Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyje pliki bo na 100% widziałem gdzies taki serwer z takimi systemami.

To są pliki Nervila, Kizia. :)

Exoriana zapewne.. :P

Widać te szkatułki, panel boczny podobny, EQ startowe, itd, Lvl. :)

Pliki Exoriana potwierdzone, nawet Prezka opisy te same haha!  xD  xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1495553-exorianpl-dedyk-medium/

Naprawdę prócz dodania Petów systemu nic więcej nie dodaliście i zmienionych setów.

Nie polecam serwer pobugowany pewnie jak Exorian i się szybko znudzi i wyludni. ;)

Opublikowano

Właścicielem jest QueTTi to serwer na pewno długo nie postoi, dodatkowo związany był z LiteGame, Kiziem, Zodim, Harionem więc Team pewnie ten sam co Exorian tylko ukryte nicki proste. :)

Po co zrobić coś nowego nie? Tylko najlepiej reworka zrobić pod nową nazwą ze zmienioną grafiką nie? Wszystko teraz pod hajs.. Po co marnować czas na nowe pliki lepiej stare i edytować.

Opublikowano

Właścicielem jest QueTTi to serwer na pewno długo nie postoi, dodatkowo związany był z LiteGame, Kiziem, Zodim, Harionem więc Team pewnie ten sam co Exorian tylko ukryte nicki proste. :)

Po co zrobić coś nowego nie? Tylko najlepiej reworka zrobić pod nową nazwą ze zmienioną grafiką nie? Wszystko teraz pod hajs.. Po co marnować czas na nowe pliki lepiej stare i edytować.

Chłopak wie więcej niż sama administracja xD

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Gdzieś już to widziałem a co za tym idzie przypuszczam iż rework pod inną nazwą. 

A na dobrą sprawę - nic tu i tak nie ma , syf i stary tekst "masa nowości". Z nowości to chyba tylko nazwa nic więcej... A i tak gdzieś dziwnie znajoma ta nazwa... 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ta te jego słynne Ddosowanie i nick: GuMiS hahaha. :P

Opublikowano

Ta te jego słynne Ddosowanie i nick: GuMiS hahaha. :P

Jakie są dowody na jakiekolwiek ataki? :/ 

Prezentacja niedawno wylądowała na forum a tutaj już znalazły się osoby które próbują nam zaszkodzić.

Cieszę się z tego powodu. Oczywiście co druga osoba zna całą administracje, co trzecia dostaje od niej navi a co czwarta robiła przy exarionie i całym lg ^^

A co do ilości graczy rozumiem to że wasze serwery opierają się na reklamie za 200zł czyli zapowiedź i prezka :D

Oczywiście moglibyśmy tu dyskutować ale po co? Jestem pewny że serwer przygasi wasze marne projekty o których nawet świat nie usłyszał :((

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

ALE PRO PREZENTACJA! 

NA

PEWNO

ZAGRAM

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Dziękujemy, zapraszamy!

Ciekawa prezentacja.

Planujecie jakas reklamę?

Mam nadzieje ze nie postoi to 2tyg ...

Reklama jest już wykupiona u youtuberów takich jak Uzurpator, Legalizator czy InfoMode i inni ;)

Bazujemy na plikach serwera Exorian lecz wiele rzeczy zostało zmienione - sporo nowych systemów, edycja questów/dungeonów + wiele innych.

Gdzie tu te nowości prócz inny system petów.

M.in petsystem, nowy handel, specjalna zmiana channeli która niestety nie została dodana tutaj ze względu na to na brak możliwości dodania jej na maszynie na której aktualnie pracujemy itd ;)

To są pliki Nervila, Kizia. :)

Exoriana zapewne.. :P

Widać te szkatułki, panel boczny podobny, EQ startowe, itd, Lvl. :)

Pliki Exoriana potwierdzone, nawet Prezka opisy te same haha!  xD  xD

http://www.mpcforum.pl/topic/1495553-exorianpl-dedyk-medium/

Naprawdę prócz dodania Petów systemu nic więcej nie dodaliście i zmienionych setów.

Nie polecam serwer pobugowany pewnie jak Exorian i się szybko znudzi i wyludni. ;)

Widze że Pan jest niedoinformowany ;) Właścicielem jest QueTTi czyli chłopak który ze swoich rąk jedyny serwer jaki wypuszczał to Nervil który stał 1.5roku. Po tamtym serwerze jego przygoda z litegame się skończyła więc zbędne są pisania że pewnie team ten sam. Technik jest zupełnie inny (brak jakiegokolwiek związku z tamtymi serwerami) + cała ekipa znacznie się różni ;) Nie ma tutaj żadnego zodiego czy innych co jeżeli chciałbym szczępić ryja mógłbym bez problemu udowodnić rozmowami na gg ;) Pozdrawiam.

J9YnFQE.png

Opublikowano

Zapowiada się ładny hardzik, może zagram

Na to liczmy, zapraszamy.

no no ładny medium mam nadzieje ze wszystko działa 

Wszystko działa i będzie działać co będziecie mogli sprawdzić na otwartej becie o której informacje pojawią się do dzisiaj wieczór w tym temacie, post zostanie przypięty najlepszą odpowiedzią.

J9YnFQE.png

Opublikowano

Nie polecam dlaczego ? 

