Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WF

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ! 

Jestem w 1 technikum sytuacja wygląda tak..Na półrocze z wf-u miałem 3 ocena za aktywnosc także 3 itd... W tym semestrze sytuacja wygląda tak że cwiczyłem max 10 razy....Miałem 4 jedynki poprawiłem dwie oceny na 5 i 3...Więc moje oceny póki co to 5 1 1 3...Jedna jedynka jest za aktywnosć (czyli za to jak często ćwicze)....Mam dwóch nauczycieli od wf które na koniec składają się w całośc... Te oceny co wyżej mam u pani a u pana który jest wicedyrektrorem mam 5 i 5... Tylko że zadko cwicze u niego przychodziłem tylko na sprawdziany...Zna mojego tate często o nim ze mną rozmawia itd...Dzis mnie zaczepił z tekstem że te piatki mi wymazuje bo nie chodze do niego odrazu poszedłem to wyjaśnic złapał mnie za reke i wyprowadził 1 raz był tak zły... Chociaż ostatni miesiac do niego chodze cały czas... Powiedział że w srode porozmawiamy wszyscy i oceny na koniec beda wystawione.. Czy on ma prawo zmazać mi oceny za sprawdzian i wpisać tam jedynki ? Nawet gdy wstawi jedynki będę miał oceny 5 3 1 1 1 1 ze średniej ocen wychodzi równo 2...Tylko nie wiem czy nie wstawi też on za frekwencje i wtedy 2 nie wyjdzie... Ma prawo wymazać?? Strasznie się boje wiem że zawaliłem ale nie chce zawalić roku przez wf...Ta 3 na pólrocze mnie w jakiś sposob ratuje ? Mam sie czego bać proszę o pomoc...

Opublikowano

Nie słyszałam, żeby kiedykolwiek ktoś uwalił ucznia z WFu, więc raczej nie powinieneś się przejmować. W razie czego rozmawiaj z wychowawcą.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Czy jest jakakolwiek opcja blokowania tego typu gównopostów, albo poszczególnych użytkowników? Te trolle już nawet nie są troszeczkę śmieszne.

Opublikowano

Nie słyszałam, żeby kiedykolwiek ktoś uwalił ucznia z WFu, więc raczej nie powinieneś się przejmować. W razie czego rozmawiaj z wychowawcą.

U mnie typy podpisywali w zeszłym tygodniu pakty z diabłami tj. z nauczycielami od w-f, że dostają dopa, ale od następnego roku muszą chodzić. Mieli wpisane czyste pizdy, bo mieli po 12-16 bań na semestr. :D 

1. Nie może Ci wymazać oceny, którą dostałeś

2. Raczej dadzą Ci spokój

3. Zawsze masz sierpień...

4. ...albo warunkowe xD

Opublikowano

Zepnij się bo od nas dziewczyna nie zdała jedynie z wfu bo "makijaż by jej zszedł" i "ło jejku jejku spocę się"... żałosne ....

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Zepnij się bo od nas dziewczyna nie zdała jedynie z wfu bo "makijaż by jej zszedł" i "ło jejku jejku spocę się"... żałosne ....

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD itd.

@top

Nie ma prawa ci wymazać ocen, więc nie przejmuj się

76561197963952284.png

Opublikowano

Pierdolicie, że nie może wymazać oceny, a każdy wie jak na prawdę jest. Zrobi co chcę, jak masz jakiś problem z tym to idź do dyrka i powiedz, że nie chodziłeś na WF przez pół roku. On będzie miał wyjebane i poprze nauczyciela. Jedynki z WFu... Do czego ten świat dąży. 

Opublikowano

Pierdolicie, że nie może wymazać oceny, a każdy wie jak na prawdę jest. Zrobi co chcę, jak masz jakiś problem z tym to idź do dyrka i powiedz, że nie chodziłeś na WF przez pół roku. On będzie miał wyjebane i poprze nauczyciela. Jedynki z WFu... Do czego ten świat dąży. 

Mówi to gość z chadanem na avku XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Do czego ten świat dąży. 

No jak do czego? Do e-sportu i hodowania właśnie takich pączuszków (nikogo nie mam na celu obrazić!) przed monitorami co się boją na WF chodzić. ;)

A skoro te piątki sprawiedliwie dostałeś to nie ma prawa ich wymazać. Co najwyżej cię udupić może bo nie chodzisz na lekcję.

@Splinder231 Nie dziękuje, nie potrzebuję Twoich zdjęć. :D No tak, najlepiej winę za ucieczki na kolegę zwalić zamiast na swoją, za przeproszeniem, głupotę. 

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Chcesz zobaczyć moje zdjęcie? Nie chodziłem na wf przez kolege po prostu uciekaliśmy.On nie chodził 1 semestrze wg był pare razy był na 2 sprawdzianach i skończył z 2.

Opublikowano

No jak do czego? Do e-sportu i hodowania właśnie takich pączuszków (nikogo nie mam na celu obrazić!) przed monitorami co się boją na WF chodzić. ;)

W-F w szkołach to największe gówno jakie istnieje. Nie dziwne, że nikomu się nie chce na to chodzić.

