Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.kociol

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodania i Bonusy (strasznie wysokie ceny u handlarzy) zostawić u handlarzy?

• Tak
      67
    • Nie
      57

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co wy dalej zakładacie te prywatne serwery skoro startuje Antaris i nikt już nie zagra na prywatnym prive.Wszyscy grać będą na Antarisie mając w dupie wasze prywatne serwery.

Synek co ty gadasz, antaris to jest syf, server typowo pod is zobaczcie sobie filmik uzurpatora sam powiedział że bez isa raczej nic się nie osiągnie na serverze ale nie chce nic opowiadać. Jak już zobaczyłem 1 przełożony start, zrezygnowałem odrazu. Server robiony niby od czerwca 2015 a jak dla mnie nic ciekawego tam nie ma, m.in ten zmieniony interface najbarzdziej mnie odstrasza.

Niewiem jak wy ale ja czekam na ten server! :)

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy w końcu pojmiecie że stawianie takiego serwera jest w dzisiejszych czasach bez sensu. Trzeba się rozwijać a nie cofać 

Co do prezentacji nie ma nic co zachęca do gry nic praktycznie nie zostało w niej pokazane 

Szczerze jestem na 100% pewien że znajdą się fani i takich serwerów sam jestem ich fanem piękne w swojej prostocie brak miliarda ulepszaczy brak udziwnień typu smocza alchemia czy inny syf którego nikomu się nie chce robić.

Opublikowano

Po co wy dalej zakładacie te prywatne serwery skoro startuje Antaris i nikt już nie zagra na prywatnym prive.Wszyscy grać będą na Antarisie mając w dupie wasze prywatne serwery.

mówisz o tym "Antarisie"? Serwer robiony przez rok xDDD a bugów od c***a, ten Pantheons będzie napewno mniej zbugowany niż ten syf od MPC.

Na serwerze napewno zagram, życzę powodzenia.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Jestem zachwycony i czekałem na coś takiego ! Na pewno wbije byle tylko administracja ogarnęła

ps. szukam gildii pw

Jak to ma być coś cięższego to te zmianki i dodania niech może dropia a nie w sklepie !

Jak to ma być coś cięższego to te zmianki i dodania niech może dropia a nie w sklepie !

Opublikowano

Zagram!

Czekam na start!

Bardzo fajny oldschoolowy serwer, ciekawi mnie tylko reklama, oby nie za duża, nie mam zamiaru przechodzić po m1 w tłumie, tylko max ~~500 graczy!

Opublikowano

Zapowiedź jest dodana 14 czerwca, start jest  8 lipca. Jest to ponad 3 tygodnie, więc zapowiedź powinna leżec w koszu,bo zapowiedzi dodaje się max 3tyg. przed startem. @Kubek122 @esej @Noresta 10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Już 8 lipca !
Opublikowano

10. Temat z zapowiedzią może zostać utworzony maksymalnie 3 tygodnie przed startem serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...