- Patryk sponsor ( Nie ogar nic nie potrafi )

- QueTTi ( Dzieciak, który myśli, że coś umie, a jest dnem )

- Kizio ( Ten dzieciak dalej jest w teamie )

- I ten trzeci wasz przygłup, którego nazwy nie pamiętam. 

Opublikowano

Prezka graficznie ładna, ale to dzielenie na kilka kawałków strasznie irytuje...

Serwer taki sobie.... na moje mediumy / hardy nie mają już prawa bytu.

Powodzenia.

Opublikowano

Server wydaje sie byc fajny.

Zmianki widze ze sa u handlarza, ich cena bedzie wysoka?

I druga rzecz.. Patrzac na ytberow ktorych wymieniles to sukcesu nie wroze :v Uzurpator dawo sie skonczyl, nagra 3 odcinki w miesiac i tyle bedzie z jego reklamy, a tamtych 2 noname to nawet nie znam :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie polecam dlaczego ? 

To rzeczywiście masz powody żeby nie polecać serwera.

Nie wiedziałem że nasz sponsor zmienił imię.

I druga rzecz.. Patrzac na ytberow ktorych wymieniles to sukcesu nie wroze  :v Uzurpator dawo sie skonczyl, nagra 3 odcinki w miesiac i tyle bedzie z jego reklamy, a tamtych 2 noname to nawet nie znam  :v

To tylko 3 osoby z wielu których udało nam się na obecną chwilę zapewnić. Reklama będzie duża, z czasem udostępnimy pełną listę osób.

39c6ab5b0864c.jpg

Opublikowano

Nie polecam dlaczego ? 

Patryk? Nie znam chłopaka ;)

Kizio? Przecież Kizio i QueTTi mają odwieczną spine kolego, jak Ty sobie to wyobrażasz? :)

I ten trzeci... Nie trzeci tylko czwarty, wyższa szkoła matematyki :lenny:  Pozdrawiam ;)

No ale po co robić znów Rework Exoriana hmm? :)

Nie lepiej coś swojego? :)

Bazujemy na plikach Exoriana zresztą mamy do tego pełne prawo gdyż na chwilę obecną jesteśmy ich właścicielami ;) 

Witam ostatnimi czasy padły w naszą strone pytania czy serwer exorian zostanie reaktywowany?
Ostatnimi czasy nawał obowiązków nie pozwala mi już na zajmowanie się serwerami gry metin2.
Niestety jak wszyscy dobrze wiemy coś się zaczyna i coś się kończy. Jakiś czas temu podjąłem także decyzje o sprzedaży tego projetu.
Niektórzy pewnie będą mieli mi to za złe ale uznałem że tak będzie lepiej. Kto wie może kiedys powstanie jeszcze na jego podstawie jakis dobry projekt
Z mojej strony chciałem was przeprosić za to jak wyszło z projektem exorian oraz pożegnać się.
Z wyrazami szacunku były sponsor projektu exorian KizioRCK.
Co do serwera na dniach fanpage zostanie przekazane nowemu włascicielowi oraz pojawią się informacje dotyczące jego projektu

Informacja z fanpage serwera Exorian ;) Pozdrawiam :)

Prezka graficznie ładna, ale to dzielenie na kilka kawałków strasznie irytuje...

Serwer taki sobie.... na moje mediumy / hardy nie mają już prawa bytu.

Powodzenia.

Dziękujemy i licze na to że na serwerze i tak zawitasz ;) Nie pożałujesz.

I druga rzecz.. Patrzac na ytberow ktorych wymieniles to sukcesu nie wroze :v Uzurpator dawo sie skonczyl, nagra 3 odcinki w miesiac i tyle bedzie z jego reklamy, a tamtych 2 noname to nawet nie znam :v

Cena zmianek jest dopasowana do dropu yang na serwerze :)

Co do ytberów ; Bananosik, Dezan, Uzurpator, Wafel, Legal, Adas, Zakręcony, BigMen, InfoMode (chłopak ma 50k subów, nagrywał z metina) ;) Uzurpator chce wrócić do zawodu :)

Pozdrawiam  :lenny:  B)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Kiedyś tą nazwę wiązałem z naprawdę dobrym hardem (zaraz po pomyśle na serwer). Po prezentacji jest okey, zagrać zagram i to nie podlega dyskusji tylko szkoda mi ku+ egzo/rady w sklepie, bonusy też bym lekko edytował. No ale nic, zobaczymy jak to wykorzystacie, pozdro :)

Opublikowano

Kiedyś tą nazwę wiązałem z naprawdę dobrym hardem (zaraz po pomyśle na serwer). Po prezentacji jest okey, zagrać zagram i to nie podlega dyskusji tylko szkoda mi ku+ egzo/rady w sklepie, bonusy też bym lekko edytował. No ale nic, zobaczymy jak to wykorzystacie, pozdro :)

Dużo takich kwestii będzie poruszone na becie ;) Będziecie mogli ustalić poprzez forum serwera jak chcecie aby to wyglądało, czy wolicie w sklepie czy też z dropu dla tego dzisiaj wieczorem pojawi się informacja w temacie na temat bety. Pozdrawiam i licze że zobaczymy się na serwerze ;)

J9YnFQE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...