Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama prywatnych serwerów FB 20.000 LIKE

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak na każdym moim fp i grupie syfiliście mi tym fanpagem. Nie polecam.

To było półtora roku temu gdy fp powstał więc żeby pozyskać like trzeba było udostępniać posty w grupach. Normalna sprawa i nie ma w tym niczego złego ;)
Według mnie spam nie jest niczym dobrym.
To nie był spam tylko udostępnienie postu z fp w 5 grupach, tyle ;)

Jotuberzy z metina robią to non stop i jakoś nikt nie ma im tego za złe

Rozumiem każdy może się próbować wybijać ale taki codzienny spam był wkurzający. Powodzenia w rozwoju fanpage ;)

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie ten fanpage ma kilku administratorów, o ile do @Bakany nic nie mam, to ten drugi(Patryk) to jakiś kretyn.

Umówiłem się z typem o reklame za SM (sam zaproponował), w zamian miał wstawić post promujący serwer zgodnie z cennikiem odpowiadającym kwocie, jaką dostał w postaci SM (przypomnę, sam chciał SM za promowanie serwera).

Skończyło się tym, że SM wydał, i post zniknął po ok godzinie/dwóch z fanpage.

Także przestroga dla osób, jeżeli ktoś się będzie zgłaszał do Was, że oferuje Wam reklame za SM na tym fanpage, to po prostu olejcie bo gówno z tego będziecie mieli. 

Opublikowano

A ja nie polecam z tego względu, iż wchodzili na fanage serwera i spamowali że zapraszają i to nie jakimś kontem typu Aleks Kwazi, tylko post był napisany właśnie przez stronę, co wg. mnie jest śmieszne i nie na miejscu.

Opublikowano

Przyznam że reklama u Sab*l zawsze spoko, a tak poza tym ja nie polecam serwerów tylko je reklamuje. Gdzie jest napisane "polecam barie" czy coś innego? Z reguły pisze "zapraszamy do zapoznania się z prezentacją serwera xxx" Sab*l ze wszystkiego robi dramat jak Szekspir.

@edt mpc ocenzurowało dobrodzieja ;)

Opublikowano

Cała prawda o tym człowieku " 

Up. Zogdzę sie z samym harnasiem choć gościa też nie cierpię bo ma parcie na kase ale tu ma rację

ziomek, szukasz kogoś, kto zrobi pliki do serwera za free, żebyś ty zarobił i oskarżasz kogoś o parcie na hajs? wyjdź gimbusie

jeśli wg. sa bala zwykłe wrzucenie obrazka z linkami, gdzie w poście nawet nie ma słowa "polecam", czy "zapraszam", nawet żadnej wzmianki od autora fp, jest złe i przyczynia się do upadku serwerów to chyba ktoś tu ma problem z mózgiem

tenor.gif

Opublikowano

Po raz kolejny ktoś poznał sie na całej tej mafii ( trzy osoby które ciągle mnie hejtują serdeczne fa... ) a co do tej reklamy na Fb tego typka nie polecam dowód macie w na stronie 4 w moim poście a i wszystkie posty które hejtują jego przydupasy mogą wam wystawić opinię na temat tego jakie dzieci pozostały jeszcze na mpc

Reklamy serdecznie nie polecam . Pozdrawiam potencjalnych klientów i życzę wielkiej cierpliwości nerwowej .

Opublikowano

Po raz kolejny ktoś poznał sie na całej tej mafii ( trzy osoby które ciągle mnie hejtują serdeczne fa... ) a co do tej reklamy na Fb tego typka nie polecam dowód macie w na stronie 4 w moim poście a i wszystkie posty które hejtują jego przydupasy mogą wam wystawić opinię na temat tego jakie dzieci pozostały jeszcze na mpc

Reklamy serdecznie nie polecam . Pozdrawiam potencjalnych klientów i życzę wielkiej cierpliwości nerwowej .

Zrozum że jeśli ktoś potrzebuje reklamy serwera to nie będzie zwracał uwagi na Twoją opinie, tylko spojrzy na aktywność fp i już będzie wiedział że tu jest z*******a reklama z zasięgiem na pół Polski ;)

Ciągle piszesz że mam parcie na kasę ale k***a za darmo bym nic nie reklamowal to chyba logiczne.. Nie masz żadnych argumentów żeby mnie oczerniać więc skończ swoje pierdolamento

Oferuje

- Uczciwość

- szybki kontakt

- Wywiazywanie się z umów

- Efekty reklamy

To interesuje potencjalnych kupców, a nie Twoje wypociny więc już skończ ;)

Opublikowano

Dostałem raka jak przeczytałem od początku, człowieku weź wypierdalaj z tego forum, bo syf robisz w tematach, nikt Ci kasy nie da za Twoje marne odcinki, które mają 100 wyświetleń na farcie 200.

Co do tematu, a polece całkiem duża ilośc lajków pod postach, więc jest jakaś aktywnosć.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...