Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt serwera EZmc.pl - Rekrutacja!

xAnonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BnV3APH.png

Projekt serwera EZmc.pl poszukuje osób kreatywnych młodych i ty starszych wyjadaczy minecrafta. Nasz serwer to świeży projekt, jaki mamy zamiar odpalić na pełnym gazie. Posiadamy środki, aby postawić taki projekt tzn. żadnych składek administracji i dobre warunki do pracy serwer,teamspeak itd.

mJ1z9Zb.png?1

Od ponad 3 lat tworzymy serwery głosowe/gier typu: cs 1.6,cs:go,arma,metin2 i ts3.

Wspólnie ze sponsorem naszych projektów zdecydowaliśmy, że czas na serwer minecraft.

Właścicielem projektu EZmc.pl jest xAnonymous i to na razie tyle z administracji :)

JKUhACu.png?1

Nasz projekt jest w stanie zaoferować ci posadę stałą z możliwością awansu.

Posiadamy duży nakład środków do budowy i rozwoju serwera, a więc nie musicie się martwic zasobami serwera itd.

Dla osób odwalających dużą robotę przewidziane są wynagrodzenia.

Uwaga! Wynagrodzenia będą nadawane dopiero po starcie projektu.

XAx6Rru.png?1

Osoba starająca się u nas o posadę musi zachowywać minimum kultury osobistej. Mile widziane poczucie humoru :)

Co do wieku nie ma tu żadnych widełek to czy się dostaniesz zależy od tego, jakimi człowiekiem jesteś!

Aby starać się o posadę musisz mieć program teamspeak i sprawny mikrofon.

f6WiObO.png?1

Programista - Osoba znajdą się na pisaniu pluginów w Javie pod znane silniki.

Technik - Osoba biegle konfigurująca serwery minecraft i pluginy. Znajomość systemu linux wymagana.

Budowniczy - Osoba kreatywna która nie ogranicza się do chatek z dirta.

Grafik - Osoba robiąca przyjemne dla oka grafiki.

Helper - Osoba pomagająca graczom na serwerze mc i teamspeaku.

kcejB7e.png?1

Uwaga! Pisząc do mnie otrzymujesz adres serwera teamspeak na który

masz się zgłosić dokładnie na kanał rekrutacja EZmc.pl.

Wiadomość Prywatna

GG: 59562786

E-Mail: shadysmok@o2.pl

//

Opublikowano

Cześć, moglbym sie zglosic na helpera, ile serwer bd  liczył osób on-line na starcie?

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Cześć. Mam 13 lat umiem konfigurować servery i dobrze znam pluginy. Chciałbym Zostać Technikiem ale nie znam linuxa :P Więc łapie się tylko na Helpera :)

Opublikowano

3494914661477981410096.png

Oferta życia.

Jestem ciekaw, czy jak nie znajdziecie grafika to czy znów ukradniecie komuś prezke.

Nie polecam, ich poprzedni projekt nie wypalił, ten też nie wypali.

@Człowiek VAC 1.7 bo Polska :makka:

Opublikowano

3494914661477981410096.png

Oferta życia.

Jestem ciekaw, czy jak nie znajdziecie grafika to czy znów ukradniecie komuś prezke.

Nie polecam, ich poprzedni projekt nie wypalił, ten też nie wypali.

@Człowiek VAC 1.7 bo Polska :makka:

Z panem Pawłem nie zadaje się od czasów upadku unlimited więc nie wciskaj kitów. Masz jakieś urojenia oceniasz mnie po nicku a takich Anonymousów jest pełno np. LordTricker wielki kumpel pepsiaka ;)

Nadal po naszej rozmowie myślę, ze mnie z kimś mylisz ba jestem tego pewien dlatego inne twoje posty jak się pojawia przemilczę. 

Co do programisty, możesz pisać pw, jak dalej aktualne.

Jeżeli jesteście zainteresowani programistą, poproszę szczegóły na pw.

