Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do kosza

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up już to słyszałem

Myślisz, że mi się chce? xD

Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś błędy, proszę o pw.

Dobra, macie moje stare src;

xyz

Mainline to podstawka do kompilacji, wypakowujemy do /. ;)

http://pastebin.com/SvRt5hTw
  • Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up W końcu czysty src :D stary Ale czysty .

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Siema mam problem bo jak sie loguje do gry to nie widać założonych Itemow na sobie wie ktoś jak to naprawić  

Opublikowano

Siema mam problem bo jak sie loguje do gry to nie widać założonych Itemow na sobie wie ktoś jak to naprawić  

brak 4 stron eq po stronie clienta ;)

Opublikowano

brak 4 stron eq po stronie clienta ;)

a jak mam to naprawić ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie to fajnie że coś zrobiłeś ale przydałoby się napisać co się zrobiło po stronie game/db/binki ponieważ niektórzy wolą sobie swoją wrzucić.

na mpc jest kod to że mają k***a lenia to już nie wina lajka

Wystarczy ruszyć dupsko i skompilować nic trudnego

:v :v :v

Jak czytam niektóre tematy to ja bym całkowicie wywalił poddzial pliki serwerowe i zostawił tylko czyste z 2008r xD

Na dniach, gdy wrzucę aktualizacje dam nowy silnik i tam podam całą specyfikacje ;)

Nie wątpliwe jest że wrzucę też src :p

Bedzie aktualizacja?

Opublikowano

W sumie to fajnie że coś zrobiłeś ale przydałoby się napisać co się zrobiło po stronie game/db/binki ponieważ niektórzy wolą sobie swoją wrzucić.

na mpc jest kod to że mają k***a lenia to już nie wina lajka

Wystarczy ruszyć dupsko i skompilować nic trudnego

:v :v :v

Jak czytam niektóre tematy to ja bym całkowicie wywalił poddzial pliki serwerowe i zostawił tylko czyste z 2008r xD

Na dniach, gdy wrzucę aktualizacje dam nowy silnik i tam podam całą specyfikacje ;)

Nie wątpliwe jest że wrzucę też src :p

Bedzie aktualizacja?

Tak, ale nie wiem kiedy bo mam teraz dużo pracy ;)

Opublikowano

Postaram się zaktualizować baze przedmiotów i mobów, ponadto uzupełnić dungeony i mapy. ;)

Opublikowano

to dodaj sobie w cmd m i mob i po tabie IMPLEMENTOR. :p

Ogólnie, nie zdążyłem dać jeszcze czystego silnika.

Opublikowano

Wgrałem wszystko poprawnie, ale po wyborze postaci pasek ładowania mi się nie wczytuje, jakieś pomysły? Na oryginalnym Kliencie od Terenza odpala normalnie.

Tutaj daję syserr, może w czymś pomoże:

http://pastebin.com/Au7ZJq7K

pobrane?

Opublikowano

Lajk, jak najbardziej. Prawdopodobnie chodzi o binkę, ale nie mogę nawet na FTP się zalogować bo pluje tymi errorami.

@EDIT: Ok wszystko śmiga.

2863366318.png

Opublikowano

Ok, rozumiem, że poprawiłeś pliki terenza, już nie mówię aby ktoś patrzył na jakość, ale jak można publikować cokolwiek bez changelogu?

Opublikowano

Ok, rozumiem, że poprawiłeś pliki terenza, już nie mówię aby ktoś patrzył na jakość, ale jak można publikować cokolwiek bez changelogu?

Jak będzie tego więcej to wrzucę.

Poprawione błyszczenie przedmiotów, usunięte błędy z mobami 0hp i jakieś mniejsze poprawki. 

Opublikowano

Poprawione błyszczenie przedmiotów, usunięte błędy z mobami 0hp i jakieś mniejsze poprawki. 

Niebawem dodam całkiem nową wersje plików. 

Spoko, jeśli będzie trzeba to te usunę.

Opublikowano

Kiedy wyjdzie ta nowa wersja przyjacielu?

3703514729403791528062.png

Opublikowano

Kiedy wyjdzie ta nowa wersja przyjacielu?

Cannzas a co gotowce ci się skończyły ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...