Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smierc Igora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jp i tyle, szkoda, ze tylko u nas tak jest a w innych krajach jest ogar, nie polecam ani nie szanuje, czasami obejrze malanowski i partnerzy i detektywi w akcji, to tyle

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem - leży sobie pijak i bluzga na funkcjonariuszy, a zachowują się jak cipy. Podczas, gdy takiego chłopca z fajką czy czymś biorą do radiowozu i psiukają gazem pieprzowym w oczy. Części policjantów już od dawna zaczyna odpierdalać i nie wiedzą do czego tak faktycznie mają służyć. Tutaj co? Paralizator i go pobito? Żałosne.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tylko panowie,jak jestescie podludzmi i macie zamiar robić spam ACAB JP HWDP itd to nawet nie piszcie bo szkoda czasu,chce tu normalną dyskusje :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Powinno byc jak w USA,tam policje szanuja a tutaj niszcza stadiony i placza jaka to policja jest zla bo im przeszkadza :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

O fak, umarł na komisarjacie i policja rozkłada rączki i nie wie o co chodzi... z*******e xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

No co tu duzo pisac mamy spierdoloną policje i tyle xD mysla ze kims są to im odpierdala trzeba ich nauczyc pokory i zapierdolic z kilku takich :D wtedy moze sie czegos naucza a nie taki pies zaczepia cie za byle gowno =).Zreszta ta policja w Polszy to jedna wielka spierdolina xD

Opublikowano

Nigdy nie rozumiem dlaczego tak cwaniakują? Nie lepiej dać się wylegitymować i iść w swoją stronę? Każdy musi białorycerzyć?

Dlaczego Igor nie chodzi na mecze?

Bo nie zyje

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie interesuję się piłką.

Nie wiem co przeskrobał Igor - policja nie powinna pałować do śmierci ale prawda jest taka, że wszyscy kibole sami się proszą o wpierd*l to go dostają.

Opublikowano

oczywiście zajebali go za niewinność. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

ZNOWU PISAŁEM DŁUGIEGO POSTA ALE BYŁ DL;DR

1.@karol132742 GRATULUJĘ CI BO JESTEŚ NAJWIĘKSZĄ SPIERDOLINĄ JAKĄ WIDZIAŁEM

2. Jak ktoś wierzy, że policja ma jakiś profit w zajebaniu podrzędnego oszusta to niech się odezwie do Karola bo też jest spierdoliną

3. O zmarłych się mówi tylko dobrze, więc dobrze że z dech.

4. Umar jeden poszukiwany listem gończym i afera na poł polski xD. Śmierć policjanta- ehhehe beka dobre, umar i nie zyje jp! 

Opublikowano

Zajebali go, to powinny zostać wyciągnięte konsekwencje. Nie rozumiem tylko, czym ten człowiek zasłużył na taki rozgłos.

Opublikowano

Nigdy nie rozumiem dlaczego tak cwaniakują? Nie lepiej dać się wylegitymować i iść w swoją stronę? Każdy musi białorycerzyć?

Dlaczego Igor nie chodzi na mecze?

Bo nie zyje

Bardzo dobry kawał :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zrobili "pokojową manifestację" dla zwierząt jakimi są osiedlowe sebki i karyny, good idea xD
Rodzina tego gościa co tam zmarł na komisariacie prosi o spokój i rozejście się, a sebki c**j, napierdalają kamieniami xD
Potem płaczą, że któryś z sebków dostał gumowym nabojem w szyje albo paralizatorem i że to policja jest zła i "policja nam dokucza"
Porazili paralizatorem gościa, który wg sebków był dobrym chłopaczyną i przykładnym obywatelem - no tak, wg sebków i karyn przykładny obywatel kozaczy i rzuca się do policjantów bo proszą go aby się wylegitymował i pokazał telefon, który prawdopodobnie był kradziony
Logika myślenia sebków: "policja jest zła, bo kara nas za to, że my robimy coś złego" xD
Jak się łamie prawo to się za to płaci i od tego jest policja.
Sam znam takich kozaczków, co po alko fikają do policjantów, a jak ich taki mundurowy w klincz weźmie i łape wygnie, to "AŁA K***A RĘKE MI POŁAMIESZ, AŁA PUŚĆ"
Ciekawe ilu jeszcze ludzi musi zginąć z rąk policji, aby te sebki w końcu zrozumiały, że to nie oni są pępkiem świata.
Zresztą te sebkowe i karyńskie płacze, że dobrego chłopaka zabiła policja, to tylko pretekst, żeby sobie rozróby porobić i kamieniami porzucać.
Jeszcze te "pospolite ruszenia" i agresja na rakowych pejdżach dla kiboli.
Ja dzisiaj już usunąłem ze znajomych 4 osoby, które broniły tych sebków.
Z jednej strony wiadomo, szkoda typa że padł, ale z drugiej strony policja powinna być ostra i Ci, którzy łamią prawo albo się c**jowo zachowują, powinni się jej bać.
Zdarzają się sytuacje, że policja robi c**jowe rzeczy, ale ile c**jowych rzeczy robią takie sebki? xD
Tak samo było z tym kibolem co dostał gumiakiem podczas rozróby. Niszczył mienie i zachowywał sie agresywnie i w wyniku interwencji dostał gumowym pociskiem w szyję i zmarł. Zdarza się. ALE SEBKI OD RAZU ŻE NIEWINNY DOBRY CHŁOPACZYNA ZOSTAŁ ZAMORDOWANY PRZEZ ZŁYCH POLICJANTÓW.
jeszcze kurwa te jebane rozróby na stadionach, że nie można sobie nawet spokojnie meczu obejrzeć, bo takie zwierzęta latają z racami.
Polecam obczaić sytuację na fanpejdżach dla kibiców, gdzie w komentarzach swoją agresje sieją sebastiany a pejdże ogłaszają pospolite ruszenie na komisariaty
Dziwnym trafem ja mam też ziomków (i Wy pewnie też), którzy są kibolami i drecholami a jakoś logicznie potrafią podejść do takich sytuacji. To przynajmniej potwierdza że "nie każdy dres amebą jest".
Wystarczy jedna sytuacja, gdzie jakiś zadymiarz z napastnika staje się "ofiarą", a cała populacja sebków w czapkach wpierdolkach i spodniach szelestach ma już pianę w pyskach

