Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie

Drenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co jest palenie i papierosy, przecież to śmierdzi i zabija. Co o tym sądzicie i myślicie? Ludzie powinni palić?

1149730ee7ddaf7UVMV7ZB.gif

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi. Skoro chcą to niech palą.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Niektórych to uspokaja. Ja na przykład na melanżu nie wyobrażam sobie nie zapalić szluga. Po prostu mnie ciągnie i tyle. A na co dzień nie palę.

Na coś trzeba umrzeć.

Opublikowano

Wszystko jest dla ludzi. Skoro chcą to niech palą.

Ale wkurwiają pieprzone gimbuski które mają to jaranie za oznakę dojrzałości i nadymiają Ci plecy bo siedzisz przed nimi w busie a ty mógłbyś tam siedzieć z maską gazową... Tak, od ludzi dla ludzi...

Czasem nie rozumiem tych gówniarzy mimo że jestem w ich wieku / max 2 lata starszy...

ALE JESTEM KOKSU MAM E FAJKĘ TROLOOLOLOLOLOLO!!!!111

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Niektórych to uspokaja. Ja na przykład na melanżu nie wyobrażam sobie nie zapalić szluga. Po prostu mnie ciągnie i tyle. A na co dzień nie palę.

Na coś trzeba umrzeć.

Ale chyba zawsze można żyć dłużej, nie?

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na coś trzeba umrzeć.

Są ludzie, którzy palili papierosy i dożyli sędziwego wieku. Wszystko zależy od siły organizmu.

Opublikowano

Na coś trzeba umrzeć.

Są ludzie, którzy palili papierosy i dożyli sędziwego wieku. Wszystko zależy od siły organizmu.

Jestem przekonany, że ci ludzie gdyby nie palili na pewno żyli by dłużej.

Opublikowano

Dla mnie to głupota, ale jak chcą niech palą, oni umrą i będzie więcej świeżego powietrza dla mnie.

Opublikowano

Dla mnie to głupota, ale jak chcą niech palą, oni umrą i będzie więcej świeżego powietrza dla mnie.

A skąd wiesz, że nie umrzesz pierwszy?

Nawet esencja herbaty z reakcji z cytryną podobno wytwarza jakieś związki rakotwórcze. 

Opublikowano

Świat jest tak skonstruowany, że każdy z nas może zginąć kompletnym przypadkiem w każdej chwili. Możesz umrzeć w wypadku samochodowym, a oni na starość.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Gdyby nie spalenizny i chemia w posiłkach, byśmy żyli dłużej.

No a niby przez co są te spalenizny? A i ci którzy prowadzą zdrowy tryb życia na pewno unikną chemii w posiłkach i spalenizny :)

Opublikowano

Ludzie chcą to palą, wolna wola.

Jeśli chodzi o nałogowych palaczy to palą bo po prostu nie chcą czuć głodu nikotynowego :v

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Spróbowali, uzależnili się i tyle.

To tak jakby mówić komuś, by przestał korzystać z telefonu, bo wydziela szkodliwe promieniowanie albo zakazać opalania się, bo dostaniemy raka skóry. ;)

Opublikowano

Palaczy są 2 grupy. Ci faktycznie uzależnieni i ci którzy palą żeby się pokazać z fajką. O ile pierwszą grupę rozumiem bo sam trochę popalam o tyle ta druga grupa stanowi dla mnie jedną z największych zagadek ludzkości. Ja robię wręcz przeciwnie w towarzystwie prawie nigdy się z fajką nie pokazuje. Nie wiem bylem w gimbie, byłem w techbazie i nigdy palenie mi nie imponowało i nigdy nie paliłem z innymi, jak już to zawsze sam bo to nie jest powód do dumy albo chwalenia.

Cyrk.png

Opublikowano

Nawet esencja herbaty z reakcji z cytryną podobno wytwarza jakieś związki rakotwórcze. 

Dlatego nie pije herbaty :P

Opublikowano

Ja czytałem że powoduje alzheimera.

