Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena zmianek jest dopasowana do dropu yang na serwerze :)

Co do ytberów ; Bananosik, Dezan, Uzurpator, Wafel, Legal, Adas, Zakręcony, BigMen, InfoMode (chłopak ma 50k subów, nagrywał z metina) ;) Uzurpator chce wrócić do zawodu :)

Pozdrawiam  :lenny:  B)

No to mam nadzieje, z ta cena :D

To raczej Ci ytberzy z "dolnej polki" co za wiele nie zdzialaja, nie liczac Adasia i moze Zakreconego. A ze uzurpator chce wrocic do zawodu.. Co z tego? I tak juz - mimo duzej ilosci subow - jest przegrany, filmiki jego sa na poziomei ogladalnosci ytbera z 100 subami.

Zycze Wam dobrze, server mi sie podoba, jak sie uda rozkrecic chetnie wpadne i zobacze :)

Powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy start bo nie doczytałem? 

Jedyny serwer medium który mnie urzekł, ciekawie się zapowiada jeśli nic lepszego nie będzie to z chęcią zagram.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Kiedy start bo nie doczytałem? 

Jedyny serwer medium który mnie urzekł, ciekawie się zapowiada jeśli nic lepszego nie będzie to z chęcią zagram.

Dzisiaj wieczorem pojawi się informacja na temat otwartej bety na którą będziecie mogli zawitać, długość bety i od czasu zakończenia bety chcemy mniej więcej 3dni przerwy do oficjalnego startu.

J9YnFQE.png

Opublikowano

Nie no youtuberzy górna półka, może jeszcze weezyego dorzuć który prezke z mpc przeczyta  :lenny:. Co do serwera to nie widzę nic ciekawego medium jak inne.

Opublikowano

Nie no youtuberzy górna półka, może jeszcze weezyego dorzuć który prezke z mpc przeczyta  :lenny:. Co do serwera to nie widzę nic ciekawego medium jak inne.

Wypisałem youtuberów którzy są już pewni ;) Czekamy na odpowiedź od osób w górnej półki ;)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Gdzie tu te nowości prócz inny system petów.

M.in petsystem, nowy handel, specjalna zmiana channeli która niestety nie została dodana tutaj ze względu na to na brak możliwości dodania jej na maszynie na której aktualnie pracujemy itd  ;)

o kur*********wa najs powiększony handeli info na czacie o zaakceptowaniu BRAWOOOOOO !! w c**j nowości a zmiana channeli to zmiana channeli .... 

NIE POLECAm

Opublikowano

Czyje pliki bo na 100% widziałem gdzies taki serwer z takimi systemami.

Pliki serwera MPCforum2  B)

Bez kitu i za takie kłamstwo juz nie zagram, jak to pliki exoriana co widac na gołe okolo to nie polecam serwera. Po 100 lvl nudy na serwerze tak jak to było na 3 reaktywacjach exoriana.

Opublikowano

M.in petsystem, nowy handel, specjalna zmiana channeli która niestety nie została dodana tutaj ze względu na to na brak możliwości dodania jej na maszynie na której aktualnie pracujemy itd  ;)

o kur*********wa najs powiększony handeli info na czacie o zaakceptowaniu BRAWOOOOOO !! w c**j nowości a zmiana channeli to zmiana channeli .... 

NIE POLECAm

Że powiększony handel z informacja na czecie żadna nowość a jakoś na żadnym serwerze z naszego podwórka tego nie widziałeś  :lenny:  :(( Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze  B)  :lenny:  :v

Pliki serwera MPCforum2   B)

Bez kitu i za takie kłamstwo juz nie zagram, jak to pliki exoriana co widac na gołe okolo to nie polecam serwera. Po 100 lvl nudy na serwerze tak jak to było na 3 reaktywacjach exoriana.

Czy z oficjalnego konta Lineyi otrzymałeś taką odpowiedź? Pozdrawiam :)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Powiem tak.. Szkoda pewiego ze sie marnuje. Jego prace są na prawde KOZACKIE! ale serwer to odgrzewany kotlet, exorian z inną nazwą.

Opublikowano

Kiedy start ?

Dzisiaj pod wieczór pojawi się informacja na temat bety serwera, więcej jest wyżej w postach gdyż takie pytanie było już zadawane.

Powiem tak.. Szkoda pewiego ze sie marnuje. Jego prace są na prawde KOZACKIE! ale serwer to odgrzewany kotlet, exorian z inną nazwą.

Dziękujemy bardzo, mamy pełne prawa do plików jak i do edycji ich a zostały znacznie wyedytowane, są podstawą dla Lineyi tak jak 3/4 serwerów prywatnych bierze sobie za podstawe pliki Terenza.  :) Do zobaczenia na serwerze  :lenny:

J9YnFQE.png

Opublikowano

NIE POLECAm

Że powiększony handel z informacja na czecie żadna nowość a jakoś na żadnym serwerze z naszego podwórka tego nie widziałeś  :lenny:  :(( Pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze  B)  :lenny:  :v

Aha czyli wasze nowości to

-nowe textury m1

-nowy system petów 

?

Dobrze rozumiem ?

Opublikowano

NIE POLECAm

Aha czyli wasze nowości to

-nowe textury m1

-nowy system petów 

?

Dobrze rozumiem ?

Zgadza się, jesteś taki błyskotliwy kolego  :lenny: Myślę że dodanie tych dwóch rzeczy jest zdecydowanie trudniejsze niż problem z założeniem gildii na serwerze  :lenny:  :v Pozdrawiam  B)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Prezentacja nawet fajna ale nie lubię przesiadywać na takich TeamSpeak'ach gdzie spamią że zapraszają do wystawienia pozytywnej opinii ich serwera partnerskiego o to ss http://scr.hu/7bqj/l4n9r

Cześć, pozwolę się wtrącić w rozmowę. Nikt Cię nie zmusza do siedzenia na partnerskim TeamSpeak'u bo zależy Nam na jakości, a nie ilości osób - co wiążę się z tym, że nie potrzebujemy osoby, która chodzi po wszystkich ts-ach i wszędzie afczy.

