Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Baria

TeamBaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli dnia 14.05 ruszacie z projektem w PL oraz DE?

Projekt DE jest już uruchomiony, w piątek zaczynamy na nim poważną reklamę.

Dlaczego okłamujecie graczy już na początku prezentacji? Uzyskam odpowiedź co do tych nowości?

Jak przeczytasz całą prezentacje to pewnie będziesz ich świadom. Nie licz również, że w prezentacji jest wszystko przedstawione. Nikogo nie okłamujemy. :)

Właśnie to zrobiłem i dalej niestety nie jestem w stanie znaleźć nic. Jeśli waszą garścią nowości jest oprawa graficzna a reklamą rozesłanie 20 tyś smsów to średnio to widzę

Nie chcę być niemiły, ale przeczytaj jeszcze raz, tekst, nie obrazki. :P

Tekst? Tu nie ma nic nowego... Kogo wy chcecie omamić... Nie polecam projektu, proszę nie odpowiadać na ten post.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiecie co może być tutaj nowością, która wyniesie ten serwer na wyżyny? Normalna administracja, a nie te patałachy co na rynku krążą.

Aktualnie serwera nie ocenia się już chyba po samej rozgrywce, a raczej po tym jaka jest administracja.

Ludzie teraz wszystkie serwery są podobne, tylko po prostu na większości administracja jest dosłownie na odstrzał. Większość prezentuje tak niski poziom, ze aż dziw, że postawili sami serwer (choć 3/4 to gotowce lub "reworki" :v).

Także przestańcie spinać dupska i czekajcie w spokoju na serwer, bo to czy będzie on dobry zależy tylko i wyłącznie od administracji, a jak chcecie kosz nowości to może zmieńcie grę, bo pamiętajcie, że to jest w dalszym ciągu Metin2. :v

Opublikowano

A wiecie co może być tutaj nowością, która wyniesie ten serwer na wyżyny? Normalna administracja, a nie te patałachy co na rynku krążą.

Aktualnie serwera nie ocenia się już chyba po samej rozgrywce, a raczej po tym jaka jest administracja.

Ludzie teraz wszystkie serwery są podobne, tylko po prostu na większości administracja jest dosłownie na odstrzał. Większość prezentuje tak niski poziom, ze aż dziw, że postawili sami serwer (choć 3/4 to gotowce lub "reworki" :v).

Także przestańcie spinać dupska i czekajcie w spokoju na serwer, bo to czy będzie on dobry zależy tylko i wyłącznie od administracji, a jak chcecie kosz nowości to może zmieńcie grę, bo pamiętajcie, że to jest w dalszym ciągu Metin2. :v

Normalna administracja? Jakoś Maciek i Grzegorz do mnie nie przemawiają :) Wiesz czemu? Bo nie wiadomo kto to jest :) 

No i jeszcze Surek haha :D

Opublikowano

Normalna administracja? Jakoś Maciek i Grzegorz do mnie nie przemawiają :) Wiesz czemu? Bo nie wiadomo kto to jest :)

Nie dziwię się, że szukacie tutaj czegoś więcej. Powiem Wam tak, w Niemczech jeżeli chodzi o serwery to musisz zapracować na graczy, nie ma takiego rynku YT, a serwer musi być polecany przez graczy. Może to Wam trochę da do myślenia, co chcemy stworzyć. :)

Przykład: serwer, który stoi 2 lata (Tsuyoshi2) ma ponad 2k online, a te, które startują mają po 100 online i pracują na graczy. 

PS: Nasze słowa nie są puste, sprawdźcie baria.top - EpvP, macie tam wszystkie opinie. :)

Opublikowano

Nie dziwię się, że szukacie tutaj czegoś więcej. Powiem Wam tak, w Niemczech jeżeli chodzi o serwery to musisz zapracować na graczy, nie ma takiego rynku YT, a serwer musi być polecany przez graczy. Może to Wam trochę da do myślenia, co chcemy stworzyć. :)

Przykład: serwer, który stoi 2 lata (Tsuyoshi2) ma ponad 2k online, a te, które startują mają po 100 online i pracują na graczy. 

