Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat do kosza

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 277
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jednak zrobiłeś :P teraz to raczej sf by lajk ale i tak jeśli ktoś chce stawiać serwer to powinien zrobić własne pliki praktycznie tylko game,baza,questy i mapy :D

Gość Lajk™
Opublikowano

Wrzucę wam potrzebne liby potem. Btw. Maszynka od terenzo działa bez problemów. ;)

po co liby? -static to protip

Preferuje lata 2010 :v 

Opublikowano

Mógłbym prosić pełną listę zmian? ;>

btw xD

Nie zezwalam na kopiowanie, rozpowszechnianie zawartości plików! Nie pomagam z instalacją!

Opublikowano

Przecież Ci mówiłem zmień całe mob_proto i item_proto...

Po co? Dobre jest tam item_proto i mob_proto, może poza tymi pająkami z 0hp.  Co prawda najlepsze byłoby aktualne z globala, ale tamto też jest dobre i ma chyba wszystko co powinno się znaleźć w plikach z tamtego okresu. 

Opublikowano

Przecież Ci mówiłem zmień całe mob_proto i item_proto...

Po co? Dobre jest tam item_proto i mob_proto, może poza tymi pająkami z 0hp.  Co prawda najlepsze byłoby aktualne z globala, ale tamto też jest dobre i ma chyba wszystko co powinno się znaleźć w plikach z tamtego okresu. 

Najchętniej to polecam wymienić całą baze XDD

Gość Lajk™
Opublikowano

Pliki mają być czyste, na czasie zrobię wam kod - będziecie sobie go edytować jak tylko chcecie. ;)

Opublikowano

Pliki mają być czyste, na czasie zrobię wam kod - będziecie sobie go edytować jak tylko chcecie. ;)

Aa no to super czekam.

P.S Długo zajmie Ci to :) ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Lajk™

Osz ty, uprzediłeś mnie ! :D

także chciałem przerzucić sf terenzo na source, ponaprawiać i pooczyszczać ze zbędnych rzeczy, ale ubiegłeś mnie :D

no cóż może wrzucę jakieś pliczki pod serwer easy na source.

Super robota!
Lajk dla ciebie ;)

2heeiya.jpg

Gość Lajk™
Opublikowano

@Lajk™

Osz ty, uprzediłeś mnie ! :D

także chciałem przerzucić sf terenzo na source, ponaprawiać i pooczyszczać ze zbędnych rzeczy, ale ubiegłeś mnie :D

no cóż może wrzucę jakieś pliczki pod serwer easy na source.

Super robota!

Lajk dla ciebie ;)

Jeśli chcesz, możesz przejąć ten projekt bo sam nie wiem kiedy update wprowadzę.. (brak czasu).

Opublikowano

jak naprawiłeś błysk zbroi i mieczy? xD 

+ za chęci poprawy

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...