Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama prywatnych serwerów FB 20.000 LIKE

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam gościa po drobnej spinie nasyła ziomków ( co można zobaczyć u mnie pod ofertą  ) .

Poziom kultury Bakany

http://image.prntscr.com/image/5fe27e0380434f99a6201968f8699d6b.png

Ps. Oferta nie warta nawet grosza śmieszne Fb które ludzi hejtuja bo zamias dodawać gify itp to jedzie reklama za reklamą

po kiego c***a wypisujesz takie bzdury przecież każdy może wejść na strone i zobaczyć czy leci reklama za reklamą

po 2 to już ci tłumaczyłem na GG że wyjebane mam na Cb i nie udzielaj się w tym temacie więcej 

Opublikowano

Panowie, porozmawiajcie sobie na PW, nie w tym wątku. Ostrzegam pierwszy i ostatni raz. 

Opublikowano

Jak na taką ilość polubień zasięg bardzoo słaby.

czy ja wiem :)

wrzucamy 1 post dziennie, a zasięg mamy 112.000 czyli 112.000 : 7 = 16.000

fanpage liczy 16.500 like także nie zgodzę sie z Twoją tezą :)  

Opublikowano

Nie polecam syf , reklamy drogie mały zasięg nawet nie powyżej ilość osób w grupie syf i malaria

W twoim temacie więcej syfu o tobie. Zrozum, że jesteś nikim i nic nie osiągniesz swoim gownianym zachowaniem.. szukasz dziury w całym choć największym problemem jesteś ty sam.

I tak szczerze to wolałbym dać zarobić @Bakany niż tobie.

Opublikowano

Nie polecam syf , reklamy drogie mały zasięg nawet nie powyżej ilość osób w grupie syf i malaria

W twoim temacie więcej syfu o tobie. Zrozum, że jesteś nikim i nic nie osiągniesz swoim gownianym zachowaniem.. szukasz dziury w całym choć największym problemem jesteś ty sam.

I tak szczerze to wolałbym dać zarobić @Bakany niż tobie.

W pełni masz racje lajk. Jak startowałem z hausita to myślałem ze padne co mi adnois pisał na pw. To jest typical dziecko ktore chce zarobic nic nie robieniem. 

A @Bakany ma juz jakies zasiegi i swoje osiagnał. 

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Aha, a Ty skąd możesz wiedzieć jaki jest zasięg skoro nie masz dostępu do statystyk? Nawet hejter z Ciebie marny.. Jest coś w czym jesteś dobry?
Opublikowano

Aha, a Ty skąd możesz wiedzieć jaki jest zasięg skoro nie masz dostępu do statystyk? Nawet hejter z Ciebie marny.. Jest coś w czym jesteś dobry?
W tym, w czym myśli że tak jest :D

Reklamodawce polecam :>

Opublikowano

Nie wiem czy to Bakany na prawde mózgu nie ma czy jest tak głupi  jak można kogoś oczerniać a potem prosić go o pomoc

Dowód : http://image.prntscr.com/image/9be9489a5b204a1091b01e4cffdc1fa5.png

I tu macie swojego kochanego reklamodawcę który wciska wam kit za kitem oczerniająć mnie wraz z swoimi ziomkami jak Like itp.

Ps.Nie polecam rekalmodawcy

Opublikowano

Nie wiem czy to Bakany na prawde mózgu nie ma czy jest tak głupi  jak można kogoś oczerniać a potem prosić go o pomoc

I tu macie swojego kochanego reklamodawcę który wciska wam kit za kitem oczerniająć mnie wraz z swoimi ziomkami jak Like itp.

i co tu jest ukazane hipokryto?

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem czy to Bakany na prawde mózgu nie ma czy jest tak głupi jak można kogoś oczerniać a potem prosić go o pomoc

Chciałem sprawdzić czy po tym wszystkim polecisz na kasę, ale mnie zaskoczyles :)
Opublikowano

Nie wiem czy to Bakany na prawde mózgu nie ma czy jest tak głupi jak można kogoś oczerniać a potem prosić go o pomoc

Nie jesteśmy ziomkami. Jesteś debilem z zawyżonym ego i to widzi połowa forum choć ty udajesz że nie wiesz. C**j mogę dostać te 10℅ czy tam bana ale wyjasnie ci że nie jest tak jak ty myślisz i wyjdź wkoncu z tego forum bo mnie już to nie śmieszy a drażni.

Makin proszę cię.. zajeb mu perma.. chyba że do tego będzie potrzebna petycja to nie ma problemu.

Opublikowano

@Lajk™zlej typa cieplym moczem, szkoda nerwów na idiotów. On specjalnie tka pisze zebys sie denerwował bo on tym sie żywi. @Bakany napisz do modkow czy cos ze nie chcesz zeby ten idiota pisał ci tutaj i za każdy post jak dla mnie powinien % odstać bo tylko oczernia bez dowodów.Nawet dla mnie powinnien wylecieć z forum.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Pamiętam jak na każdym moim fp i grupie syfiliście mi tym fanpagem. Nie polecam.

To było półtora roku temu gdy fp powstał więc żeby pozyskać like trzeba było udostępniać posty w grupach. Normalna sprawa i nie ma w tym niczego złego ;)
Opublikowano

Pamiętam jak na każdym moim fp i grupie syfiliście mi tym fanpagem. Nie polecam.

To było półtora roku temu gdy fp powstał więc żeby pozyskać like trzeba było udostępniać posty w grupach. Normalna sprawa i nie ma w tym niczego złego ;)

Według mnie spam nie jest niczym dobrym.

Opublikowano

Według mnie spam nie jest niczym dobrym.
To nie był spam tylko udostępnienie postu z fp w 5 grupach, tyle ;)

Jotuberzy z metina robią to non stop i jakoś nikt nie ma im tego za złe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...