PS: Nasze słowa nie są puste, sprawdźcie baria.top - EpvP, macie tam wszystkie opinie. :)

Nie neguję tego, że yt w Niemczech nie jest tak ważny jak w Polsce jednak chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że jeśli bronicie się nowościami to liczę, że je wymienicie. Obawiam się, że nie doczekam się podania chociażby 3 :)

A co do Tsuyoshi2 to jeśli liczbę graczy opierasz na liczniku na stronie, gdzie o 4 w nocy jest 1900 to pozdrawiam :)

Opublikowano

Exp 150 000%? uuu takiego to ja w życiu nie widziałem! Jakiś super 4fun się szykuje? No coś ciekawego :) Czyli maksa wbije tak jakbym wbijał 10lvl?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wygląda bardzo ładnie, nie czytam komentarzy bo zaraz mi spie**olą serwer. Myślę,że zawitam na 100%. Oby nie był pod hajs i na dwa miesiące. Licze na was chłopaki ;)

Opublikowano

Jest to pierwszy serwer który przekupił mnie do reklamy go i to dosłownie, widać że chłopaki z Niemiec podchodzą poważnie do biznesu, z całego serca polecam!

SuReK - No jeżeli masz to 30-50% z tego serwera to nie dziwne aby Cię nie przekupił ten serwer..

Opublikowano

Nie neguję tego, że yt w Niemczech nie jest tak ważny jak w Polsce jednak chodzi mi tylko i wyłącznie o to, że jeśli bronicie się nowościami to liczę, że je wymienicie. Obawiam się, że nie doczekam się podania chociażby 3 :)

A co do Tsuyoshi2 to jeśli liczbę graczy opierasz na liczniku na stronie, gdzie o 4 w nocy jest 1900 to pozdrawiam :)

Szkoda gadać, wbij na Tsuyoshi2 i zobacz ile tam jest graczy. Zwykłe M1 jest zawalone zwykłymi sklepami, nie offline. Strasznie uparty człowiek z Ciebie.

Jest to pierwszy serwer który przekupił mnie do reklamy go i to dosłownie, widać że chłopaki z Niemiec podchodzą poważnie do biznesu, z całego serca polecam!

SuReK - No jeżeli masz to 30-50% z tego serwera to nie dziwne aby Cię nie przekupił ten serwer..

To by nam się nie kalkulowało. :)

Opublikowano

Ładna prezentacja to nie wszystko. Do tego kolejne "konto duch"... 

A co do zawartości - gdzieś już to widziałem i to tyle co mogę powiedzieć bo serwer niczym nie zaskakuje a jak ktoś leci i jara się bo fajne kolorki w prezce to powodzenia w życiu... ;p 

Nie znalazłem tutaj nic nowego czy niezwykłego a jak napisałem wyżej - gdzieś już to wszystko widziałem. I tak mi się wydaje że już to kiedyś startowało albo jest robione na plikach które już gdzieś krążyły... więc moje przeczucia po raz kolejny mówią żeby uważać. 

Ale coś mi się zdaje że może to być kolejny szajs bo śmierdzi mi tu czymś specyficznym ale to powiem jak się dowiem w 100% ;p 

Zobaczymy jak serwer będzie wyglądał od środka po starcie... :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Nie no k***a leżę. 

Mapka z respami w grze może dodajcie dla graczy komendę na przywoływanie bossów i metinów a co się będziecie czaić.

Poza tym nic innowacyjnego to nie ma kotleciarstwo.

Do tego siurak macza paluchy także nastawienie pod is gwarantowane.

Opublikowano

@siewkaPL leżę czytając twoje komentarze. Wyjdz z tego tematu zanim się osmieszysz.

Taka prawda zaślepiona laleczko do dymania.

Lubisz dawać sie dymać przez tych samych ludzi cały czas to idz do burdelu pracować.

Serwer nie wnosi nic ciekawego ani niespotykanego. 

Po prostu kolejny projek ludzi z przerostem ambicji oraz pazernych na kasę.

Po to jest temat i dyskusja żeby można było komentować to co się tu prezentuje.

Poza tym jest to kolejny serwer na którym schemat się powtarza.

Nic nowego.Mapy te same,dungi te same,mooby te same, 

Biolog zmieniony wow +.

Rangi coś więcej niż wygląd wow +.

Człowiek chciałby zobaczyć coś co przyciągnie na serwer,

Nowość,nowe dungi,nowe pomysły a tu nic schemat cały czas ten sam.

Opublikowano

@siewkaPL leżę czytając twoje komentarze. Wyjdz z tego tematu zanim się osmieszysz.

Lubisz dawać sie dymać przez tych samych ludzi cały czas to idz do burdelu pracować.

