Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Za Rogiem Diament - Czyli gierki z Dawidem

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie ! Zapraszam do kolejnego odcinka z serii od A do Z ! Dziś graliśmy moim Mainem Amumu ! Sami zobaczcie czy mi sie udało :) Pamiętajcie o zostawieniu lajka i o subkrybcji co motywuje mnie do dalszego nagrywania:)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A Tu kolejny odcinek z serii od A do Z ! Naszą kolejną postacią jest Anivia. Sami zobaczcie jak mi wyszło ! :) 

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Wtajcie ! Leci kolejny odcinek z serii od A do Z ! tym razem gramy Annie ! Więc sami zobaczcie jak to wyszło ! 

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Leci Kolejny odcinek z serii od A do Z ! Zapraszam na moje zmagania ! tym razem Ashe ! Sprawdzcie sami jak mi poszło :) 

Opublikowano
Witajcie ! Dzisiaj w naszej serii od A do Z za cel obraliśmy sobie Azira ! Sami popatrzcie jak wychodziło mi "driftowanie" nim i czego nauczyłem się od ostatnich streamów ! :D

Opublikowano

Zapraszam na kolejny odcinek z serii od A do Z ! Dzisiaj padło na Blitzcranka i mnie w roli.. supporta :D Sami zobaczcie jak wychodzą mi Graby.

Opublikowano
A Tu króciutki poradnik jak otrzymać darmową ulepszoną skrzynke z której lecą nawet 2 skiny ! 

Udostępniajcie aby pomóc jak największej ilości osób !

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam do Następnego odcinka w którym zmagałem się z kolejną postacią z serii od A do Z ! Czyli ? Zobaczcie sami !

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie ! :)

Opublikowano

I Leci Kolejny odcinek tym razem graliśmy z widzami ! Ja w roli Supporta ! sami zobaczcie jak to wyszło !

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie !

Opublikowano
Zapraszam do Kolejnego odcinka z serii League Of Legends Seria od A do Z !! Tym razem zagraliśmy Ekko z widzami ! sprawdzcie Sami jak nam poszło ! 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na kolejny odcinek w którym ja i moi widzowie staniemy na Summoner na przeciwko Kozake i jego widzów !

Zobaczcie Sami jak wyszło !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszaaan :) tak jak mówiłem będzie codziennie odcinek :) także fapka, komentarz i bardzo mnie tym uszczęśliwicie :) 
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam na nowy odcinek !

i przy okazji chciałem wszystkim życzyć zdrówka, kaski no i czego tam sobie jeszcze zechcecie :)
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...