Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] "AngryPolishGamer - nowy sezon, nowy streamer"

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
-------- STREAM ZNAJOMEGO --------

630181452950973843060.png

"Zapraszam wszystkich na stream'a: 

Mam 28 lat, jestem zapalonym graczem. Chcę się podzielić moimi wzlotami i upadkami z Wami!. Stream w głównej mierze nastawiony na League of Legends, aczkolwiek z priorytetem na poznawanie nowych osób. Co jakiś czas na streamie będą również inne gry: Wiedźmin, Dark Souls, Bloodborne, Monster Hunter itd... każdy znajdzie coś dla siebie.

Jeśli chodzi o Lige Legend, gram od początku II sezonu - w poprzednich trzech sezonach miałem Platyne V - głównie dlatego, że nie grałem rankedów. W tym sezonie to się zmieni i będę grał głównie gry rankingowe - zobaczymy gdzie mi się uda zajść! Preferowane przezemnie linie to (w kolejności od najbardziej lubianej) - Jungle, Support, Top, Mid, Adc.

Stream jest dopiero rozwijany. Dojdzie jeszcze wiele dodatkowych opcji. Aktualnie dostępne komendy i więcej informacji pod oknem streama. Na czacie dostępna jest minigra dla widzów. W przyszłości organizowane będą różne eventy np. stream24h, give away'e, gry z widzami, song request. Wszelkie sugestie odnośnie wprowadzenia nowych ulepszeń mile widziane! W nadchodzącym tygodniu stream codziennie o godzinie 19:00, aktualny grafik streamów dostępny na twitch.tv.

Serdecznie Zapraszam!"

panel-74045295-image-87ea9bf4f2a7e225-32

giphy.gif

Opublikowano

polecam każdemu serdecznie

strumyk pozytywny tak jak i streamer :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hey Witajcie, AngryPolishGamer z tej strony. Chce was wszystkich zaprosić na impreze która odbędzie się 11 marca na moim streamie. Impreza z okazji moich 28 urodzinek :) Częstuję wirtualnym tortem i rozdaje giveawaye! Będą gry z widzami i inne atrakcje dla widzów. By w pełni wykorzystać okazje na zdobycie prezentów wbijajcie już teraz na twitcha i zbierajcie punkty hate'u - unikalną walutę na moim strumyku.

Trzymajcie się i do zobaczenia!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzięki za liczne przybycie na drunk streama :) Za niedługo skrót najważniejszych momentów wrzucę na Youtube :) Dla zainteresowanych: z give awayów dotychczas dropły:

Nothingam Ezreal, Ryze Białobrody, Ryze Pirat, Kupon RP 40zł, Tryndamere Wiking, Słodko-Gorzka Lulu, Lee Sin Bokser, Vayne Mścicielka - to gifty z urodzinkowego streama, dziś natomiast przy okazji piątkowego give away'a jeden z widzów wzbogacił się o skin: Projekt: Yi. W przyszłym tygodniu streamy od godziny 19! Serdecznie zapraszam!

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemanko!

Jako że od ostatniego wpisu tutaj minął już prawie rok wartało by lekko odświeżyć informacje :-)

Na twitchu streamy nadal aktualne. Ostatnimi czasy jest dużo streamów (zarówno porannych jak i wieczornych) zapraszam!  Link Twitch.tv

11 marca, tradycyjnie z okazji moich urodziny (już 29) odbędą się giveaway'e skinów do lola, jednak by uczestniczyć trzeba spełnić kilka wymogów - zapraszam jeszcze raz na twicha po więcej info.

Dwa tygodnie temu ruszył też odświeżony kanał YouTube - Link YouTube -  tam również będą giveaway'e dlatego zapraszam do like'owania i komentowania pod filmami związanymi z LoLem.

Mam nadzieję że odświeżona forma się spodoba. Jeśli macie jakieś sugestie odnośnie contentu zapraszam do dyskusji.

Pozdrawiam

SirLacky vel AngryPolishGamer

• Synek zmienił(a) tytuł na [Stream] "AngryPolishGamer - nowy sezon, nowy streamer"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...