Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę programistą

Człowiek VAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji, że zdarzyło ci się odświeżyć temat przed wymaganą przerwą, chciałbym tylko przypomnieć, że w dziale Współpraca przy serwerze tematy można odświeżać co 48 godzin.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mhm takie pytanie apropos myharda na poprzedniej edycji to ty pisałeś sektorki albo jakiekolwiek pluginy bo prędzej zatrudnił bym kamilka niż osobę która tak spartaczyła robotę.

Chodzi o ostatnią z 1.7.

Opublikowano

Mhm takie pytanie apropos myharda na poprzedniej edycji to ty pisałeś sektorki albo jakiekolwiek pluginy bo prędzej zatrudnił bym kamilka niż osobę która tak spartaczyła robotę.

Chodzi o ostatnią z 1.7.

Nie pisałem sektorów na myharda :) Na myharda pisałem pluginy na wersje bez sektorów, które cieszyły się dużą popularnością :)

Zresztą - post chyba troszkę nie na miejscu, prawdaż? :)

Opublikowano

Za wysokie stawki, brak możliwości negocjacji i wywyższanie się.

Rozliczaj się chłopie z podatków. A jeśli rozliczasz się to daj mi rachuneczek za kupno usługi.

Jeśli 50zł za ranking to za wysokie stawki to racz udać się do pracy kolego, a potem pisz takie rzeczy :) Za 20zł to ja komputer uruchamiam ;)

Ja się wywyższam? Kto się argumentuje sektorami, które wyciekły i się nimi podnieca niczym 15 latek cyckami? :)

To czy się rozliczam czy się nie rozliczam z podatku to moja osobista kwestia i wybacz, ale nie masz prawa najeżdżać na mnie w taki sposób

Czasami zastanów się do kogo piszesz i z czym piszesz bo możesz wiele stracić ;)

Nie polecam współpracy z tym szczeniakiem!

Ps. Zapraszam do współpracy osoby, które mają choć trochę oleju w głowie ;)

:') Trochę śmieszysz mnie kumplu. Zaproponowałeś kwotę 100zł a nie 50 ;)

Wyobraź sobie, że to moja sprawa czy sprzedający wystawia rachunek czy nie. 

Wyzywasz mnie od szczeniaków a na twoim profilu ludzie Cię hejtują za to, że rageujesz podczas meczów w csa. Na gg też strasznie rageowałeś. Radzę Ci się opamiętać póki jest czas kolego drogi bo nie każdy z którym piszesz jest szczeniakiem. Jeżeli dla Ciebie 100zł za ranking bez mysql to mało to powinieneś pomyśleć dlaczego masz tak mało klientów. :) Czy ja się podniecam sektorami, które wyciekły? Ja Ci tylko napisałem, że sektory są na necie. https://scr.hu/JVK7aA

Już po 3 zdaniach nazwał mnie chłopaczkiem xD:)

Oj chłopcze grabisz sobie...

--

Jeśli prowadzę serwer to też nie muszę odprowadzać podatków z smsów? Ja bym u takiej osoby nic nie kupował. ;)

thats.png

Opublikowano

Rozliczaj się chłopie z podatków. A jeśli rozliczasz się to daj mi rachuneczek za kupno usługi.

Jeśli 50zł za ranking to za wysokie stawki to racz udać się do pracy kolego, a potem pisz takie rzeczy :) Za 20zł to ja komputer uruchamiam ;)

Ja się wywyższam? Kto się argumentuje sektorami, które wyciekły i się nimi podnieca niczym 15 latek cyckami? :)

To czy się rozliczam czy się nie rozliczam z podatku to moja osobista kwestia i wybacz, ale nie masz prawa najeżdżać na mnie w taki sposób

Czasami zastanów się do kogo piszesz i z czym piszesz bo możesz wiele stracić ;)

Wyzywasz mnie od szczeniaków a na twoim profilu ludzie Cię hejtują za to, że rageujesz podczas meczów w csa. Na gg też strasznie rageowałeś. Radzę Ci się opamiętać póki jest czas kolego drogi bo nie każdy z którym piszesz jest szczeniakiem. Jeżeli dla Ciebie 100zł za ranking bez mysql to mało to powinieneś pomyśleć dlaczego masz tak mało klientów. :) Czy ja się podniecam sektorami, które wyciekły? Ja Ci tylko napisałem, że sektory są na necie. https://scr.hu/JVK7aA

--

Jeśli prowadzę serwer to też nie muszę odprowadzać podatków z smsów? Ja bym u takiej osoby nic nie kupował. ;)

Piszesz tutaj o csie czy javie? Tonący brzytwy się chwyta :)

Ps. Gdzie te twoje 100zł? https://scr.hu/O9z5lD

Ps2. Czym sobie grabię? Nie jestem programistą z zawodu i nie będę, mam dużo bardziej dochodowe zajęcia :D

Temat z Tobą uważam za zakończony, ale dzięki, że mi viewsy wbijasz :>

Opublikowano

> Za wysokie stawki

> Mam 12 lat i 50 zł to dużo

> Płacz o rachunek

> Jaraj się sektorami mckox bodajże, którymi można podetrzeć odbyt.

