Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do serwera

Koczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam osób do zrobienia serwera sv+gildie. 

Wymagania:

+13 lat

i w zależności do poszczególnej rangi umiejętności... to chyba wiadomo...

Opublikowano

@Koczak

Witaj, mam Ci do zaproponowania mnie jako moda, budowniczego, admina lub też helpera komendy znam tak od 7,5/10  (zależy jaki

serwer i pluginy)

O mnie: Jestem miły, łatwo poznaje nowych ludzi, chodzę do 3 gim ( niedługo kończe ), mam 16 lat oraz lubie koszykówkę

Dlaczego ja?: Ponieważ byłem już kilka razy adminem, modem a nawet HeadAdminem, mój największy rekord graczy na serwerze to 150/200  ( HeadAdmin - McDolina , Helper i Mod na MyCrazy )

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

@Edit

Prosił bym o szybką odpowiedź ponieważ nie wiem czy mam szukać innego serwera

Z miłą chęcią pomogę.

dc.eterniacraft.pl

dcb4f296b85e4dba245861bbfa30655a.gif

Opublikowano

Jestem w stanie podjąć współpracy jako moderator / admin lub przyszły technik
Mam 18 lat, aktualnie (po wakacjach) będę w 3 klasie technikum informatycznego. Mam zamiar być programistą więc kontakt z pluginami/kodem jest dla mnie przyjemny i czuje się w nich swobodnie.
Prowadziłem wiele serwerów (jeszcze za czasów bety kiedy był silnik przed bukkitem). Kolejną zaletą jest pomysłowość. Często wpadam na pomysły które mogą urozmaicić serwer, jako przyszły programista jestem w stanie nauczyć sie pisania skryptów lub później pluginów. m.in technikiem chciałbym być w przyszłości bo chce się z tym zaznajomić.
Przyznam że miałem przerwe paromiesięczną od pluginów więc nie jestem z nowościami na czasie ale to jest kwestia 1 dnia bym sobie poczytał i ogarnął wszystko.
Ortografie znam perfekcyjnie, lubię rozmawiać z graczami, pilnuje regulaminu, dużo czasu i "miłości <3" poświęcam w serwer.

W wielkim skrócie, oferuje CZAS, KWALIFIKACJE, CHĘCI I ZAANGAŻOWANIE

Kontakt

Mail : [email protected]
facebook : https://web.facebook...wid.kacprzak.50
posiadam Ts'a i discorda

Opublikowano

Jestem chętny żeby zostać budowniczym, 14 lat, nie jestem jakimś niesamowitym budowniczym ale wydaje mi się że nie buduje tak źle :), mój skype - normal_acount 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...