Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę programistą

Człowiek VAC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejt na karolka smutne :( Przecież to taki dobry człowiek :)

No widzisz ;) Są ludzie i taborety :)

Nikomu nie liże dupska.

Powtarzam znów moje słowa; "Karolek ma duże umiejętności i wątpie, że zrezygnowałby ze swojej opinii na rzecz jakichś 5 dych."

Dzięki za wsparcie i pomoc! I za lizanie dupska! Przecież jak kogoś się poleca to już mu się liże dupsko! 

#justmpcforumusersthings

Polecają Cię gimbuski, które dziękują Ci za to, że za ich kieszonkowe napisałeś im marny pluginik. W sumie masz racje, nie będę Ci pozycjonował tematu ;) A co do sprzedawania w twojej umowie o dzieło to przypadkiem nie powinieneś napisać warunki współpracy z klientem? :) Bo ja widzę tylko w tym temacie "SZUKASZ PROGRAMISTY?DOBRZE TRAFIŁEŚ" - źle trafiłeś... cya

Z czym ty masz problem? Z tym ,że ktoś zarabia bo coś umie?

Polecam dobry programista!

Rozgryzłeś mnie. Boli mnie to, że gościu pisze pluginy i zarabia. Kasy tyle, że pewnie wozi się w swojej lagunie z 99 ;) Przez ten ból nie mogę spać w nocy.  :(

Zapewniam Cię, że objechałbym ten twój burakowóz z Twojego awataru z palcem w nosie ;) Uwierz mi, że programowanie to nie tylko java, ale także modyfikacja ecu :)

Kiedy to nie jest mój wóz kochany :) Dobra kończę tą dyskusję bo czekam na burako-wóz, który ma mnie zabrać do lekarza.

Dobra decyzja z tym lekarzem, przyda Ci się :) Ale wiesz, musisz się leczyć na nogi, bo na głowę już za późno :)))))))

@topic - zapraszam do współpracy! :))))))))))

I ty mówisz do mnie szczeniaku? :) ehh...

@topic Nie polecam tej współpracy!  :)

Bo jesteś pierdolonym szczeniakiem.

Tyle w tym temacie.

Z takimi tępymi pizdami jak ty trzeba mówić ich językiem, więc może tak zrozumiesz.

Nie wiem człowieku ty chyba masz z 160KG wagi przy wzroście 160cm, siedzisz na piździe cały dzień w Twojej pierdolonej norze i nic poza hejtem i dopierdalaniem się do dupy innym nie osiągnąłeś.

Po Twojej głupocie sądzę, że Twój burakowóz nawet nie istnieje, ponieważ w przyszłości (Tak w przyszłości bo obstawiam max 16 lat u Ciebie) będziesz zapierdalał z łopatą przy drodze, a za marne 1200zł/msc może na opłaty Ci starczy.

Mam nadzieję, że wyjaśniłem Cię tutaj Twoim ,,Językiem" bo do takich prostych ludzi z szacunkiem nie można się zwracać (Aczkolwiek zaimki dalej z wielkiej litery, przepraszam przyzwyczajenie ;]).

@AntyWarnAleITakAdminówTutajBrakXDDD

Karolek to programista, który na scenie jest od paru lat, nigdy nikt z nim nie miał problemów.

Nie, nie liżemy mu dupska. Po prostu mówimy fakty.

Zawsze byłem zdania, że dobre osoby należy polecać.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hejt na karolka smutne :( Przecież to taki dobry człowiek :)

No widzisz ;) Są ludzie i taborety :)

Nikomu nie liże dupska.

Powtarzam znów moje słowa; "Karolek ma duże umiejętności i wątpie, że zrezygnowałby ze swojej opinii na rzecz jakichś 5 dych."

Dzięki za wsparcie i pomoc! I za lizanie dupska! Przecież jak kogoś się poleca to już mu się liże dupsko! 

