Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] EpicChat

Gość tomecki1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość tomecki1
Opublikowano

Chcesz wysyłać automatycznie wiadomości? Denerwuje Cię, gdy gracze używają wulgarnych słów? Chcesz pisać na kolorowo? Masz zamiar włączać i wyłączać czat, gdy tylko chcesz? Ten plugin jest dla Ciebie!

Plugin cechuje się łatwą konfiguracją i możliwością ustawiania własnych wiadomości.

Oto podstawowe opcje pluginu:

- czyszczenie czatu

- sloowdown ( pisanie w odstępach czasowych)

- cenzura {strony internetowe, serwery itp.} {Możesz sam sobie ustawić}

- autmatyczne wiadomości

- chat off <powód>

- chat on

- pisanie w kolorach "&"

- anty Caps Lock

- wiadomości przy dołączeniu / wyjściu z serwera

- Języki: Polski / Angielski { dwa pliki }

Konfiguracja:

Configuration { English }

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/epicchat/pages/configuration-english/

Konfiguracja { Polski }

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/epicchat/pages/konfiguracja-polski/

Więcej informacji:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/epicchat/

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słyszałeś o obiektach? Sądząc po tym pluginie - raczej nie.

Tak, to jest konstruktywna krytyka, plugin jest słaby, robisz 2 takie same listenery osobno, nie wiem po co, wszystko można wsadzić do jednego.

To jest właśnie wada nauki, chcąc się czegoś uczyć musicie się wszystkim pochwalić. Najpierw sprawdźcie czy to jest faktycznie dobre, w końcu jesteś początkujący. Następnie sprawdź czy już takiego nie ma..

Gość tomecki1
Opublikowano

Tak? To proszę o link do tego TWOIM ZDANIEM już istniejącego pluginu -_-

2. Nie chwalę się tylko udostępniam tym co by chcieli.

3. Jeszcze nad nim pracuje

4. Nikt nie każde Ci go używać ( wręcz przeciwnie)

5. Jak jest to co z tego? Mój nie jest jeszcze skończony

6. Obiekty? Słyszałem i co z tego? Nie sądź, bo sam będziesz sądzony -_-

Słyszałem i nie muszę ich używać

7. Nie myśl, że "jak czegoś nie ma, to to nie istnieje".

Opublikowano

­KondziuChat <- kod nie powala na glebę, ale na pewno prezentuje wyższy poziom niż ten oto tutaj.
Nikt nie chce lagożernego syfu, udostępnij kolegom, niech przetestują. Rozumiem, że chcesz się uczyć, no ale..
Na pewno bym go na swoim serwerze nie użył, w dodatku kiedyś napisałem dokładnie taki sam plugin (też tylko 3 opcje), tylko nie robiłem zbędnego gówna i plugin wyszedł lepiej.

Poza tym:

Obiekty? Słyszałem i co z tego? Nie sądź, bo sam będziesz sądzony -_-

Słyszałem i nie muszę ich używać

Nie wiem czy wiesz, ale BukkitAPI to nie jest jakiś osobny z dupy język, to jest zwykłe api napisane pod minecrafta w Javie. Java to programowanie obiektowe, podstawa podstaw, bez której nie napiszesz dobrego pluginu. Jakbyś chciał plugin na gildie to wyobraź sobie wszystkie zmienne w jednej klasie. Zmienne gildii (nazwa, punkty, tag itd.), regionu, gracza. Nie wiem z jakiej dupy w ogóle sądzisz, że obiektów nie musisz używać..

Gość tomecki1
Opublikowano

­KondziuChat <- kod nie powala na glebę, ale na pewno prezentuje wyższy poziom niż ten oto tutaj.

Nie wiem czy wiesz, ale BukkitAPI to nie jest jakiś osobny z dupy język, to jest zwykłe api napisane pod minecrafta w Javie. Java to programowanie obiektowe, podstawa podstaw, bez której nie napiszesz dobrego pluginu. Jakbyś chciał plugin na gildie to wyobraź sobie wszystkie zmienne w jednej klasie. Zmienne gildii (nazwa, punkty, tag itd.), regionu, gracza. Nie wiem z jakiej dupy w ogóle sądzisz, że obiektów nie musisz używać..

1. Czego nie rozumiesz " Plugin jest rozwijany"?

2. BukkitApi jest specjalnie dla minecraft? Serio? Kurna nie wiedziałem... Serio? Musisz w ogóle się odzywać?

3. Mam gdzieś, że jest kondziuchat, tak jakbym go nie znał -_-

4. WOW zrobiłeś podobny? Nic prawda. Mój nie ma 3 opcji.

JAK CZYTASZ KOD TO CZYTAJ UWAŻNIE I ZE ZROZUMIENIEM!!!

