Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupic Minecraft premium?

KapturART

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, opłaca się. Gra jest świetna, aktualizacje są, więc jak najbardziej.

Tylko i wyłącznie na oficjalnej stronie minecraft.net, masz pewność, że nie zostaniesz oszukany.

Różnie, jedni odchodzą, drudzy przychodzą.

Opublikowano

:] wiesz :]

Tylko i wyłącznie na oficjalnej stronie minecraft.net, masz pewność, że nie zostaniesz oszukany.

wiesz :/ nie chce marnować kasy na mc :/ jak już gra po mału idzie na dno :/ 

Opublikowano

Ja jestem innego zdania, tego że gra się rozwija. Na serwerach idzie spotkać masę ludzi. 

Opublikowano

Jesli przegrales wiecej jak 10h to powinienes kupic chocby zeby wspomoc developerow. MC moze i umiera na polskim rynku (Bardzo dobrze) ale angielskie serwery trzymaja sie bardzo dobrze.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ja jestem innego zdania, tego że gra się rozwija. Na serwerach idzie spotkać masę ludzi. 

Wezmę to pod uwagę :3

Czekam na dalsze opinie (pluskik)

Opublikowano

Uważam że opłaca się jeśli grasz sporo w tą grę, albo chciałbyś pograć na jakiś ciekawych serwerach premium.

Typu Hypixel

Opublikowano

Jeżeli grasz regularnie to ja na twoim miejscu bym zakupił (ale tylko na minecraft.net) 

Daje ci to możliwość wchodzenia na serwery premium 

Co do samej rozgrywki, to już zostawiam to każdemu graczowi, nie da się napisać czy ludzie kończą czy zaczynają, bo to jest nierównomierne, raz jest tak, a raz tak 

Opublikowano

Nie słuchaj graczy z polskich serwerów (tym bardziej na nich nie graj). Kupuj i tyle. Jak jeszcze grałem w MC to grałem tylko na zagranicznych serwerach. Na polskich jedynie jest zlot cebuli.

tenor.gif

Opublikowano

Jak najbardziej, jednak serwerów Premium w Polsce praktycznie już nie ma, jednak warto kupić już dla samego hipixela gdzie masz zagwarantowaną wspaniałą zabawę na tym serwie.Na twoim miejscu bym brał ^^

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak minecraft premium.

Jest takie coś, daje to możliwość zmiany skina, gre na serwerach premium i wiele więcej...

@top

Opłaca się, akurat gra jest fajna, ale community zniszczone a szczególnie w Polsce więc jak kupisz to radzę grać na popularnych serwerach typu hypixel czy mineplex bo jest fajnie tam. A co do tego drugiego serwera to tak średnio polecam, bo dużo cheaterów

I jak wiesz jak zarabiać na kontach premium to nieźle się możesz dorobić :)

76561197963952284.png

Opublikowano

Opłaca się :) 

Po pierwsze w ten sposób wspomożesz Mojang.

Gra się ciągle rozwija :P

Zawsze możesz zmienić sobie nick ^^

No i masz skina.

Aha no i pod zadnym pozorem nie kupuj na allegro.

Kupiłem tam i mnie wydymali. Mojang zablokował mi konto.

Drugiego kupiłem już u nich.

Poza tym serwery premium są wiele lepsze od tych no-premium.  

Opublikowano

Ja tam polecam, zawsze daje dostęp do większej liczby serwerów i możesz sobie ustawić unikalny wygląd swojej postaci. Kto wie, może z czasem pojawi się jakaś nowa opcja dla kont premium, jednak w to wątpię.

Opublikowano

Również polecam, szczególnie że koszta nie są wysokie - przegrałem w Minecrafta z 2 tysiące godzin. Mimo, że już nie gram, to jednak czasem lubię sobie do niego wracać :)

V0jwVXN.png

Opublikowano

Gra jest coraz mniej popularna, aczkolwiek długo jeszcze pożyję.

Nie, nie warto. 100 PLN to gruba przesada za klocki.

Opublikowano

Ja bym nie kupił. Szkoda kasy na te kwadraciki, jak dla mnie minecraft nie ma takiego popędu jak kiedyś, mniej ludzi w to już gra. :)

200.gif

POMOGŁEM? ZOSTAW LIKA ! :D

Opublikowano

Znaczy to zależy od ciebie czy chcesz grać na serwerach premium czy co robić moim zdaniem wydać na coś innego chociaż lepiej wydać na minecraft lub inną grę niż wydawać na klucze do cs go ( tak jak ja) i wszystko tracić.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Mam pytanie dla graczy :']]

Warto kupić mc premium? jak tak czy na allegro klucz czy na oficjalnej..

Drugie pytanko czy ludzi jest mniej czy wiecej :/ odchodzą czy przychodzą :?

Możesz kupić na allegro, jest taniej, tyle że będziesz miał nazwę taką jak już kupisz razem ze skinem itd. ale jak dasz tak koło 20 zł to będzie raczej udostępniona możliwość zmiany skina i hasła.

W Polsce odchodzą.

Opublikowano

Nie opłaca się.

Gra mało ludzi bo nie każdy ma kasę żeby kupić.

Nie opłaca się.

Nie opłaca się.

eMVhZaR.gif
Opublikowano

Ogólnie to się opłaca. Możesz grać na serwerach premium, które pod względem dopracowania i lagów są lepsze. Nie musisz wpisywać ciągle /login haslo po prostu się logujesz. A co do kupywania na allegro to nie każdy oszukuje (cholerni pesymiści xD). (Jak kupujecie na allegro to sprawdzajcie komentarze.)

Opublikowano

Myśle, że warto kupować. 

Jest maaaasa serwerów, które mają genialne tryby. Choćby mineplex.

Nie kupuj na allegro - kiedyś mojego kolege jakiś gość oszukał - podał mu już wykorzystany kod. Najlepiej kupować ze strony producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...