Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda w ogóle strzępić ryja na takie serwery.  :((

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda w ogóle strzępić ryja na takie serwery. :((

Dziękujemy bardzo za opinie, są one dla nas bardzo wartosciowe :)

@topic

Wiecej informacji nt. serwera mozna również otrzymac na naszym facebooku fb.com/MPCforum2eu ;)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Czyje pliki bo na 100% widziałem gdzies taki serwer z takimi systemami.

Bazujemy na plikach serwera Exorian lecz wiele rzeczy zostało zmienione - sporo nowych systemów, edycja questów/dungeonów + wiele innych.

Bazowanie a robienie kopiuj wklej to jest różnica mój drogi Kiziorze . Czemu wy zawsze robicie mi dodatkową robotę czy nie możecie się przyznać chociaż raz. "Tak poprzedni serwery był do dupy ale stawiamy odświeżoną wersje" Po co zmieniać nazwę ja tego nie rozumiem. Nie łatwiej dać Exorian S2 ? I nawet bym się nie przyczepił ale nie wy zawsze lubicie zmieniać nicki, wypisywać to, że "Bazujemy" ale gdy patrze na prezki to jest w 100% to samo, parę drobnych zmian i nic więcej. +Mogę się mylić ale ten szablon prezentacji gdzieś już widziałem @harnaś może ty będziesz wiedział.

Jeeeeeeee!!!! Kolejna gównoburza!! Był jakiś serwer którego się nie czepiałeś? :v  :v

@Topic.

Robi się tutaj widzę mały syf. No nic, poczekam jeszcze.

Opublikowano

Gdzie tu te nowości prócz inny system petów.

M.in petsystem, nowy handel, specjalna zmiana channeli która niestety nie została dodana tutaj ze względu na to na brak możliwości dodania jej na maszynie na której aktualnie pracujemy itd  ;)

o kur*********wa najs powiększony handeli info na czacie o zaakceptowaniu BRAWOOOOOO !! w c**j nowości a zmiana channeli to zmiana channeli .... 

NIE POLECAm

Że powiększony handel z informacja na czecie żadna nowość a jakoś na żadnym serwerze z naszego podwórka tego nie widziałeś  :lenny:  :(( Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze  B)  :lenny:  :v

Aha czyli wasze nowości to

-nowe textury m1

-nowy system petów 

?

Dobrze rozumiem ?

Zgadza się, jesteś taki błyskotliwy kolego  :lenny: Myślę że dodanie tych dwóch rzeczy jest zdecydowanie trudniejsze niż problem z założeniem gildii na serwerze  :lenny:  :v Pozdrawiam  B)

Przynajmniej nie jestem tak zje*******any że zakłam konto o nazwie serwer co to k***a za moda ???

Boicie sie kto jest w adm. Yhh 

Opublikowano

Gdzie tu te nowości prócz inny system petów.

M.in petsystem, nowy handel, specjalna zmiana channeli która niestety nie została dodana tutaj ze względu na to na brak możliwości dodania jej na maszynie na której aktualnie pracujemy itd  ;)

o kur*********wa najs powiększony handeli info na czacie o zaakceptowaniu BRAWOOOOOO !! w c**j nowości a zmiana channeli to zmiana channeli .... 

NIE POLECAm

Że powiększony handel z informacja na czecie żadna nowość a jakoś na żadnym serwerze z naszego podwórka tego nie widziałeś  :lenny:  :(( Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze  B)  :lenny:  :v

Aha czyli wasze nowości to

-nowe textury m1

-nowy system petów 

?

Dobrze rozumiem ?

Zgadza się, jesteś taki błyskotliwy kolego  :lenny: Myślę że dodanie tych dwóch rzeczy jest zdecydowanie trudniejsze niż problem z założeniem gildii na serwerze  :lenny:  :v Pozdrawiam  B)

Przynajmniej nie jestem tak zje*******any że zakłam konto o nazwie serwer co to k***a za moda ???

