Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Baria

TeamBaria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poproszę o komunikat po polsku na tym baria.top oraz wrzucenie screena (z widoczną postacią Admina ze zmienioną nazwę na Wojtek lub cos w tym stylu)

Proszę, a teraz uciekam, bo mam dużo pracy na serwerze (zmienić nazwy nie zmienię, bo musiałbym robić restart):

dTDwrXe.jpg

* Jeszcze tylko odpiszę wszystkim na pw i fb.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTeamBaria

kolega @Gleard prosił nie o wpis w photoshopie... 

Poproszę o komunikat po polsku na tym baria.top oraz wrzucenie screena (z widoczną postacią Admina ze zmienioną nazwę na Wojtek lub cos w tym stylu) 

Ale o konkrety jak postać GMa a nie byle jaka o nazwie admin i byle gdzie , o wpis z konta GMa a nie na czacie byle jaki - bo twój wyszedł bądź co bądź śmiesznie i można twierdzić że to wałek... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Jedno konkretne pytanie ? Czemu piszecie z Multikonta ? @1361622928-U485574.pngTeamBaria olać to, że tutaj jest zabronione multikonto. Wróćmy do tematu czy właściciel głównego konta ma coś przed ukryciem ?

post-1086701-0-29192800-1462808616_thumb.jpg

Opublikowano

Ale o konkrety jak postać GMa a nie byle jaka o nazwie admin i byle gdzie , o wpis z konta GMa a nie na czacie byle jaki - bo twój wyszedł bądź co bądź śmiesznie i można twierdzić że to wałek... 

Max lvl wbity aktualnie to 150, wiec to pewnie nie fake :)

Opublikowano

Mimo, że sam nie mogę oglądać zza granicą to polecam. :)

http://komisarzalex.tvp.pl/

Co by człowiek nie pokazał to i tak próbujecie doszukać się czegoś, ale tracicie czas, bo prawda jest po naszej stronie.

Opublikowano

Grzesiu/Macieju przekażcie Sensualowi, że go odkryłem. Surek reklamą tak? Następnym razem Panie sensual, najlepszy techniku musisz się bardziej postarać by zatrzeć podstawowe ślady. Po raz x oszukujecie ludzi. Tym razem wam nie daruję. Co sensual, warto było wypuszczać kotleta przed Thespia? Kasy zabrakło? Pozdrów uzurpatora. Czekam niezmiennie na twój następny projekt/kotlet.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Grzesiu/Macieju przekażcie Sensualowi, że go odkryłem. Surek reklamą tak? Następnym razem Panie sensual, najlepszy techniku musisz się bardziej postarać by zatrzeć podstawowe ślady. Po raz x oszukujecie ludzi. Tym razem wam nie daruję. Co sensual, warto było wypuszczać kotleta przed Thespia? Kasy zabrakło? Pozdrów uzurpatora. Czekam niezmiennie na twój następny projekt/kotlet.

O co chodzi? Możesz się z nami skontaktować na pw?

kiedy klient 

o ktorej start bety

Około 18 - 20, a klient o 15-16.

Opublikowano

Czekamy na film popierający twoją wypowiedz MPCforum.

Jeśli to naprawdę jest serwer Sensuala to nie wróżę mu długiego działania.

Opublikowano

A szybka zmiania chanelow/Sklepy ofline 

Tak, sklepy offline dodatkowo przebudowaliśmy, np. nie trzeba wystawiać od nowa przedmiotów. (mała modyfikacja, a cieszy)

Czekamy na film popierający twoją wypowiedz MPCforum.

Jeśli to naprawdę jest serwer Sensuala to nie wróżę mu długiego działania.

Czyli będziemy stali wieczność.  :lenny:

Opublikowano

czas zminimalizowany do maksimum, trochę się pogubiłem

dziwne sety

Chodzi nam tutaj o to, że staraliśmy się tego czasu nie ustawiać typu 24h, a coś koło kilkudziesięciu minut. Sety to kwestia gustu.

Opublikowano

dziwne sety

Chodzi nam tutaj o to, że staraliśmy się tego czasu nie ustawiać typu 24h, a coś koło kilkudziesięciu minut. Sety to kwestia gustu.

pisze się do minimum,

grafika boska

Opublikowano

dziwne sety

pisze się do minimum,

grafika boska

xD Racja, już poprawiam

Opublikowano

czy będą 6/7 skile dla woja i ninji ?  (ps. fajnie by było, moim zdaniem nie wnosi to wiele do gry a są spoko   :D )

Balans robiliśmy bez tych skilli, więc na razie nie, ale będziesz mógł zrobić na forum ankietę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...