#justmpcforumusersthings

Polecają Cię gimbuski, które dziękują Ci za to, że za ich kieszonkowe napisałeś im marny pluginik. W sumie masz racje, nie będę Ci pozycjonował tematu ;) A co do sprzedawania w twojej umowie o dzieło to przypadkiem nie powinieneś napisać warunki współpracy z klientem? :) Bo ja widzę tylko w tym temacie "SZUKASZ PROGRAMISTY?DOBRZE TRAFIŁEŚ" - źle trafiłeś... cya

Z czym ty masz problem? Z tym ,że ktoś zarabia bo coś umie?

Polecam dobry programista!

Rozgryzłeś mnie. Boli mnie to, że gościu pisze pluginy i zarabia. Kasy tyle, że pewnie wozi się w swojej lagunie z 99 ;) Przez ten ból nie mogę spać w nocy.  :(

Zapewniam Cię, że objechałbym ten twój burakowóz z Twojego awataru z palcem w nosie ;) Uwierz mi, że programowanie to nie tylko java, ale także modyfikacja ecu :)

Kiedy to nie jest mój wóz kochany :) Dobra kończę tą dyskusję bo czekam na burako-wóz, który ma mnie zabrać do lekarza.

Dobra decyzja z tym lekarzem, przyda Ci się :) Ale wiesz, musisz się leczyć na nogi, bo na głowę już za późno :)))))))

@topic - zapraszam do współpracy! :))))))))))

I ty mówisz do mnie szczeniaku? :) ehh...

@topic Nie polecam tej współpracy!  :)

Bo jesteś pierdolonym szczeniakiem.

Tyle w tym temacie.

Z takimi tępymi pizdami jak ty trzeba mówić ich językiem, więc może tak zrozumiesz.

Nie wiem człowieku ty chyba masz z 160KG wagi przy wzroście 160cm, siedzisz na piździe cały dzień w Twojej pierdolonej norze i nic poza hejtem i dopierdalaniem się do dupy innym nie osiągnąłeś.

Po Twojej głupocie sądzę, że Twój burakowóz nawet nie istnieje, ponieważ w przyszłości (Tak w przyszłości bo obstawiam max 16 lat u Ciebie) będziesz zapierdalał z łopatą przy drodze, a za marne 1200zł/msc może na opłaty Ci starczy.

Mam nadzieję, że wyjaśniłem Cię tutaj Twoim ,,Językiem" bo do takich prostych ludzi z szacunkiem nie można się zwracać (Aczkolwiek zaimki dalej z wielkiej litery, przepraszam przyzwyczajenie ;]).

@AntyWarnAleITakAdminówTutajBrakXDDD

Karolek to programista, który na scenie jest od paru lat, nigdy nikt z nim nie miał problemów.

Nie, nie liżemy mu dupska. Po prostu mówimy fakty.

Zawsze byłem zdania, że dobre osoby należy polecać.

Scenie czego? Minecraft'a? I kolejny co pokazał swój poziom wyzywając mnie od małolatów :')

Beemek to ja nie lubię a to, że mam na awatarze laskę obok auta to nie znaczy, że k***a spuszczam się do niego...

thats.png

Opublikowano

Polecam, kiedyś współpracowałem z nim przy serwerze. Warto.

Pomogłem? Daj lajka!

Ty dostałeś pomoc - ja chcę lajka!

5463996887.png

Fajny mam internet, co nie? Hehe :3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak najbardziej polecam Karola. Nie miałem okazji pracować z nim, ale korzystałem z jego wtyczek i są na bardzo wysokim poziomie pod względem funkcjonalności i wydajności. Kilkukrotne poprawki też nie były problemem. 

Duża wiedza, doświadczenie i profesjonalizm, tylko czasem mnie denerwuje swoją zbyt dużą pewnością siebie na GG.  :yay:

5465845486.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam Karola. Nie miałem okazji pracować z nim, ale korzystałem z jego wtyczek i są na bardzo wysokim poziomie pod względem funkcjonalności i wydajności. Kilkukrotne poprawki też nie były problemem. 

Duża wiedza, doświadczenie i profesjonalizm, tylko czasem mnie denerwuje swoją zbyt dużą pewnością siebie na GG.  :yay:

:* Dobra, jedź już do tego AbuDhabi :D

Refresh! :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...