Tak jak sam napisałeś jest to serwer partnerski dlatego ma prawo do rozreklamowania prezentacji, prawda? 

Wydaję mi się, że na tym polega współpraca - jedno reklamuje drugie. 

Jasne masz prawo do własnej opinii jednak to nie jest temat TeamSpeak'a żebyś się wypowiadał co Ci się na nim nie podoba - jest to temat metina. 

@Edit dlaczego zamazujesz swój nickname? Tak bardzo jesteś niemile widziany u Nas na TeamSpeak'u? 

Opublikowano

Bazujemy na plikach serwera Exorian lecz wiele rzeczy zostało zmienione - sporo nowych systemów, edycja questów/dungeonów + wiele innych.

Bazowanie a robienie kopiuj wklej to jest różnica mój drogi Kiziorze . Czemu wy zawsze robicie mi dodatkową robotę czy nie możecie się przyznać chociaż raz. "Tak poprzedni serwery był do dupy ale stawiamy odświeżoną wersje" Po co zmieniać nazwę ja tego nie rozumiem. Nie łatwiej dać Exorian S2 ? I nawet bym się nie przyczepił ale nie wy zawsze lubicie zmieniać nicki, wypisywać to, że "Bazujemy" ale gdy patrze na prezki to jest w 100% to samo, parę drobnych zmian i nic więcej. +Mogę się mylić ale ten szablon prezentacji gdzieś już widziałem @harnaś może ty będziesz wiedział.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Bazujemy na plikach serwera Exorian lecz wiele rzeczy zostało zmienione - sporo nowych systemów, edycja questów/dungeonów + wiele innych.

Bazowanie a robienie kopiuj wklej to jest różnica mój drogi Kiziorze . Czemu wy zawsze robicie mi dodatkową robotę czy nie możecie się przyznać chociaż raz. "Tak poprzedni serwery był do dupy ale stawiamy odświeżoną wersje" Po co zmieniać nazwę ja tego nie rozumiem. Nie łatwiej dać Exorian S2 ? I nawet bym się nie przyczepił ale nie wy zawsze lubicie zmieniać nicki, wypisywać to, że "Bazujemy" ale gdy patrze na prezki to jest w 100% to samo, parę drobnych zmian i nic więcej. +Mogę się mylić ale ten szablon prezentacji gdzieś już widziałem @harnaś może ty będziesz wiedział.

Niestety mój drogi MPCforumu Kizio nie robi u nas w ekipie :) Mamy pełne prawa do plików które kupiliśmy, do których wprowadzamy zmiany i na których pracujemy czyż nie? :) Co do grafiki owszem, mogłeś ją ewentualnie widzieć na ofercie @Inv3r bo na MPCForum jeszcze czegoś takiego nie było ;) tym bardziej wątpie że było by to gdzieś na innych forach :) Pozdrawiam  ;)  B)

J9YnFQE.png

Opublikowano

Niestety mój drogi MPCforumu Kizio nie robi u nas w ekipie :) Mamy pełne prawa do plików które kupiliśmy, do których wprowadzamy zmiany i na których pracujemy czyż nie? :) Co do grafiki owszem, mogłeś ją ewentualnie widzieć na ofercie @Inv3r bo na MPCForum jeszcze czegoś takiego nie było ;) tym bardziej wątpie że było by to gdzieś na innych forach :) Pozdrawiam  ;)  B)

Udowodnić Ci to, że Kizior jest u was W teamie? To będzie dla mnie łatwa sprawa. i nawet się nie zmęczę. Daje wam czas do 20, jeśli dalej będziecie wciskać kity to ja też pobawię się w robienie reklamy jak Legal i Uzurpator. Kłamać możesz innych ludzi tam wyżej ale nie mnie.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Serwer fajnie się zapowiada zawitam w końcu jakiś fajny med wychodzi na to ;)

Cyrk.png

Opublikowano

Udowodnić Ci to, że Kizior jest u was W teamie? To będzie dla mnie łatwa sprawa. i nawet się nie zmęczę. Daje wam czas do 20, jeśli dalej będziecie wciskać kity to ja też pobawię się w robienie reklamy jak Legal i Uzurpator. Kłamać możesz innych ludzi tam wyżej ale nie mnie.

Czekam na reklame, mam nadzieje że zdobędzie więcej niż 300wyświetleń bo za mniej Ci nie zapłacę  :lenny:  B)

Zapraszamy bardzo serdecznie  :)

J9YnFQE.png

Opublikowano

kBQLcYf.png

Proszę o pokazanie kodu tego okna, mam podejrzenia że zostało ono skradzione z mojego serwera. :)

Skradzione w sensie? Z tego co widze to co drugi serwer używa takiego zapisu lokalizacji i latało po internecie ;)  

J9YnFQE.png

Opublikowano

kBQLcYf.png

Proszę o pokazanie kodu tego okna, mam podejrzenia że zostało ono skradzione z mojego serwera. :)

Skradzione w sensie? Z tego co widze to co drugi serwer używa takiego zapisu lokalizacji i latało po internecie ;)  

Jest to praca Krzywego. Nie latało to udostępnione na internecie, a Krzywy wam tego nie sprzedawał. Znając życie i tak tego nie dacie, będę musiał to wyciągać z clienta ale wtedy jak będzie to zajebane to już wiadomo co się stanie... :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...