Opublikowano

W-F w szkołach to największe gówno jakie istnieje. Nie dziwne, że nikomu się nie chce na to chodzi

Haha, niby dlaczego? Bo to jedyny moment, w którym gimbusy mogą się poruszać, uciekają, bo wolą zagrać mm'a aniżeli pograć w piłkę, to już jest chore, ale w sumie nie dziwie się twojej odpowiedzi, bo masz avatar anime XDD

Opublikowano

W-F w szkołach to największe gówno jakie istnieje. Nie dziwne, że nikomu się nie chce na to chodzi

Haha, niby dlaczego? Bo to jedyny moment, w którym gimbusy mogą się poruszać, uciekają, bo wolą zagrać mm'a aniżeli pograć w piłkę, to już jest chore, ale w sumie nie dziwie się twojej odpowiedzi, bo masz avatar anime XDD

Ehh, ty miernoto umysłowa. 1. Nie jest to awatar anime, tylko fanart, więc na samym wstępie już pokazałeś swoją głupotę. 2. Dziwnym trafem na 32 osoby u mnie w klasie, aktualnie ok. 25 osób trenuje jakiś sport/chodzi na siłkę - tak, bardzo wszyscy napierdalają mmy, zamiast cokolwiek robić. W-F jest c*****y w szkołach i powtarzane to jest od dziesiąt lat, ale widać zjeby jak ty nadal chodzą po tej ziemi. Zanim się bezmózgu wypowiesz, to się zastanów, a najlepiej stul ryj. ;) 

Opublikowano

Ehh, ty miernoto umysłowa. 1. Nie jest to awatar anime, tylko fanart, więc na samym wstępie już pokazałeś swoją głupotę. 2. Dziwnym trafem na 32 osoby u mnie w klasie, aktualnie ok. 25 osób trenuje jakiś sport/chodzi na siłkę - tak, bardzo wszyscy napierdalają mmy, zamiast cokolwiek robić. W-F jest c*****y w szkołach i powtarzane to jest od dziesiąt lat, ale widać zjeby jak ty nadal chodzą po tej ziemi. Zanim się bezmózgu wypowiesz, to się zastanów, a najlepiej stul ryj. ;)

Dojebałeś kolejny raz xD Wyjaśnij mi dlaczego w-f jest tak bardzo c*****y, bo nadal, żadnego argumentu nie wymieniłeś mangozjebie.

Opublikowano

Czy jest jakakolwiek opcja blokowania tego typu gównopostów, albo poszczególnych użytkowników? Te trolle już nawet nie są troszeczkę śmieszne.

to nie troll, pamietam jego posty sprzed 3lat kiedy tez mial jakies problemy w szkole 

Opublikowano

Wf to najlepszy przedmiot w szkole , niedosc ze przyjemny to chyba najprostszy. Nie rozumiem jak mozna miec 3 z wf-u :P

Opublikowano

Wf to najlepszy przedmiot w szkole , niedosc ze przyjemny to chyba najprostszy. Nie rozumiem jak mozna miec 3 z wf-u :P

Większość osób, która tak pisze ma dwójki od góry do dołu i tylko jedną piątkę z wfu xD

Dlaczego ludzie nie lubią wfu ? Dlatego, że większość nauczycieli ma wyjebane i dzień w dzień jest grane to samo. Nauczyciel lubi siatkówkę ? Codziennie siatka, aż do przygania. Piłkarz ? Noga everyday itd.

Do tego dosyć często wf jest pierwszą lub ostatnią lekcją, co przekłada się na to, że większość ludzi nie chodzi na te zajęcia, bo kto chce siedzieć przepocony od 8 rano albo wracać do domu o 18 styrany i śmierdzący. 

U mnie na pierwszym/ostatnim wfie zawsze było tylko kilka osób. I to nie sportowców, którzy bardzo dobrze grali tylko kujonki, którym zależało na ocenie z zachowania albo nie mogli uciekać, bo w domu wpierdol xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Większość osób, która tak pisze ma dwójki od góry do dołu i tylko jedną piątkę z wfu xD

Dlaczego ludzie nie lubią wfu ? Dlatego, że większość nauczycieli ma wyjebane i dzień w dzień jest grane to samo. Nauczyciel lubi siatkówkę ? Codziennie siatka, aż do przygania. Piłkarz ? Noga everyday itd.

Do tego dosyć często wf jest pierwszą lub ostatnią lekcją, co przekłada się na to, że większość ludzi nie chodzi na te zajęcia, bo kto chce siedzieć przepocony od 8 rano albo wracać do domu o 18 styrany i śmierdzący. 

U mnie na pierwszym/ostatnim wfie zawsze było tylko kilka osób. I to nie sportowców, którzy bardzo dobrze grali tylko kujonki, którym zależało na ocenie z zachowania albo nie mogli uciekać, bo w domu wpierdol xD

Zależy od nauczyciela,my zawsze głosowanie robilismy na początku lekcji w co chcemy grać a on potem dawał rady,mowil co dobrze a co źle i tak sie grało.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zależy od nauczyciela,my zawsze głosowanie robilismy na początku lekcji w co chcemy grać a on potem dawał rady,mowil co dobrze a co źle i tak sie grało.

Dlatego napisał większość. U mnie tylko w podstawówce tak było, potem już kompetentni nauczyciele, którzy faktycznie znali się na sportach i robili konkretne lekcje. Nie zawsze się chciało, ale nie żałuję tego teraz.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...