Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Za Rogiem Diament - Czyli gierki z Dawidem

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Mam na imie Dawid i gram w lola .. nałogowo :)

gram w tą gre od końcówki 4 sezonu, moja obecna ranga to Platyna II

Próbuje wejść do Diamentu dzieląc się przy tym z innymi

Wiem że pierwszym i drugim filmiku jakoś jest daleka od tej jakąłbym chciał (jednak nie jest aż tak zła) ale nastepne są wydaje mi sie w zadowalającej jakości.

Prosiłbym o opinie i rady będe bardzo wdzięczny :)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na Nowy odcinek w którym możecie zobaczyć mojego maina Amumu oraz One trick pony kolegi KozaKe !

@Edit

Nowy odcineczek w którym staje w roli ADC :D

Zapraszaaam

Opublikowano

Witam Wszystkich, w dniu dzisiejszym dodaje nowy filmik który wyszedł kilka minut temu w którym staram sie wykierować gierke Amumu !

Filmik był kręcony z nowym mikro więc Zapraszam !

Opublikowano

Witam wszystkich i zapraszam do oglądania !

Dodam że filmik jest kręcony w zupełnie innej jakości niż poprzednie !

Sprawdzcie

Opublikowano

Zapraszam na Nowy filmik a raczej poradnik do Amumu (Taki mój ala one trick pony) w którym pokazuje jak nim grać, są tam moje doświadczenia, rady oraz mini triki które możecie wykorzystać i które mogą przechylić szale zwycięstwa na Waszą korzyść !
Zapraszam !
Opublikowano

Zapraszam do oglądania kolejnego odcinka moich zmagań z League Of Legends wraz z KozaKE z którym razem gramy :)

Opublikowano

Zapraszam na kolejny Odcinek League Of Legends w którym gram Jhinem w roli A-D-C

Zapraszam ponadto do oceniania, łapkowania, subskrybowania i komentowania ! 

Chętnie z Wami podyskutuje :)

Opublikowano
Witam ! 

Zapraszam Was do oglądania kolejnego Poradnika tym razem do Gnara !

Są tam pokazane sztuczki, tricki, styl grania oraz moje doświadczenia odnośnie tej postaci !

Zapraszam Ponadto do lajkowania, subskrybowania, komentowania i udostępniania tego materiału jeśli się Wam spodoał !

Jeśli ktoś jest chętny współpracować to również jestem otwarty !

Opublikowano
Zapraszam Was do oglądania kolejnego odcinka z moimi zmaganiami w grze League Of Legends ! Gramy razem z KozaKE grę rankingową !

Oprócz tego zapraszam do komentowania, lajkowania, subskrybowania i udostępniana materiału !

Wszelkie propozycje współpracy prosze pisać pod tym postem !

Zapraszam !

Opublikowano
Zapraszam Wszystkich do oglądania kolejnego odcinka z League Of Legends !

Jesli podobają się Wam moje materiały to prosze o komentowanie, lajkowanie, subskrybowanie i udostępnianie ich znajomym !

Jeśli ktoś jest chętny na współprace to zapraszam ! :)

Opublikowano
League Of Legends !

Witam ! Zapraszam Wszystkich do Kolejnego z mojej serii Poradnik tym razem do postaci Vi !

Jest to poradnik dla osób które by chciały zacząć grać tą właśnie postacią i pokazuje w nim podstawy oraz troche bardziej złożone rzeczy które myśle że przydadzą się kazdemu !

Jeśli Podobają Ci się moje materiały to prosze o lajka, komentarz, subka i udostępnienie materiału. Pomagasz mi tym bardzo :)

Zapraszam !

Opublikowano
Witam ! i Zapraszam Was do oglądania kolejnego odcinka z League Of Legends w którym gramy i uczymy się grać postacią Taliyah ! Jeśli ktoś zastanawia się nad kupnem i jak ta postać działa oraz jak nią grać to oglądaj :)

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Witam ! i Zapraszam Was do oglądania kolejnego odcinka z League Of Legends w którym gramy i uczymy się grać postacią Kennen ! Zapraszam również do wspólnej gry bo jak wspominałem w poprzednim filmiku zaczynam serie "gry z widzami" ! mogą to być rankedy jak i zwykłe normale z których będe kręcił i chce abyście i Wy byli częściątego kanału ! Jeśli jest ktoś chętny to nie sie zgłasza !

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Dzień Dobry Wszystkim ! Dziś mam dla Was kolejny odcinek w którym staramy się wbić Platyne II w League Of Legends ! Jak mi poszło ? Sprawdzcie Sami ! :)

- Zapraszam również do wspólnej gry bo jak wspominałem w poprzednim filmiku zaczynam serie "gry z widzami" ! mogą to być rankedy jak i zwykłe normale z których będe kręcił i chce abyście i Wy byli częścią tego kanału ! Jeśli jest ktoś chętny to niech sie zgłasza !

- Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano

Więcej mocy jak mówisz, bo moc głos to też coś ważnego :P

Reszta spoko :P

@Edit

PS:Nie, nie słyszymy dźwięków z lola, czym nagrywasz :D?

OBS :)

Opublikowano

Od Jutra zaczynam używać nowego mikrofonu, bardziej profesjonalnego więc myśle że dzwięk będzie dużo lepszy :)

Musisz ustawić mix stereo w ustawieniach :P

@Edit

Zapraszam Wszystkich do oglądania kolejnego tym razem specjalnego odcinka z League Of Legends ! A dlaczego specjalny ? Bo jest to gierka z widzami na trybie "Jeden za Wszystkich !" Zapraszam ! 
-Zapraszam również do wspólnej gry bo jak wspominałem w poprzednim filmiku zaczynam serie "gry z widzami" ! mogą to być rankedy jak i zwykłe normale z których będe kręcił i chce abyście i Wy byli częścią tego kanału ! Jeśli jest ktoś jeszcze chętny to niech sie zgłasza !
- Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...