Chcieliśmy pomoc słabszym graczom na pierwszej z kilku map, czy to takie zle? Kazdy bedzie mogl wbić na betę i zobaczyć czy serwer mu odpowiada czy nie, nie wciskamy Wam niczego na sile, wręcz przeciwnie. Takie to wszystko zle? Na niemieckim serwerze nie ma jeszcze itemshopu nawet, bo firma jeszcze nie zaakceptowała naszego serwisu. Gdybyśmy chcieli zgarnąć tylko te pieniądze o których mówisz to przelozylibysmy start i zgarniali euro, ktore na polski rynek przelicza sie jak 2000 PL graczy a 400 DE. Jak ci sie nie podoba serwer to wyjdź i nie psuj dnia sobie ani nam.

Pisze z telefonu wiec błędy akceptowalne. :D

Opublikowano

Chcieliśmy pomoc słabszym graczom na pierwszej z kilku map, czy to takie zle? Kazdy bedzie mogl wbić na betę i zobaczyć czy serwer mu odpowiada czy nie, nie wciskamy Wam niczego na sile, wręcz przeciwnie. Takie to wszystko zle? Na niemieckim serwerze nie ma jeszcze itemshopu nawet, bo firma jeszcze nie zaakceptowała naszego serwisu. Gdybyśmy chcieli zgarnąć tylko te pieniądze o których mówisz to przyłożylibyśmy start i zgarniali euro, ktore na polski rynek przelicza sie jak 2000 PL graczy a 400 DE. Jak ci sie nie podoba serwer to wyjdź i nie psuj dnia sobie ani nam.

Nie wiem czy wiecie ale scena w polsce jest tak właśnie odbierana bo straszna ilość pseudo tamów stawia serwery na miesiąc.

Plon z itemshopu i po miesiącu-dwóch serwer offline i za chwile rework,robią go x miesięcy a jedyne co nowego to nic ;x bądź zmniejszona ilość szkat na bron 75 :x.

Tym bardziej skoro jesteście ekipą z DE to u was zawsze serwery mają coś innowacyjnego .

System Tytułów,sklepy aukcyjne bądź wyszukiwarki itemów.

Nie psuje wam dnia ani sobie po prostu tak wygląda to po prezentacji w mojej ocenie.

Skoro faktycznie nie jest to nastawienie na itemshop to chylę czoła i chętnie sprawdze serwer w praniu.

Choć surek mający tu jakikolwiek wkład nie wygląda dobrze i nadaje negatywną nute projektowi.

Wiadomo że najlepszej opinii to on nie ma.

Pozdrawiam.

PS.

@DySSa

twoje posty również mnie urzekły.

''Jak tam Surek, ile hajsu wyciągnąłes juz od ludzi, za ten smieszny is twoj?''

''A Ciebie Surek Nauczyli zatem Twojej pazerności na hajs? Rozumiem;3''

''Serio? Kolejny serwer gdzie jest is czasowy, az to jest śmieszne.''

''Chyba logiczne żeby hajs się k***a zgadzał matole, nawet jeśli IS będzie na 30dni to masz za słabą pizde żeby tyle czasu grać.''

twoja odpowiedz

''Nie wyzywaj swojej matki, to po pierwsze. Po drugie grzeczniej, bo na moje pytania powinien odpowiadać Admin. a nie zwykły Kapeć, elo. ''

Jak widzę straszna część twoich postów to hejt na surka i po prostu tyle.

Wracając do meritum tudzież sedna sprawy twój styl,używane słownictwo sugeruje mi że albo masz 15-16 lat lub więcej lecz jesteś niezbyt dojrzała(?) mentalnie.

Opublikowano

Na bank ich surek sponsoruje wiadomo widać to w c**j tylko wciska ze on tylko reklamuje itd, co za problem dac reklamę stronę dedyka i ukryć się i zgarniac hajs każdy tak może dlaczego akurat surek? Kto jest niby waszym sponsorem? Wy? To po co wam surek do reklamy itd dziwne to wszystko surek pewnie sponsoruje i c**j mu nigdy hajsu mie braknie. Surek powinieneś iść do roboty realnej a nie ciągle wirtualnie zarabiasz potem zero pojęcia o świecie... :) pozdrawiam pewnie pliki reviosa edytowane i tyle prosty system też mogę zrobić konto nazwa serwera i mówić że jestem z chin i to już daje do zrozumienia ze nie muszę nikogo wyc**jac :) elo