Opublikowano

1. Czego nie rozumiesz " Plugin jest rozwijany"?

2. BukkitApi jest specjalnie dla minecraft? Serio? Kurna nie wiedziałem... Serio? Musisz w ogóle się odzywać?

3. Mam gdzieś, że jest kondziuchat, tak jakbym go nie znał -_-

4. WOW zrobiłeś podobny? Nic prawda. Mój nie ma 3 opcji.

JAK CZYTASZ KOD TO CZYTAJ UWAŻNIE I ZE ZROZUMIENIEM!!!

Ciężko czytać kod który wygląda jak po wybuchu bomby atomowej.

@bartzz ma w 100% rację.

1. Nie obchodzi nas to, bo póki co nie prezentuje żadnego poziomu, i naprawdę wątpie że kiedyś pokaże. Nie masz githuba, ani nic co mogło by pokazać, że nad tym pracujesz.

2. Musi, bo nadal nie rozumiesz.

3. Najpierw pytasz czy zna jakiś podobny plugin, a potem jak ci poda, to masz to gdzieś? Hipokryzja level hard.

4. Nie ważne czy zrobił, popatrz na jego pluginy - mają pierdyliard więcej opcji i możliwości a kod cudo. Najpierw zresearchuj trochę kogoś zanim go opierdolisz.

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Gość tomecki1
Opublikowano

No ciekawe...

Co mnie obchodzą jego pluginy?

2. @AdamGrzegorz nabijasz sobie posty? Z tego co wiem wasze tematy nic nie wnoszą do tematu -_-

Nie udzielam się już do Was i czekam na posty od innych wnoszące coś do tematu.

Opublikowano

No ciekawe...

Co mnie obchodzą jego pluginy?

2. @AdamGrzegorz nabijasz sobie posty? Z tego co wiem wasze tematy nic nie wnoszą do tematu -_-

Nie udzielam się już do Was i czekam na posty od innych wnoszące coś do tematu.

Nabijam posty? Śmieszne. Nie mam co robić, tylko nabijać posty, bo przecież poparcie kogoś kto ma rację, to nabijanie postów, eureka!

Tematy nie wnoszące nic do tematu... ciekawe!

Jesteś śmieszny, nie wiesz dużo, ale zamiast z pokorą przyznać się do błędu, będziesz walczył, na siłę jebał drugą osobę która wie od ciebie troszkę więcej.

Pluginu nie polecam.

­

Gość tomecki1
Opublikowano

Pluginu nie polecam?

Ciekawe dlaczego?

Nie potrafię się przyznać do błędu?

Zastanów się co Ty mówisz, bo ja nie widzę żadnego popełnionego przeze mnie błędu -_-

Ty, Ciebie piszę się z dużej. Dlaczego? Z grzeczności.

Nie każdy jest "Mistrzem" w gimnazjum w programowaniu.

Opublikowano

Pluginu nie polecam?

Ciekawe dlaczego?

Nie potrafię się przyznać do błędu?

Zastanów się co Ty mówisz, bo ja nie widzę żadnego popełnionego przeze mnie błędu -_-

Ty, Ciebie piszę się z dużej. Dlaczego? Z grzeczności.

Nie każdy jest "Mistrzem" w gimnazjum w programowaniu.

To widać że jesteś w gimnazjum po zachowaniu. 

Nie, nie potrafisz się przyznać do błędu, 

Słyszałeś o obiektach? Sądząc po tym pluginie - raczej nie.

Tak, to jest konstruktywna krytyka, plugin jest słaby, robisz 2 takie same listenery osobno, nie wiem po co, wszystko można wsadzić do jednego.

To jest właśnie wada nauki, chcąc się czegoś uczyć musicie się wszystkim pochwalić. Najpierw sprawdźcie czy to jest faktycznie dobre, w końcu jesteś początkujący. Następnie sprawdź czy już takiego nie ma..

czytaj ze zrozumieniem co ci koledzy z forum piszą.

To jest forma grzecznościowa która nie jest wymagana. Zazwyczaj się pisze z dużej (Ciebie, Ty) kiedy ma się do kogoś szczególny szacunek. Ty sobie na niego nie zasłużyłeś.

­

Gość tomecki1
Opublikowano

Wyznacz mi mój błąd proszę bo nie wiem o co Ci chodzi.