Ale muszę powiedzieć, że to jest akurat gówno prawda. Mój dziadek pije taką herbatę (herbata + łyżeczka cukru + cytryna) przynajmniej raz dziennie (zazwyczaj do śniadania, obiadu i kolacji) od ok 50 lat i nic mu nie jest.

linki w górę

Opublikowano

niech robią co chcą ale nie lubię jak przyjdzie mi jakiś frajer zaśmierdzieć cały przystanek, tudzież miejsce w parku czy coś

niech palą tam gdzie nikogo nie ma

geje też niech będą tam gdzie nikogo nie ma

Opublikowano

JA P******E JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO K***A. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY PRZECIWNIK PALENIA OO JAKIE TE PAPIEROSY SĄ C*****E, PODKREŚLAM C*****E. ALBO "OO WIDZE FAJNA LASKE, PODBILBYM DO NIEJ, ALE ZNAJDE SOBIE WYMOWKE, BO PALI I NIE ZAMIERZAM SIĘ ZNIŻAĆ DO TEGO POZIOMU". JESTEM LEPSZY BO NIE PALE, A WY CO NADAL WDYCHACIE CYKLON B? JA WPIERDALAM TYLKO NAJCZYSTSZE POWIETRZE SPROWADZANE W SPECJALNYCH WORKACH Z LASOW DESZCZOWYCH, A POZA PAPIEROSAMI BRZYDZE SIE TEZ SPALINAMI I SMRODEM NIKOTYNY, DLATEGO PO MIEŚCIE PRZEMIESZCZAM SIĘ W SPECJALNEJ MASCE, JAK AZJACI Z SARS. NIE WIEM JAK MOŻECIE TO PALIĆ, JEDEN WYPALONY W ŻYCIU PAPIEROS SKREŚLA WAS U MNIE NA WIEKI, NAWET ZA 20 LAT WYCZUJĘ OD CIEBIE TEN P********Y SMRÓD FAJKI I BĘDĘ CHCIAŁ SIĘ WYRZYGAĆ W JEBANYM AUTOBUSIE. GDYBY PAPIEROSY NIE ISTNIAŁY TO BYŁBYM TAK SZCZĘŚLIWY, ŻE WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY. A CO DO LASEK, TO NIC MNIE BARDZIEJ NIE ODRZUCA NIŻ PALĄCA LOSZKA, JUŻ WOLAŁBYM ŻEBY NA ULICY SRAŁA SOBIE DO MORDY I WCIERAŁA STOLEC W KLATĘ NIŻ PALIŁA TE PIERDOLONE SZLUGI. JARAJĄC JEST U MNIE SKREŚLONA I NIGDY NIE DOSTĄPI PONADCZASOWEGO ZASZCZYTU DOSIADANIA MOJEGO BOLCA

DhyEdvI.gif

Opublikowano

JA P******E JAK MNIE WKURWIAJĄ TAKIE CIOTY, NO K***A. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY PRZECIWNIK PALENIA OO JAKIE TE PAPIEROSY SĄ C*****E, PODKREŚLAM C*****E. ALBO "OO WIDZE FAJNA LASKE, PODBILBYM DO NIEJ, ALE ZNAJDE SOBIE WYMOWKE, BO PALI I NIE ZAMIERZAM SIĘ ZNIŻAĆ DO TEGO POZIOMU". JESTEM LEPSZY BO NIE PALE, A WY CO NADAL WDYCHACIE CYKLON B? JA WPIERDALAM TYLKO NAJCZYSTSZE POWIETRZE SPROWADZANE W SPECJALNYCH WORKACH Z LASOW DESZCZOWYCH, A POZA PAPIEROSAMI BRZYDZE SIE TEZ SPALINAMI I SMRODEM NIKOTYNY, DLATEGO PO MIEŚCIE PRZEMIESZCZAM SIĘ W SPECJALNEJ MASCE, JAK AZJACI Z SARS. NIE WIEM JAK MOŻECIE TO PALIĆ, JEDEN WYPALONY W ŻYCIU PAPIEROS SKREŚLA WAS U MNIE NA WIEKI, NAWET ZA 20 LAT WYCZUJĘ OD CIEBIE TEN P********Y SMRÓD FAJKI I BĘDĘ CHCIAŁ SIĘ WYRZYGAĆ W JEBANYM AUTOBUSIE. GDYBY PAPIEROSY NIE ISTNIAŁY TO BYŁBYM TAK SZCZĘŚLIWY, ŻE WYJEBAŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY. A CO DO LASEK, TO NIC MNIE BARDZIEJ NIE ODRZUCA NIŻ PALĄCA LOSZKA, JUŻ WOLAŁBYM ŻEBY NA ULICY SRAŁA SOBIE DO MORDY I WCIERAŁA STOLEC W KLATĘ NIŻ PALIŁA TE PIERDOLONE SZLUGI. JARAJĄC JEST U MNIE SKREŚLONA I NIGDY NIE DOSTĄPI PONADCZASOWEGO ZASZCZYTU DOSIADANIA MOJEGO BOLCA

Aż poczułem jak się spociłeś podczas pisania tego hehe. Wszyscy są ciotami co nie lubią fajek... no to może powinniśmy zmienić nazę na homo ciotus zamiast sapiens?

Cyrk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...