Boicie sie kto jest w adm. Yhh

Przeciez inteligentny kolega wyzej juz pisal kto jest w administracji, lista również ukazana jest na prezentacji ;) za to Tobie radziłbym cos wiecej wnieść do tematu niżeli tylko zgrywac pokrzywdzonego i najezdzac na nas :) pozdrawiam

J9YnFQE.png

Opublikowano

Polecam serwer z całego serca, administracja jest doświadczona, wie co robi. Osobiście zagram, i polecam to innym :)

MLODY I GNIEWNY

Opublikowano

Na serwerze się nie zjawie, jakoś nie przekonuje mnie granie na odgrzewanym kotlecie.

Jak już robicie prezentacje, po której obejrzeniu robi się niedobrze, to chociaż czytajcie co tam zamieszczacie :v

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

J**** Quettiego, nie polecam serwera, lekko przerobiony exorian, kupili debile pliki i mysla ze zarobia hajs 

Wypowiedź na poziomie, w sumie czego oczekiwać od kolegów którzy ładują sie w pupala nawzajem  :lenny: Doskonała postawa exmoderatora forum, niepozdrawiam.

Na serwerze się nie zjawie, jakoś nie przekonuje mnie granie na odgrzewanym kotlecie.

Jak już robicie prezentacje, po której obejrzeniu robi się niedobrze, to chociaż czytajcie co tam zamieszczacie :v

Dziękujemy za wypowiedź, z pewnością zobaczymy się na serwerze  :lenny:  B)  ;)

J9YnFQE.png

Opublikowano

kBQLcYf.png

Proszę o pokazanie kodu tego okna, mam podejrzenia że zostało ono skradzione z mojego serwera. :)

Skradzione w sensie? Z tego co widze to co drugi serwer używa takiego zapisu lokalizacji i latało po internecie ;)  

Jest to praca Krzywego. Nie latało to udostępnione na internecie, a Krzywy wam tego nie sprzedawał. Znając życie i tak tego nie dacie, będę musiał to wyciągać z clienta ale wtedy jak będzie to zajebane to już wiadomo co się stanie... :v

Panie Endymionie, rozumiem że interesujesz się wszystkimi serwerami które stanowią konkurencję dla twojego ch****ego vesterisa ale po co dop*****lasz się do chłopaków którzy stworzyli coś co może zaszkodzić twojemu serwerowi? Siedź na tym swoim serterisie i napie****aj tam dalej. Wszyscy są z Ciebie dumni.

ps Jesteś ostatnią osobą która może czegokolwiek wymagać.

Swoją prośbę motywuję tym zdjęciem.

Polecam serwer ze względu na to że nie ma żadnych nowych serwerów medium hard na których można byłoby grać.

Tylko te miasta mi się nie podobają bo wole standardowe :p

Opublikowano

kBQLcYf.png

Proszę o pokazanie kodu tego okna, mam podejrzenia że zostało ono skradzione z mojego serwera. :)

Skradzione w sensie? Z tego co widze to co drugi serwer używa takiego zapisu lokalizacji i latało po internecie ;)  

Jest to praca Krzywego. Nie latało to udostępnione na internecie, a Krzywy wam tego nie sprzedawał. Znając życie i tak tego nie dacie, będę musiał to wyciągać z clienta ale wtedy jak będzie to zajebane to już wiadomo co się stanie... :v

Panie Endymionie, rozumiem że interesujesz się wszystkimi serwerami które stanowią konkurencję dla twojego ch****ego vesterisa ale po co dop*****lasz się do chłopaków którzy stworzyli coś co może zaszkodzić twojemu serwerowi? Siedź na tym swoim serterisie i napie****aj tam dalej. Wszyscy są z Ciebie dumni.

ps Jesteś ostatnią osobą która może czegokolwiek wymagać.

Swoją prośbę motywuję tym zdjęciem.

Polecam serwer ze względu na to że nie ma żadnych nowych serwerów medium hard na których można byłoby grać.

Tylko te miasta mi się nie podobają bo wole standardowe :p

Sami się przyznaliście, że to zabraliście z clienta innego serwera. :) Zresztą to już raczej koniec wasz na tym forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...