Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendia [Dedyk] [Easy]

Vendia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciekawi mnie jak ten server wygląda od środka bo prezka lipna xD ;p

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Do @1361622928-U485574.pngVendia

Vendia.exe nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32. Też tak macie, czy tylko ja mam?.Zaznaczam że inne klienty odpalają mi się bez problemu. :yay:

http://pobierz2.metin2list.pl/VendiaMT2.rar

z tego pobierz  i powinno działać 

Nie działa mi na windows xp sp3 bo to jest ten sam klient i jest ten sam komunikat błędu.Na dodatek po wypakowaniu serverinfo z root i wrzuceniu go do moda ukazał mi sie serwer pod nazwą Savies hłe,hłe.Wtf ?

Opublikowano

Start serwera zostaje przełożony na jutro (12.06.2016) godzinę 15:00.

Przepraszamy, że tak wyszło ale mamy problem z paroma dość istotnymi rzeczami, i nie chcemy, żeby was wywalało co 5minut itd

Wiemy, że wam to się nie spodoba ale lepiej wystartować jutro niż z dużymi problemami dzisiaj. 

Przepraszamy, Team Vendia i zapraszamy jutro.

8670014648966501518274.png

Opublikowano

Przepraszamy, że tak wyszło ale mamy problem z paroma dość istotnymi rzeczami, i nie chcemy, żeby was wywalało co 5minut itd

Wiemy, że wam to się nie spodoba ale lepiej wystartować jutro niż z dużymi problemami dzisiaj. 

To od razu startuj pod inną nazwą bo jest już spalona (przynajmniej u mnie). :lenny:

Opublikowano

Jaja sobie robicie ? Pff nie zagram nie ma nawet takiej opcji serwer leci do kosza zegnam i wszedzie gdzie to mozliwe bede goraco NIE POLECAL serwera !!

Venum

Opublikowano

Powinno być "Start serwera zostaje przełożony na 12.06.2017 godzinę 15:00"(patrząc na doświadczenia z forum w momencie "zapowiedzi") Serwera jak nie polecałem tak dalej nie polecam. :) Lecą w chu*a i tyle :>

Opublikowano

Pierdolicie tu wszyscy że nie zagracie bo start przekładają, i tak wejdziecie plebsy. Ten cały k***a ReziPlayGamesxD od początku ciśnie po serwerze a cały czas c***a widzę w tej prezentacji. 

qolJA1e.png

Opublikowano

Mam takie pytanie działa ten serwer bo na stronie głównej pisze 0 graczy 

Ludzie to mnie zadziwiaja -.-

Jest napisane na samej gorze "Start serwera zostaje przełożony na jutro (12.06.2016) godzinę 15:00." a Ty tego nie widziesz -.-

Opublikowano

Pierdolicie tu wszyscy że nie zagracie bo start przekładają, i tak wejdziecie plebsy. Ten cały k***a ReziPlayGamesxD od początku ciśnie po serwerze a cały czas c***a widzę w tej prezentacji. 

A no co nie moge :D Przynajmniej idzie się pośmiać z serwera  i żałosnego Administratora. Myślisz że wbije na gówno serwer :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

A no co nie moge :D Przynajmniej idzie się pośmiać z serwera  i żałosnego Administratora. Myślisz że wbije na gówno serwer :D

­

Gratuluję musisz mieć bardzo smutne i zjebane życie skoro Tobie sprawia przyjemność siedzenie na jakimś forum w wątku, który Cię nawet nie interesuje i hejtowanie dla samej zasady hejtowania dla widzimisię.

Autorowi serwera polecam zamknąć temat, ponieważ wypowiadają się w nim sami zjebani hejterzy którzy nie są zainteresowani ani serwerem, ani prezentacją tylko totalnie upośledzonym komentowaniem wszystkiego i wszystkich to można rzec taka trochę degradacja mózgowa i zero merytorycznej dyskusji.

PS. jeśli masz tak smutne życie i szukasz rozrywki do pośmiania się włącz Tv i obejrzyj jakiś kabaret możesz również spojrzeć w lustro to też może być całkiem zabawne 

Opublikowano

­

Gratuluję musisz mieć bardzo smutne i zjebane życie skoro Tobie sprawia przyjemność siedzenie na jakimś forum w wątku, który Cię nawet nie interesuje i hejtowanie dla samej zasady hejtowania dla widzimisię.

Autorowi serwera polecam zamknąć temat, ponieważ wypowiadają się w nim sami zjebani hejterzy którzy nie są zainteresowani ani serwerem, ani prezentacją tylko totalnie upośledzonym komentowaniem wszystkiego i wszystkich to można rzec taka trochę degradacja mózgowa i zero merytorycznej dyskusji.

PS. jeśli masz tak smutne życie i szukasz rozrywki do pośmiania się włącz Tv i obejrzyj jakiś kabaret możesz również spojrzeć w lustro to też może być całkiem zabawne 

Kabarety mnie nie kręcą . A gdy patrze w lustro widze normalnego człowieka. No bywa mam zjebane życie. 

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Chciałbym dodać że to nie jest temat o nazwie "Hej jesteś dużo rozmowny? Pokłóćmy się dodając wpisy w komentarzu i specjalnie nabijajmy sobie posty na MPC Forum !" Ludzie to jest temat o serwerze Vendia.pl a nie zjazd kłócących między siebie dzieciaków. Proszę was o więcej namysłu co wy robicie i według mnie nadaje się to do zgłoszenia do administracji MPC Forum za "Regularny" Spam na tym temacie.

Żeby nie było że dodałem ten komentarz jako "Nabijarka postów", Chętnie zobaczę co się dzieje na serwerze, mnie ciekawi zawsze można wejść i spróbować. Pozdrawiam wcześniejszych użytkowników którzy piszą że nie polecają serwera chociaż nie wbili max lv na tym serwie :)

Opublikowano

Zrobiliście ludzi w c***a oby ten szajs nawet nie wystartował !

Mam takie pytanie działa ten serwer bo na stronie głównej pisze 0 graczy 

sam jestes zerem haha

Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz dokładny jego skan.

Macie 2 godziny.

zapomniał pewnie przenieść  wyżej ... 

Opublikowano

Oficjalny Client - 

1.yxa

2.  xyz

3. xyz

SKAN - 

2106314656449351518274.jpeg

Fajnie jakby się jeszcze znalazła data i nazwa pliku skanowanego, bo takie coś to do wszystkiego można wkleić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...