Opublikowano

Zrobili "pokojową manifestację" dla zwierząt jakimi są osiedlowe sebki i karyny, good idea xD

Rodzina tego gościa co tam zmarł na komisariacie prosi o spokój i rozejście się, a sebki c**j, napierdalają kamieniami xD

Potem płaczą, że któryś z sebków dostał gumowym nabojem w szyje albo paralizatorem i że to policja jest zła i "policja nam dokucza"

Porazili paralizatorem gościa, który wg sebków był dobrym chłopaczyną i przykładnym obywatelem - no tak, wg sebków i karyn przykładny obywatel kozaczy i rzuca się do policjantów bo proszą go aby się wylegitymował i pokazał telefon, który prawdopodobnie był kradziony

Logika myślenia sebków: "policja jest zła, bo kara nas za to, że my robimy coś złego" xD

Jak się łamie prawo to się za to płaci i od tego jest policja.

Sam znam takich kozaczków, co po alko fikają do policjantów, a jak ich taki mundurowy w klincz weźmie i łape wygnie, to "AŁA K***A RĘKE MI POŁAMIESZ, AŁA PUŚĆ"

Ciekawe ilu jeszcze ludzi musi zginąć z rąk policji, aby te sebki w końcu zrozumiały, że to nie oni są pępkiem świata.

Zresztą te sebkowe i karyńskie płacze, że dobrego chłopaka zabiła policja, to tylko pretekst, żeby sobie rozróby porobić i kamieniami porzucać.

Jeszcze te "pospolite ruszenia" i agresja na rakowych pejdżach dla kiboli.

Ja dzisiaj już usunąłem ze znajomych 4 osoby, które broniły tych sebków.

Z jednej strony wiadomo, szkoda typa że padł, ale z drugiej strony policja powinna być ostra i Ci, którzy łamią prawo albo się c**jowo zachowują, powinni się jej bać.

Zdarzają się sytuacje, że policja robi c**jowe rzeczy, ale ile c**jowych rzeczy robią takie sebki? xD

Tak samo było z tym kibolem co dostał gumiakiem podczas rozróby. Niszczył mienie i zachowywał sie agresywnie i w wyniku interwencji dostał gumowym pociskiem w szyję i zmarł. Zdarza się. ALE SEBKI OD RAZU ŻE NIEWINNY DOBRY CHŁOPACZYNA ZOSTAŁ ZAMORDOWANY PRZEZ ZŁYCH POLICJANTÓW.

jeszcze k***a te jebane rozróby na stadionach, że nie można sobie nawet spokojnie meczu obejrzeć, bo takie zwierzęta latają z racami.

Polecam obczaić sytuację na fanpejdżach dla kibiców, gdzie w komentarzach swoją agresje sieją sebastiany a pejdże ogłaszają pospolite ruszenie na komisariaty

Dziwnym trafem ja mam też ziomków (i Wy pewnie też), którzy są kibolami i drecholami a jakoś logicznie potrafią podejść do takich sytuacji. To przynajmniej potwierdza że "nie każdy dres amebą jest".

Wystarczy jedna sytuacja, gdzie jakiś zadymiarz z napastnika staje się "ofiarą", a cała populacja sebków w czapkach wpierdolkach i spodniach szelestach ma już pianę w pyskach

Bo o to chodzi sebixom.

Oni nie tą smierc uważaja za pretekst to rozróby,oni tylko na to czekają,przecież kazdy wie że w dupie mają jego,chca poprostu zrobić rozróbe :D

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...