Nie wymądrzaj się -_-

Opublikowano

Też jestem jeszcze miesiąc w gimnazjum :D ale jednak jak wiem, ze jestem początkujący to nie wstawiam byle pluginu na forum.

Gość tomecki1
Opublikowano

Super, dziękuję za info.

Nie karze Ci go pobierać!!!

Jak się nie podoba to papa i nie nabijaj postów już sobie -_-

Opublikowano

Więc tak. Po co tyle tych listenerów zrób na nie oddzielną klasę i basta.

Popracuj trochę nad angielskim bo np takie zdanko kłuję w oczy "You aren't permissions!".

Nie wiem po co ta klasa FileManager i ten cały plik "copyright.yml" skoro nikt tam nie zagląda jak dla mnie jeżeli coś nie jest funkcjonalne to nie powinno tego być ale to tylko moje zdanie.

Jak na początkującego to nawet nie jest źle tylko posegreguj jakoś ten kod bo w większych projektach nie tylko komuś kto będzie zrzynał kod to przeszkodzi ale w razie ewentualnych poprawek sam będziesz się męczył.

Gość tomecki1
Opublikowano

Dziękuję za opinie. Masz rację we wszystkim, ale jak MNIE DENERWUJE jak ktoś niepotrafi czytać. Napisałem, że będę pracował nad nim, nie?

Ale i tak dziękuję za opinie. Przynajmniej jeden potrafi wszystko wyjaśnić a nie tak jak inni.

Opublikowano

Dziękuję za opinie. Masz rację we wszystkim, ale jak MNIE DENERWUJE jak ktoś niepotrafi czytać. Napisałem, że będę pracował nad nim, nie?

Ale i tak dziękuję za opinie. Przynajmniej jeden potrafi wszystko wyjaśnić a nie tak jak inni.

Ale i tak twój angielski wygrywa xD

EpicChat -> You control chat
You aren't permission 

Nie jesteś uprawnieniem XDDD

Dalej myśl że jestes najlepszy na świecie, bo czemu nie xD

pozdro 

­

Gość tomecki1
Opublikowano

Ziomuś ogar, jak masz zamiar nabijać posty i hejtować to idź dobie gdzieś indziej.

Ciekawe kiedy myślałem, że jestem najlepszy i ciekawe kto tu się uważa za lepszego -_-

Opublikowano

Ziomuś ogar, jak masz zamiar nabijać posty i hejtować to idź dobie gdzieś indziej.

Ciekawe kiedy myślałem, że jestem najlepszy i ciekawe kto tu się uważa za lepszego -_-

Na c**j miałbym nabijać posty? Ja tego nie rozumiem, ten licznik postów daje mi jakiś hajs? Nie wiem, 1 post = 1 gr? Nie rozumiem cię k***a. 

No, trochę lepszy angielski mam, to przyznam ^^

­

Gość tomecki1
Opublikowano

No ciekawe.

Co Ci daje przeklinanie?

Dobra w sumie to nie ważne. Uważaj sobie co tam chcesz, a ja cie mam gdzieś. Czekam na lepsze osoby.

Opublikowano

No ciekawe.

Co Ci daje przeklinanie?

Dobra w sumie to nie ważne. Uważaj sobie co tam chcesz, a ja cie mam gdzieś. Czekam na lepsze osoby.

zamiast k***a plakac ze cie hejtuja to rusz dupe i popraw kod bo to co pokazales to jest dramat i takich pluginow jest co najmniej 10...

//dla pewnego ulomnego moderatora ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem podkreslilem opinie na temat tego pluginu 

Gość tomecki1
Opublikowano

Lalala... czy ja płacze? Nie, wręcz przeciwnie.

2. Troszkę kulturki w wypowiedziach.

3. Ja Ci nie karze czytać kodu.

4. A co ja robię?

5. 10 innych? Wymień...

Opublikowano

Lalala... czy ja płacze? Nie, wręcz przeciwnie.

2. Troszkę kulturki w wypowiedziach.

3. Ja Ci nie karze czytać kodu.

4. A co ja robię?

5. 10 innych? Wymień...

Idź z tego forum, nikt cie tu nie chce. Zachowujesz się się jak idiota. Na każdą - sensowną - odpowiedź piszesz 10 argumentów Z DUPY zamiast po prostu przyznać się i k***a poprawić błędny kod. Nadal CZEGOŚ NIE ROZUMIESZ?

elo.

A ja ci nie KARZE udostępniać tego shitu na forum.

karze xDDD

http://sjp.pl/ka%C5%BCe

­

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...