Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Za Rogiem Diament - Czyli gierki z Dawidem

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapraszam Wszystkich na kolejny Odcinek tym razem nie z League Of Legends ! a jest to Vlog ! a o czym ? omawiamy Nowy Mikrofon Samson Go Mic, patrzymy jakie ma Tryby i jak mnie najlepiej słychać ! Zapraszam ! 

- Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Zapraszam Na Kolejny Poradnik do Postaci Lux !

Przypominam że dziś od 14:00 prowadze streama z lola aż do wieczora, a o 18:00 będe streamował turniej 5vs5 w którym będe grał ! Więc zapraszam na filmiki jak i na stream !

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Zapraszam Wszystkich na kolejny odcinek z League Of Legends w którym uczymy sie grać Vayne ! Zapraszam i przypominam że dziś o 17:00 Stream na Youtube ! 

-Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Zapraszam Wszystkich do oglądania nastepnego z odcinków z gry League Of Legends w którym gram na ... Supporcie Braumem ! Zapraszam ! 

- Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Opublikowano
Witaam !

Zapraszam do Oglądania kolejnego odcinka tym razem ćiwczymy sobie evelynn na jungli po tym jak na turnieju ciągle banują mojego maina Amumu ! :)

Opublikowano
Witajcie ! Tym Razem mam dla Was Odcinek w którym gramy na Nowym trybie "Wyniesienie" i gramy tam Lux ! Zobaczcie Sami !

Opublikowano
Witam ! Zapraszam na drugi odcinek z nowego Trybu Leage Of Legends "Wyniesienie" 

Opublikowano

Siemka, Zapraszam na Kolejny odcinek z Gry Rankingowej w którym gram swoją najsilniejszą postacią czyli Amumu !

Zapraszam do oglądania !

Opublikowano
Witajcie ! 

Dzisiaj Zapraszam na Gre z Widzami !

Jeśli chcesz ze mną zagrać i trafić na filmik to zaproś mnie do znajomych na Lolu ! 

Zapraszam !

Opublikowano
Witam ! 

Zapraszam Was do oglądania kolejnego odcinka nakręconego prosto z Live w którym razem z widzami stworzyliśmy gre z Widzami i potem graliśmy przeciwko sobie a w jednej z drużyn był nawet challenger ! Zapraszam !

Jeśli Podobają Ci się moje Filmiki i materiały to udostępnij, polub, zostaw komentarz oraz subka ! :) Bardzo mi tym pomożesz :)

Opublikowano
Zapszam do oglądania Kolejnego odcinka z Gry League Of Legends w którym gram moją Mumią!

Zapraszam Również Na Stream z League Of Legends ! Gry z Widzami ! Rankedy ! Bardzo fajna atmosfera :) ! Godzina 22:00 !

Opublikowano

Witam ! Zapraszam do oglądania Rozgrywki w której ćwiczyłem Graby Blitzem razem z Widzami ! 

Witajcie ! Zapraszam na dzisiejszego Streama o godzinie 22:00 !

Gry z Widzami ! Rankedy i co tam jeszcze zechcecie ! :D

Opublikowano
Witam ! Zapraszam na Kolejny odcinek w którym gram Kha'Zixem ! 

Zapraszam również Na Streama ! W Czwartek (Dnia 07/07/16) o godzinie 10:00 ! Zapraszam ! Gry z Widzami !

Opublikowano
Zapraszam do Nowego odcinka w którym ćwicze gre Caitlyn razem z Widzami ! 

Jeśli podobają się Wam moje materiały to zostawcie Łapke w góre, Subka, Komentarz i udostępniajcie ! bardzo mi tym pomożecie :)

Zapraszam Na streama (dnia 08/07/16 czyli Jutro !!) o godzinie 22:00 !! Gry z Widzami !! Giveaway ! Będe rozdawał nagrody !

Zapraszam ! 

Opublikowano
Witajcie ! Zapraszam na kolejny odcinek w którym "próbuje" grać Gangplankiem ! :D 

Opublikowano
Witajcie ! Zapraszam od oglądania kolejnego z odcinków w którym gram a raczej ćwicze gre Jinx !

Jeśli chcesz zagrać ze mną na nagraniu lub streamie zasubuj i sprawdzaj codziennie kanał gdzie dodaje filmik kiedy następny stream, Możesz również skomentować, polubić i udostępnić mój kanał oraz moje materiały !

Bardzo mi tym pomożesz !

Opublikowano
Zaprazam do kolejnego odcinka w których gram swoim najsilniejszym pickiem !

Czyli Naszą małą płaczącą Mumią! 

Opublikowano
Zapraszam do oglądania Najnowszego odcinka w którym razem z jednym z moderatorów trenujemy 1Vs1 przed środowym turniejem który organizuje ! 

Oglądajcie :)

Opublikowano
Zapraszam na Kolejny odcinek z Lola w którym gram na trybie "Oblężenie Nexusa"

Opublikowano
Zapraszam na Nowy odcinek w którym ćwicze Nowego Ryze !

Opublikowano
Zapraszam na kolejny materiał tym razem pierwszy z serii od A do Z w którym gram wszystkimi psotaciami które mam ! 

Opublikowano
Witajcie ! Zapraszam do kolejnego odcinka z serii od A do Z ! Dziś graliśmy Alistarem w roli Supporta ! Więc zobaczcie sami jak to wyszło :)

Pamiętajcie o zostawieniu lajka i o subkrybcji co motywuje mnie do dalszego nagrywania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...