Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.kociol

124 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodania i Bonusy (strasznie wysokie ceny u handlarzy) zostawić u handlarzy?

• Tak
      67
    • Nie
      57

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piękna grafika w prezentacji, widać że serwer tworzony przez profesjonalny i doświadczony zespół, na screenach widać to dopracowanie serwera.

Aż chce się wejść na serwer i wydać na starcie 500 zł na IS'a, by takie serwery dalej powstawały.

Super serwer mega.

Jprdl... Ale gówno, co Wy ludzie macie w głowach stawiając taki syf?

Nie polecam, oby szybko się zwinęło.

Jak chcesz to taki sam serwer w 3 dni mogę ci złożyć :) // 

­

Opublikowano

Piękna grafika w prezentacji, widać że serwer tworzony przez profesjonalny i doświadczony zespół, na screenach widać to dopracowanie serwera.

Aż chce się wejść na serwer i wydać na starcie 500 zł na IS'a, by takie serwery dalej powstawały.

Super serwer mega.

Jprdl... Ale gówno, co Wy ludzie macie w głowach stawiając taki syf?

Nie polecam, oby szybko się zwinęło.

Jak chcesz to taki sam serwer w 3 dni mogę ci złożyć :) // 

­

OxDyC9g.png

Tam była ukryta wiadomość :D

Serwer wygląda gorzej niż hamachi, taki serwer robi się w 1 dzień, nie 3 :D

Nie polecam grania bo jest to zwykły SYF.

Opublikowano

Prezentacja 10/10 bardzo podoba mi się serwer, szukałem takiego klasyka, chciałbym na tym serwerze poczuć taki klimat jak kiedyś się grało w metina, a nie jak teraz że wszystko się ma odrazu :)

Opublikowano

Prezentacja to totalna porażka. Widać ktoś chce dorobić na wakacje - odradzam serwera. Przypomnijcie sobie ile razy byliście oszukani i serwer padał po kilku tygodniach.

Opublikowano

Nie zagram skille księgami i czytanie kamieni drogie zmianki = słąbo z itemami perf więc dla mnie to hard. Dziękuje, nie dowidzenia !

Zagrał bym gdyby zmianki i dodania były np po 1 yang albo nieskończone,

i gdyby dostawało sie skille na p po wbiciu 5 poziomu.

Nie zagram...

skille księgami i czytanie kamieni, drogie zmianki = słabo z itemami perf więc dla mnie to hard.

Dziękuje, nie dowidzenia !

Zagrał bym gdyby zmianki i dodania były np po 1 yang albo nieskończone,

i gdyby dostawało sie skille na p po wbiciu 5 poziomu.

Opublikowano

Daty wam się raczej nie pomyliły? Prima aprilis jest 1 kwietnia....

śmieszek. heh ty tego swojego Cortiuma powinieneś postawić 1 kwietnia.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Taki serwer nie ma prawa bytu. 2 lata temu, może i znalazłbyś ze 300 osób które by tam pograły dłużej, ale teraz ludzie chcą czegoś całkiem nowego, czegoś czego nigdzie nie było, a nie coś co się przejadło :/

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Taki serwer nie ma prawa bytu. 2 lata temu, może i znalazłbyś ze 300 osób które by tam pograły dłużej, ale teraz ludzie chcą czegoś całkiem nowego, czegoś czego nigdzie nie było, a nie coś co się przejadło :/

Przejadło czy siłą rzeczy zostało zmienione.. Oczywiście rozumiemy wasze opinie że nikt nie będzie grał itd. Zobaczymy jak będzie może znajdzie się sporo grono osób, a może serwer będzie pusty. Czas pokaże. Nie rozumiemy tylko dlaczego każdy twierdzi że robimy serwer dla pieniędzy...bo wakacje. Wakacje są za nami, tak samo jak szkoła. Nie chcemy aby serwer nas utrzymywał bo jest to chyba niemożliwe w dzisiejszych czasach. Serwer od graczy dla graczy. Pozdrawiam

Opublikowano

Po co wy dalej zakładacie te prywatne serwery skoro startuje Antaris i nikt już nie zagra na prywatnym prive.Wszyscy grać będą na Antarisie mając w dupie wasze prywatne serwery.

Opublikowano

Po co wy dalej zakładacie te prywatne serwery skoro startuje Antaris i nikt już nie zagra na prywatnym prive.Wszyscy grać będą na Antarisie mając w dupie wasze prywatne serwery.

Co Ty gadasz.. Antaris zabierze wszystkich graczy hehe.. Np. Ja tam nie gram i czekam wreszcie na jakiś solidny serwer :)

Opublikowano

Cóż ludzie przyzwyczaili się do serverów typu Balamora itd czyli unowocześnione ale nie za bardzo ciężko wam będzie się wybić bo konkurencja zrobiła wam poprzeczkę nie rozumiem tego hejtowania bo powstało pare innych serverów to od razu każdy ma wyglądać jak ten.Jeżeli ktoś nie rozumie mojej wypowiedzi do dlatego że postanowiłem świętować niedziele więc wybaczcie xD 

Opublikowano

A mi się bardzo podobają sety i prawie wszystko (prócz tego, że max 120lv, wolałbym 99^^). Dużo lepiej to wygląda, niż te "nowoczesne" serwery, jak np ten Antaris, nasrane gównianymi nowościami, co aż się rzygać chce. Jeżeli Metin ma się rozwijać, jak to jeden z kolegów wyżej pisał, to chyba na zawsze pożegnam się z tą grą, ponieważ będzie zepsuta do szczątek. Jak narazie, to życzę powodzenia, ale czy będę grał, to nie wiem, ponieważ trwają pracę nad moim ukochanym GladoR'em, ma on wystartować w podobnym czasie.  B)  B)  B) Pozdrawiam.

Opublikowano

Darmowa grafika xD 

Chyba masz coś z głową tam gra z 2k ludzi :D I odchodzą z tego co słyszałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...