Człowieka polecam jak najbardziej, zna się na swojej robocie.

Jego dawne pliki nadal są używane na 3/4 serwerów :v

Jeśli macie zamiar pisać po gildie wraz z pełną konfiguracją i płakać, że nie zrobi tego za 20zł to lepiej w ogóle nie piszcie.

To tak jak kazalibyście pracować pracownikowi na budowie za 1zł/H.

Pomyślcie czasem zanim do kogoś napiszecie ;].

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wiele osób powyżej pisze, iż "za wysokie stawki", ale po prawdzie doczytałem się tylko sprawy rzekomego pluginu na ranking prawdopodobnie yml za cenę 50-100zł. Zależnie od stopnia zaawansowania ów rankingu cena ta faktycznie może być abstrakcyjna, ale może też być miarodajna.

Aktualnie wraz z sporą ekipą rozkręcamy pewien serwer. Jak się można domyślić, najtrudniej o programistów, bo poza mną jest tylko jedna osoba będąca w stanie pluginy pisać. Serwer ten, a w zasadzie sieć serwerów, ma głównie opierać się o minigry. Stad też moje pytanie: W jakiej cenie i w jakim czasie byłbyś w stanie pisać pluginy na minigry? Na myśli mam coś np. jak TheWalls czy SkyBlock, choć nie zamierzamy się wzorować na innych, lecz tworzyć własne rzeczy wg. własnych pomysłów - lecz przykładowo i orientacyjnie możesz przyjąć, że moje pytanie powyższe dotyczy np. jeden z tych dwóch gier.

Opublikowano

Wiele osób powyżej pisze, iż "za wysokie stawki", ale po prawdzie doczytałem się tylko sprawy rzekomego pluginu na ranking prawdopodobnie yml za cenę 50-100zł. Zależnie od stopnia zaawansowania ów rankingu cena ta faktycznie może być abstrakcyjna, ale może też być miarodajna.

Aktualnie wraz z sporą ekipą rozkręcamy pewien serwer. Jak się można domyślić, najtrudniej o programistów, bo poza mną jest tylko jedna osoba będąca w stanie pluginy pisać. Serwer ten, a w zasadzie sieć serwerów, ma głównie opierać się o minigry. Stad też moje pytanie: W jakiej cenie i w jakim czasie byłbyś w stanie pisać pluginy na minigry? Na myśli mam coś np. jak TheWalls czy SkyBlock, choć nie zamierzamy się wzorować na innych, lecz tworzyć własne rzeczy wg. własnych pomysłów - lecz przykładowo i orientacyjnie możesz przyjąć, że moje pytanie powyższe dotyczy np. jeden z tych dwóch gier.

Proszę o kontakt GG/PW/Steam

Opublikowano

Bardzo dobry programista. Warto więcej zapłacić i mieć pewność, że plugin będzie dobrze wykonany.

sygnatura_mpc.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tego Pana z całego mojego serduszka <3

50zł za ranking? To baaaardzo tanio, weźcie sobie to przeliczcie na zł/h - Podpowiem że nawet robotnik na budowie, o najniższej randze to zarabia może z 10-14 zł na godzinę :) 

Opublikowano

--

Piszesz tutaj o csie czy javie? Tonący brzytwy się chwyta :)

Ps. Gdzie te twoje 100zł? https://scr.hu/O9z5lD

Ps2. Czym sobie grabię? Nie jestem programistą z zawodu i nie będę, mam dużo bardziej dochodowe zajęcia :D

Temat z Tobą uważam za zakończony, ale dzięki, że mi viewsy wbijasz :>

50zł za plugin który nawet sam nie robi tabelek w bazie danych? :') Dałeś ss'a więc teraz pokaż mi gdzie napisałem, że sektory latają po necie za darmo.

Kupie u Ciebie plugin za 150zł jeżeli wystawisz mi rachunek szczeniaku.

Polecam tego Pana z całego mojego serduszka <3

50zł za ranking? To baaaardzo tanio, weźcie sobie to przeliczcie na zł/h - Podpowiem że nawet robotnik na budowie, o najniższej randze to zarabia może z 10-14 zł na godzinę :)

Ranking z mysql, api, tabem, gardą, rank nad głową rozumiem bo jeżeli 50zł za to wszystko co napisałem to biorę go teraz! A no i z poprawkami rozumiem i aktualizacjami.

Ps. Wole wydać te 100zł za taki sam ranking z rachunkiem, żebym wiedział co kupuje i od kogo :)

thats.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...