Odezwę się w godzinach wieczornych Panowie :)

A wersja minecrafta to? xD

1.7.10 

//

Opublikowano

1.7.10 

I to jest powód dla którego nikt nie powinien Ci pomóc, a Ty nie powinieneś otwierać serwera :D

Kim ty jesteś by mi mówić co mam robić?

Pilnuj swojego podwórka jak będę chciał to zrobię serwer na 1.5.2 a cb to gówno obchodzi :)

//

Opublikowano

1.7.10 

I to jest powód dla którego nikt nie powinien Ci pomóc, a Ty nie powinieneś otwierać serwera :D

Pilnuj swojego podwórka jak będę chciał to zrobię serwer na 1.5.2 a cb to gówno obchodzi :)

A kim Ty jesteś? Lecisz na hajs z klocków jak rumun na noże z chin. Przez takie osoby jak Ty większość serwerów w Polsce jest na <1.8, motywowane zmianami, które graczom się podobają. Gówno prawda :>

Ps. Na pewno mam większe doświadczenie niż Ty w prowadzeniu MC :) I czasami zrób research jak do kogoś z mordą wyskakujesz bo możesz źle trafić ;)

Opublikowano

1.7.10 

A kim Ty jesteś? Lecisz na hajs z klocków jak rumun na noże z chin. Przez takie osoby jak Ty większość serwerów w Polsce jest na <1.8, motywowane zmianami, które graczom się podobają. Gówno prawda :>

Ps. Na pewno mam większe doświadczenie niż Ty w prowadzeniu MC :) I czasami zrób research jak do kogoś z mordą wyskakujesz bo możesz źle trafić ;)

Research? Jakiegoś programisty co za pępek świata się uważa? Po co? Jak będę k***a chciał zrobię serwer pod hajs a tobie ch*j do tego. Mówisz, że mogę źle trafić a co ty możesz mi zrobić? Posrać postami na jakimś forum weź dzieciaczku zejdź na ziemie bardzo cię proszę.

//

Opublikowano

1.7.10 

Research? Jakiegoś programisty co za pępek świata się uważa? Po co? Jak będę k***a chciał zrobię serwer pod hajs a tobie ch*j do tego. Mówisz, że mogę źle trafić a co ty możesz mi zrobić? Posrać postami na jakimś forum weź dzieciaczku zejdź na ziemie bardzo cię proszę.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Właśnie takim zachowaniem odrzucasz typowych programistów i innych potencjalnych członków ekipy.

Opublikowano

1.7.10 

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie rób spamu mi w temacie posty nabijaj gdzie indziej!

Właśnie takim zachowaniem odrzucasz typowych programistów i innych potencjalnych członków ekipy.

Cb zlewam z głupotą na wysokim poziomie nie ma co dyskutować ...

Oceniaj dalej ludzi po nickach nawet Maja ci napisała, że ja z żadnym Pepsiakiem nie trzymam. Tobie można wiele razy powtarzać a głupota nadal swoje! Tak tak ty wiesz swoje :D

Rekrutacja chwilowo wstrzymana!

Mnóstwo osób się zgłosiło dlatego na chwilę obecną rekrutacja na wszystkie stanowiska zawieszona.

//

Opublikowano

Nie wiem co znaczy skrót "cb" i nie chce wiedzieć, ja do ciebie piszę normalnym językiem, a nie jakimiś skrótami.

Nie obchodzi mnie żaden pepsiak, jesteś shadow, osoba która oszukała mnie w przeszłości. Tu już się nie mylę co w przypadku tego pepsiego czy jak się zwał.

Twój nick [shadow] jest chyba tu hejtowany zwłaszcza przez osoby z działu ts, które ddosowałeś (?) lub robiłeś inne złe rzeczy z ich serwerami.

Głupota?

Mogę pokazać screeny na których widać jak ciągle przeklinałeś lub pisałeś, że "zachowuję się jak świnia", gdzie ja jeden jedyny raz napisałem, że nie mam zamiaru z tobą dyskutować, bo jesteś idiotą.

Żegnam, nie chcę robić "dram", bo mnie jeszcze zdedosujesz. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Shadow? Znajdzie sie może posadka Helpera dla mnie? /LordTricker

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...