Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Baria

TeamBaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiesz na moje pytanie ? kto jest w administracji ?

I co to k***a za moda że ktoś zakłada konto o nazwie serwer japierdole 

Reprezentujemy Team serwera Baria, wiemy, że niezbyt ambitne, ale...

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek sponsor znów chcę zarobić? Trochę lipny serwer wydaję się nudny mało ciekawych systemów w pajtonie itd mało rozwiązań pewnie gra będzie polegać na exp parę dungow i ulepszanie czasem Misje i tyle ale powodzenia

Opublikowano

Mam kilka pytań.

1. Czy ten serwer posiada IS? 
2. Jest chyba jakiś problem ze stroną, bo wejść się nie da.

3. Posiadacie forum?

4. Posiadacie Ts3?

5. Kto jest w Administracji? 

Opublikowano

Surek sponsor znów chcę zarobić? Trochę lipny serwer wydaję się nudny mało ciekawych systemów w pajtonie itd mało rozwiązań pewnie gra będzie polegać na exp parę dungow i ulepszanie czasem Misje i tyle ale powodzenia

Właśnie znamy rynek i ostatnie serwery, dlatego nie robiliśmy czegoś co będzie polegać na zrobieniu 300x dunga. Surek to tylko zakup oferty SMS i FB.

Opublikowano

Wreszcie kur*wa porządny serwer. Czuć jednak trochę reviosa , mam nadzieję ,że administracja nie oleje graczy jak na reviosie .
Kostiumy w grze jakie mają bonusy ? 
Będzie płatność PSC ?
Ile  myślicie ,że os będzie na starcie ? 
Szamanem smokiem bez isa jak będą wyglądały dungi ? Będzie gówno bił czy jakoś konkretnie :D
Skąd bronie 75 ?
skrócone dt ?

Opublikowano

Wreszcie kur*wa porządny serwer. Czuć jednak trochę reviosa , mam nadzieję ,że administracja nie oleje graczy jak na reviosie .

Kostiumy w grze jakie mają bonusy ? 

Będzie płatność PSC ?

Ile  myślicie ,że os będzie na starcie ? 

Szamanem smokiem bez isa jak będą wyglądały dungi ? Będzie gówno bił czy jakoś konkretnie :D

Skąd bronie 75 ?

skrócone dt ?

1. Opieraliśmy się na kilku serwerach, możliwe, że coś stamtąd zaczerpnęliśmy.

2. Możesz kupić w grze lub w IS (jedno i to samo), a dodatkowo bonowanie coś takiego jak jest na Invorii.

3. Będzie.

4. Nie mamy pojęcia, ale jesteśmy dobrej myśli, skoro teraz jest ponad 700 osób w prezentacji.

5. Wszystko normalnie :D.

6. 10 szkat ripa, a Dt robisz około 2 minut.

Opublikowano

Skąd bronie 75lvl,

Skrócone DT ?

Skrócone dungi (np. katakumby, nemere) ?

Będzie trzeba latać 200x razy na dunga po 1 ulepek jak na rev**i?

Będzie multum i raz jeszcze tyle ulepszaczy ?

Anty Cheat jest ?

Edit:

Ninja Dagger Bez IS'a da rade z dungami ? 

Opublikowano

Właśnie znamy rynek i ostatnie serwery, dlatego nie robiliśmy czegoś co będzie polegać na zrobieniu 300x dunga. Surek to tylko zakup oferty SMS i FB.

Mam pytanie do Ciebie mój drogi kolego. Czy Baria.top nie wystartował tak przypadkiem? Sam nakręciłem o tym materiał. Jeśli tak to czemu nie daliście spolszczenia do gry zamiast robić reworka w PL. Chciałbym to wiedzieć czy się nie mylę. Bo nie wiem czy mam o tym nagrać czy nie.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Jest to pierwszy serwer który przekupił mnie do reklamy go i to dosłownie, widać że chłopaki z Niemiec podchodzą poważnie do biznesu, z całego serca polecam!

Dobrze wiedzieć ze z Niemczech... może nie bd tak łase na hajs jak cebulaczki.

Prezka naprawdę spoko co do serwera też jest okej.

Zagram

W sumie jakby się tak dokładnie przypatrzeć to daje po oczach reviosem.... Szkoda że nie ma alchemi z PL'a.

Opublikowano

Mam pytanie do Ciebie mój drogi kolego. Czy Baria.top nie wystartował tak przypadkiem? Sam nakręciłem o tym materiał. Jeśli tak to czemu nie daliście spolszczenia do gry zamiast robić reworka w PL. Chciałbym to wiedzieć czy się nie mylę. Bo nie wiem czy mam o tym nagrać czy nie.