Opublikowano

Na bank ich surek sponsoruje wiadomo widać to w c**j tylko wciska ze on tylko reklamuje itd, co za problem dac reklamę stronę dedyka i ukryć się i zgarniac hajs każdy tak może dlaczego akurat surek? Kto jest niby waszym sponsorem? Wy? To po co wam surek do reklamy itd dziwne to wszystko surek pewnie sponsoruje i c**j mu nigdy hajsu mie braknie. Surek powinieneś iść do roboty realnej a nie ciągle wirtualnie zarabiasz potem zero pojęcia o świecie... :) pozdrawiam pewnie pliki reviosa edytowane i tyle prosty system też mogę zrobić konto nazwa serwera i mówić że jestem z chin i to już daje do zrozumienia ze nie muszę nikogo wyc**jac :) elo

Baria.top to nasz niemiecki projekt, gdybyśmy mogli to nawet ujawniłybym Ci jaka sumę Surek dostał za udostępnienie fb i smsy.

Opublikowano

Baria.top to nasz niemiecki projekt, gdybyśmy mogli to nawet ujawniłybym Ci jaka sumę Surek dostał za udostępnienie fb i smsy.

Zrób ss z niemieckiego serwera "Z pozdrowieniami dla hejeterów z mpc" i może ludzie wtedy uwierzą iż jesteście z niemiec itp :D a tego waszego Siurka to pogonić w piz... xD

Opublikowano

Kto jest sponsorem? Technik ogarnia jakieś autorskie kodowanie systemów w Pythonie lub c++? Bo ja wątpię to asfen by mógł zrobić już taki serwer naprawdę zero urozmaicen trochę w tym serwerze nie wiem zróbcie coś z rudami lub rybami jakieś autorskie eventy kodami sm co parę h nie przekonacie do siebie graczy dodajcie nwm jakiś magazyn gildii coś autorskiego nawet małe rzeczy cieszą Oko naprawdę a nie trzeba wiele do realizacji :)

Opublikowano

Zrób ss z niemieckiego serwera "Z pozdrowieniami dla hejeterów z mpc" i może ludzie wtedy uwierzą iż jesteście z niemiec itp :D a tego waszego Siurka to pogonić w piz... xD
Bez wykupienia tej reklamy nie mielibyśmy takiego przebicia, ss moge zrobic jeżeli tego bedziecie chcieli, wystarczy napisac.
Opublikowano

Konto duch na mpc, powiązania z surkiem, "Maciej i Grzegorz" xD Naprawdę OGROMNY minus ode mnie. Chciałbym poznać ksywki i nad jakimi serwerami już pracowaliście, bo przecież profesjonaliści? No tak czy nie? Jak na razie w administracji widzę, tylko jedną osobę. Nie zgadniecie kogo. :)

Opublikowano

"Baria to serwer na długie miesiące ciągłej rozrywki."

Co do tego to nie jestem przekonany, jeżeli raty ustawione są na 1500 x PL. Idąc na logikę, wejdę do WO i wyjdę gdzieś z 70 poziomem. Do tego trochę mało misji jak na wiele miesięcy rozgrywki. Nie wiem jak w Niemczech, ale tutaj gracze pewnie wymaksują postać w ciągu 2-3 dni. Już nie raz to było przerabiane.

Oczywiście w żaden sposób nie
hejtuję Waszego serwera. Co prawda nowości to nie widzę, ale jeżeli podstawowe rzeczy naprawdę są odbugowane tak jak piszecie, to szykuje się fajny serwerek. Jedynie te sety są okropne. Na pewno wpadnę zobaczyć co i jak, bo prezentuje się całościowo bardzo przyjemnie. Powodzenia.

Opublikowano

Fajnie że to lekko edytowane pliki Revios.. Te same smocze skille nowe, EQ startowe niemalże podobne, okienko Postaci to samo, Source, Shopy Offline to samo, Zapisywanie pozycji Metiny/Bossy z Reviosa...:P

Porównajcie obie prezentacji i nie gadajcie że to nowe pliki są. :)

Ten same panel te same ustawienie tylko nowe ikony. :)

Tak samo zamiast AP jest BP ale zmiany.. :P

Specjalnie nie dawaliście petów itd... Bo są takie same jak na Reviosie hehe. ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1511527-revios-dedyk-easy/#entry12788793

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...