Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendia [Dedyk] [Easy]

Vendia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bez żadnych bajerów, prosty i z chęcią bym zagrał gdybym nie wiedział że nie niewypał bo nie chce mi się grać na serwerze gdzie jest 50 osób i pewnie od cholery bugów ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Serwer bez żadnych bajerów, prosty i z chęcią bym zagrał gdybym nie wiedział że nie niewypał bo nie chce mi się grać na serwerze gdzie jest 50 osób i pewnie od cholery bugów ;)

Skąd wiesz że 50 osób będzie?

Dasz listę administracji serwera?

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Skad wiesz ze serwer bez zadnych bajerow skoro on w prezce podal tylko is i sety ? Tez nie przewiduje duzo graczy ze wzgledu na brak reklamy i podejscie administratora do graczy.

Opublikowano

Serwer w którym trzyma się spacje i używa pelerynkę co chwila, yay.

Nawet jak na easy to zdecydowanie za mało rzeczy. Wiadomo że na hardach jest zazwyczaj więcej rzeczy do roboty niż na easy ale bez przesady.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli ludziska będą ciekawi to itak wejdą, nie zwracając uwagi na prezentacje, ja osobiście wbiję i ocenię. O ile wystartuje, ale jestem dobrej myśli. Jak będzie te 300-400online i nie będzie poważniejszych bugów, to zostanę ;P

VsxuB58.png

Opublikowano

Kurcze zdaje mi się że to jest ekipa taka sama jak na Esantis.pl :D Też tak było .Nic nie pisali, nie odpowiadali itp. ­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Nwm czy tylko ja tak mam, ze jak zmienie ustawienia i odpale clienta to sie resetuja i tak w kolko ;/

Opublikowano

Nieee, ekipa z Esantis tworzy nowy serwer Ascanis :)

A no faktycznie :D Zobaczymy  co wyjdzie :D

Najlepsze jest to że jest tylko 1 Administrator tego serwera :DD

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ten serwer to kpina jakaś.. prezka z forum strona która jest od 2012 roku chyba za darmo, w prezentacji to tylko sety i is widoczny, rynek metina upada przez administracje tego forum przez możliwość reklamowania każdego gówna które się wrzuci..

Opublikowano

Ten serwer to kpina jakaś.. prezka z forum strona która jest od 2012 roku chyba za darmo, w prezentacji to tylko sety i is widoczny, rynek metina upada przez administracje tego forum przez możliwość reklamowania każdego gówna które się wrzuci..

Co się dziwisz skoro ludzie nie mają pomysłu i robią gotowce.

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ale to jest syf. Gorsza kopia Esantis. A samo Esantis to koszmar.

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Co się dziwisz skoro ludzie nie mają pomysłu i robią gotowce.

­

no to jak robią gotowce to powinien być zakaz wystawiania takich gówien na forum.. bo antarisek już wychodzi to wszystkie te słabsze gówna mogą tutaj być, a jak lepszy serwer to wypier*alają pod pretekstem "podróba" lub "pod is" ..

Opublikowano

Co do strony to należy ona do ich sponsora, ale widać, że gustu nie mają bo on ma serio sporo fajnych stron.

a serwer to dno, co on jeszcze na forum robi skoro tak administracja walczy z syfami? :D

Opublikowano

Co do strony to należy ona do ich sponsora, ale widać, że gustu nie mają bo on ma serio sporo fajnych stron.

a serwer to dno, co on jeszcze na forum robi skoro tak administracja walczy z syfami? :D

Wywalone mają bo już ich antarIS'ek startuje to wszystko w dupie mają :D Bedzie mniej ludzi niż chcieli to wszystkie prezentacjie z forum usuną :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...