Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendia [Dedyk] [Easy]

Vendia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem na poprzednich stronach, że został poruszony temat ekipy " Esantis " Tak więc. ŻADEN osobnik z naszego teamu nie ma styczności z tym projektem. Zresztą można zaobserwować na naszym Fan Page'u, że tworzymy inny serwer. Pozdrawiam Najdal.

Co do serwera to się nie wypowiem. Neutral

To ty ten technik który oferował swoje "profesjonalne" usługi na mpcforum potem wypuscil serwer który stał 3 dni i jeszcze oferowałeś za drop itemow ma tym gow*** plny których pewnie nie wyplaciles bo serwer z 2dni stał xDDDDDDD A teraz komentujesz jeszcze czyjegoś kotleta i jeszcze robisz nowy serwer padłen :D

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem bardzo dobrze że MPC forum potrafi wyłapać takie dziwne lipne serwerki (poprzez komentarze).To może sprawić że inni naciągacze będą omijać to forum w celu reklamy swoich zbyt mało ambitnych projektów.

Opublikowano

A Wy dalej nie wiecie jak usunąć jedna linijkę kodu ze stylu:

AjmcB6q.png

Znajdziecie to na samym dole globalTemplate :D

/////

Serwer to odwzorowanie castiosa, nic nowego, mam wrażenie że ludzie stawiając to chcą zarobić chociaż te 500 zł :D

Opublikowano

Szczerze? To nic od siebie nie macie... Może tylko stronę ale nie jestem pewien i tak. Wszystkie rzeczy, które posiadacie można znaleźć na MPC czyli jednym słowem sklejka. Dodatkowo brak reklamy także serwer może na max miesiąc by zarobić.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...