Może się  tak nie rozkręcaj na zapas :p 

To zależy do czego go potrzebujesz i czy na pewno chcesz wydać kasę.  Jeżeli potrzebujesz go do gry tylko ze znajomymi lub na 50 osobowych serwerach to się nie opłaca. Jeżeli chcesz zagrać na większych zagranicznych serwerach to musisz zainwestować. Bo tak naprawdę on ci zbyt wiele nie daje oprócz skina i dostępu do serwerów ;)

671411485514457941894.png

Opublikowano

Jeśli zamierzasz kupić to dobrze przemyśl. Z jednej strony zalety - personalizacja; twój nick i twój skin; aktualizacje i oficjalny launcher gry. Z drugiej znane Stiwi które często kradną konta premium polskich graczy (w sensie że wchodzisz na serwer non premium a tam twój własny osobisty nick zajety). Straszne uczycie gdy się wyda 80 zł  na grę.

Jeżeli chcesz bym Ci odpowiedział lub pomógł - pisz @Frap

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...