Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Multi Champion Montage

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, super playsy, muzyczka ok.

Jedyne do czego bym się przyczepił to marnowanie flashy, raz heala, btw. nie wiem co tu robi akcja z 0:40, 1:04 - szkoda kicka, flash raczej też niepotrzebny.

Oczywiście łapka w górę. :makka:

Opublikowano

Wow, super playsy, muzyczka ok.

Jedyne do czego bym się przyczepił to marnowanie flashy, raz heala, btw. nie wiem co tu robi akcja z 0:40, 1:04 - szkoda kicka, flash raczej też niepotrzebny.

Oczywiście łapka w górę. :makka:

Ten flash to zwykła panica gaming : D Z healem pewnie chodziło Ci o akcję kiedy goniłem branda. Spaliłem go, bo balem się, że zaraz ktoś jeszcze do mnie przyjdzie.

giphy.gif

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A odświeżę sobie.

A ja znowu podbiję.

Kiedy następny montage? :)

Opublikowano

A odświeżę sobie.

A ja znowu podbiję.

@AntyWarrn

Mam niemałą zagwostkę. Otóż mam nagraną garść klipów, tylko zastanawiam się czy uploadować częściej np. pojedyncze akcje, czy raczej zbierać na tyle materiału by zrobić z tego przynajmniej trzyminutowy film.

Odświeżyłem ten temat nie bez powodu. Od dzisiaj planuję zajmować się tym nieco bardziej na poważnie. Tj. chcę zacząć nagrywać całe gry z mojej perspektywy (Ponieważ powtórki nieraz szwankują, szczególnie te z op.gg i przedawniają się po patchu) i oprócz montaży sklejać może coś na wzór funny moments (z głosem moim i osób premade). Ewentualnie raz na jakiś czas mogę wrzucić całą grę (dla odmiany), ale wydaje mi się, że będą to głównie rankedy 3v3, ponieważ gry 5v5 w całości są moim zdaniem za długie do oglądania.

Oprócz tego można zobaczyć mnie na praktycznie każdym streamie z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1506960-angrypolishgamer-nowy-sezon-nowy-streamer/#entry12866710

giphy.gif

Opublikowano

A odświeżę sobie.

A ja znowu podbiję.

@AntyWarrn

Mam niemałą zagwostkę. Otóż mam nagraną garść klipów, tylko zastanawiam się czy uploadować częściej np. pojedyncze akcje, czy raczej zbierać na tyle materiału by zrobić z tego przynajmniej trzyminutowy film.

Odświeżyłem ten temat nie bez powodu. Od dzisiaj planuję zajmować się tym nieco bardziej na poważnie. Tj. chcę zacząć nagrywać całe gry z mojej perspektywy (Ponieważ powtórki nieraz szwankują, szczególnie te z op.gg i przedawniają się po patchu) i oprócz montaży sklejać może coś na wzór funny moments (z głosem moim i osób premade). Ewentualnie raz na jakiś czas mogę wrzucić całą grę (dla odmiany), ale wydaje mi się, że będą to głównie rankedy 3v3, ponieważ gry 5v5 w całości są moim zdaniem za długie do oglądania.

Oprócz tego można zobaczyć mnie na praktycznie każdym streamie z tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1506960-angrypolishgamer-nowy-sezon-nowy-streamer/#entry12866710

Ogolnie polecam Ci plays.tv miec odpalone i pojedyncze plejsy wrzucac, a zlepke mozesz sobie na YT uploadowac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepsze plejsy z Yasuo, a w tym montage chyba Ci się Twitch zdublował. :P

Opublikowano

Najlepsze plejsy z Yasuo, a w tym montage chyba Ci się Twitch zdublował. :P

Chodziło o to, że zabiłem twitcha podczas trwania jego niewidzialności. Dodałem klip z perspektywą obserwatora, a później z fog of war z mojej perspektywy ;P (Tak samo jak w przypadku klipu z riven i rengarem)

giphy.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Kaktus. nie przypuszczał bym że kto kolwiek moze robic takie playsy, nie no gratki. wow ujrzalem swiatelko i nową taktyke na lee sinku

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 1 miesiąc temu...
  • Yaboku zmienił(a) tytuł na [Video] Multi Champion Montage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...