Szczerze mówiąc nie mamy pomysłu jak wprowadzić kilkujęzyczne questy, dlatego też robimy kilka wersji. Mieszkając w Niemczech od kilku lat mamy takie znajomości jak Rumunia czy też Turcja i tam także będziemy próbować wypuścić nasz projekt. Wiemy, że wymagania w Polsce są nieco większe niż w Niemczech, dlatego na pierwszy rzut poleciał serwer niemiecki, który zebrał duże poparcie. Po jakimś czasie planujemy złączyć nasz projekt na skale globalną (Niemcy/Polska) a w przyszłości tureckie czekamy na naszych tłumaczy, na każdym mamy dobrany support który dostaje od nas normalne wynagrodzenie oraz zapewnione wsparcie techniczne.

Jest to pierwszy serwer który przekupił mnie do reklamy go i to dosłownie, widać że chłopaki z Niemiec podchodzą poważnie do biznesu, z całego serca polecam!

Dobrze wiedzieć ze z Niemczech... może nie bd tak łase na hajs jak cebulaczki.

Prezka naprawdę spoko co do serwera też jest okej.

Zagram

Włożyliśmy niemałe pieniądze, które zakładamy, że w Polsce nie są normą.

Opublikowano

Fajnie się zapowiada,zagram ;]

Mam nadziej,że surek nie ma nic wspólnego z tym serwerem ;)­

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Jedyne co to opłata za umożliwienie nam reklamy na jego FB oraz wysłanie przez nas ustalonej treści przez SMS.

Opublikowano

Mam kilka pytań.

1. Czy ten serwer posiada IS? 

2. Jest chyba jakiś problem ze stroną, bo wejść się nie da.

3. Posiadacie forum?

4. Posiadacie Ts3?

5. Kto jest w Administracji? 

Opublikowano

Jedyne co to opłata za umożliwienie nam reklamy na jego FB oraz wysłanie przez nas ustalonej treści przez SMS.

Mam taką nadzieję bo jesli jest inaczej i ja to wykryję, To zapytaj się Surka co się stanie. Pozdrawiam. Jeśli mówisz prawdę to jest ok. Miłego.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Mam taką nadzieję bo jesli jest inaczej i ja to wykryję, To zapytaj się Surka co się stanie. Pozdrawiam. Jeśli mówisz prawdę to jest ok. Miłego.

Trochę obserwujemy polski rynek i wiemy, ale również i popieramy Twoją inicjatywę co do wielu rzeczy.

Opublikowano

Zniszczysz kolejny serwer[/ironia]

Opublikowano

Trochę obserwujemy polski rynek i wiemy, ale również i popieramy Twoją inicjatywę co do wielu rzeczy.

IS DROGI?

KIEDY FORUM?

­

Opublikowano

IS DROGI?

KIEDY FORUM?

­

Na pewno nie będą to warunki niemieckie, bo tam musisz zapłacić około 50 złotych za peta, krótko mówiąc jest przystosowany do polskich warunków.

Opublikowano

IS DROGI?

KIEDY FORUM?

­

Na pewno nie będą to warunki niemieckie, bo tam musisz zapłacić około 50 złotych za peta, krótko mówiąc jest przystosowany do polskich warunków.

No w Polsce bieda... dacie za więcej niż 30 zł to bd hejt :D

Opublikowano

Mam nadzieje,że odpowiecie na wszystkie pytania.

IS stały czy czasowy?

Ile muszę wydać,żeby mieć całego IS'a exp (kostium,pet,fryz) + rekawiczka i PD

Kiedy forum?

Ile osób w teamie?

Jak z reklamą? 

­

Opublikowano

IS stały czy czasowy?

Kiedy forum?

Ile osób w teamie?

­

1.resso smierdzi

2, Smierdzisz

3. Mohamet zniszczy forum

4, tylko mohamet xD

A tak btw. Mega serwer, nie zagram bo skończyłem kariere na ostatnim serwerze, którym był rubinum, teraz biore się za design :D

Opublikowano

IS DROGI?

KIEDY FORUM?

­

No w Polsce bieda... dacie za więcej niż 30 zł to bd hejt :D

Nie no, spokojnie, 30 zł to i tak jest już trochę dużo (mieszkałem w Polsce większość życia i znam to).

IS stały czy czasowy?

Kiedy forum?

Ile osób w teamie?

­

1. Taki i taki.

2. Standard IS'a będzie mniej więcej taki sam jak na innych serwerach, nie zamierzamy tutaj wciskać Wam rzeczy po cenach europejskich.

3. Postaramy się na dniach.

4. 2 + będzie nabór na GM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...