Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rayen2 [Dedyk] [Medium/Hard] [Rework]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziwia mnie wasze posty ze boty stoja a na innych serwach jest ich 2x wiecej przynajmij tak zauwazylem a pozatym tu przynajmiej banuja

Opublikowano

Wgl graczy nie ma jednak syf nie polecam serwa 2/10 admini nadal wyjebka na serwa ... Nigdy nie grajcie nie ma sensu przynajmniej ... Szkoda Lipa Fail  ^^^

1/2 graczy to jest boty w m1 szczerze pustki sa

Opublikowano

po 1 raz przelecialem po m1 2 boty zauaewqazylem jak gralem na innych serwerch to co 3 kozystal ale nie w m1 wiec po co ta glupia gr slow jak wszyskie boty dzialaja na wszyskie sewrwy

Opublikowano

Serwer kupa

Sam w sobie serwer może nie tylko administracja.

Serwer jest na prawde fajny, żadnych bugów, żadnych problemów na starcie ogólnie ciekawy tyle, że administracja nie potrafiła wykorzystać potencjału i wyszło to co widać. 

Słaba reklama = Rayen2

Opublikowano

Szczerze to raczej mogę polecić serwer. Grałem na 1 odsłonie tego serwera i grało się naprawdę dobrze. Tylko exp w grocie naprawdę był mozolny.

Prezentacja na + czytelna bez problemowo można wszystkiego się dowiedzieć.

Powodzenia

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Szczerze to raczej mogę polecić serwer. Grałem na 1 odsłonie tego serwera i grało się naprawdę dobrze. Tylko exp w grocie naprawdę był mozolny.

Prezentacja na + czytelna bez problemowo można wszystkiego się dowiedzieć.

Powodzenia

Również grałem na 1 odsłonie, wszystko było bardzo dobrze dopasowane dopóki nie wkroczyła masa botów ;p

1221me.md.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...