Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama prywatnych serwerów FB 20.000 LIKE

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam gościa dal mi fb tylko pod to by wydoić moich graczy yt oraz z drugie fb , gdy zobaczył że moi gracze nie lubią jego fb ciśnie na mnie jak idzie wymyślając bajeczki z nieba , nie podecam na prawdę chodzi mu tylko o wspólpracę albo o kasę zero pomocy zero .

Opublikowano

Nie polecam gościa dal mi fb tylko pod to by wydoić moich graczy yt oraz z drugie fb , gdy zobaczył że moi gracze nie lubią jego fb ciśnie na mnie jak idzie wymyślając bajeczki z nieba , nie podecam na prawdę chodzi mu tylko o wspólpracę albo o kasę zero pomocy zero .

To logiczn że chciałem z Twojego yt graczy bo chyba na tym polegała nasza współpraca.. Chociaż i tak nie była widać efektów bo to mój fp rozpromowal Twój kanał ;) ale gdy się dowiedziałem że mnie w c***a robisz i sprzedajesz reklamy z mojego fp to nara ;) i po co się jeszcze tu w ogóle spinasz? Wystarczy że wrzucę screen rozmowy GG i wszystko będzie jasne
Opublikowano

Zarabiałem tylko na swojej krawicy czyli na filmach na yt które publikowałem u cb bo mi pozwoliłeś  sam zresztą piszesz wyżej  , i ty masz czelność mówić że ja sprzedaje rekalmę u ciebie na fb , ja sprzedałem tylko filmy yt ale nie bo jak ktoś zarabia już coś nie nie można mu pomóc itp. zaraz chciałeś nawet te grosze co miałem z to i o takie coś cię zal w dupe sciska jedna reklam u cb to było ponad 100 zł gdzie ja za film miałe 20-30 zł ale nie trzeba i tak udupić kogoś bo mogła to być kasa do ciebie a tak prawde mowiąc nic nie robisz tylko masz dzieci na fb i nami pomiatasz jak psami taka jest prawda nie jeden gimb ma więcej oleju w głowie i pomysłów na prowadzenie fanpage itp niż ty tobie tylko kasa w głowie . PS. Kto chce zobaczyć albo widział to wie że rozmawiając z goscie chodzi tylko o kase i to nie mała ( * wyrucha was na kase a potem wywali ) tak skomętował go jego własny kolego .

Opublikowano

Zarabiałem tylko na swojej krawicy czyli na filmach na yt które publikowałem u cb bo mi pozwoliłeś  sam zresztą piszesz wyżej  , i ty masz czelność mówić że ja sprzedaje rekalmę u ciebie na fb , ja sprzedałem tylko filmy yt ale nie bo jak ktoś zarabia już coś nie nie można mu pomóc itp. zaraz chciałeś nawet te grosze co miałem z to i o takie coś cię zal w dupe sciska jedna reklam u cb to było ponad 100 zł gdzie ja za film miałe 20-30 zł ale nie trzeba i tak udupić kogoś bo mogła to być kasa do ciebie a tak prawde mowiąc nic nie robisz tylko masz dzieci na fb i nami pomiatasz jak psami taka jest prawda nie jeden gimb ma więcej oleju w głowie i pomysłów na prowadzenie fanpage itp niż ty tobie tylko kasa w głowie . PS. Kto chce zobaczyć albo widział to wie że rozmawiając z goscie chodzi tylko o kase i to nie mała ( * wyrucha was na kase a potem wywali ) tak skomętował go jego własny kolego .

kompletne bzdury wypisujesz na mój temat i uwierz że ja o te 500zł nawet nie mam żalu, chodzi o to że żerowałeś na moim fp nawet dopisałeś go w swojej ofercie. ja prowadze swój fp tak dla beki i prowadziłem go na długo przed tym zanim pojawił się ten temat, a Ty ledwo założyłeś kanał na yt i już się ogłaszałeś że masz reklamy wiec kto tu leci na kase synek? Uważam że ta kwestia została już wyjaśnione i nie musisz więcej pisać poematów na mój temat :) 

bekaaa333.png

@topic

dodałem najnowsze statystyki w spoilerze na 1 stronie 

Opublikowano

Up zdjecie spreparowane ( zgłaszam post )

Edit. nie polecam goscia widzicie co robi jaj w biały dzień

Brak mi słów.. Proszę nie wchodź i nie udzielaj się w tym temacie.
Opublikowano

Żał dupe sciska co heheh . PS. Kto zastanawia sie nad reklama u goscia nie polecam i tak was wykiwa , pozdrawiam

( PS. Prosi to sie świnia )   :)

Opublikowano

Żał dupe sciska co heheh . PS. Kto zastanawia sie nad reklama u goscia nie polecam i tak was wykiwa , pozdrawiam

( PS. Prosi to sie świnia )   :)

Wyjdz z tąd kupilem u cb reklame i płaczesz co chwile na gg Adonisa nie Polecam ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...