Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring Twojego serwera metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, chciałbym przedstawić Wam moją oferte sponsoringu:

Sponsoring obejmuje:

- Maszyne pod każdy projekt przypada kilka maszyn:

■ Serwer dedykowany pod GRĘ,

■ Osobny serwer pod stronę WWW,

■ Osobny serwer pod forum serwera,

■ Osobny serwer pod patcher,

- Zapewnienie STABILNOŚCI serwera(ochrona przed wszelkimi atakami DoS/DDoS),

- Zakup reklamy serwera (YouTube,Facebook,Stron społeczności,FanPage a nawet google),

- Udostępniamy maszynę pod BETĘ oraz na czas prac która spokojnie wytrzyma 1000osób bez lagów,

- Własnej strefy na jednym z największym serwerze TS3 Ts-LoL.PL wraz ze swoimi rangami,

- Zakup UNIKALNEJ szaty graficznej pod Twój projekt w skład wchodzi:

■ Strona WWW,

■ Prezentacja,

■ Client,

■ Modele 3D(bronie/zbroje/mounty/npc/bossy/moby/mapy),

■ Oraz inne rzeczy, według Twoich potrzeb.

- Zapewnienie kodowania strony WWW bez jakichkolwiek luk,

- Wsparcie techniczne(załatwanie wszelakich błędów w kodzie source, pomoc z błędami(do dyspozycji posiadamy wielu techników)),

- Płatności oferowane SMS/PRZELEWY/PAYPAL/PAYSAFECARD oraz w najbliższym miesiącu będziemy mogli oferować nasze usługi zagranicą(SMS NIEMCY/ANGLIA/TURCJA itp.),

- Oraz wszystko inne co według Twoich upodobań jest potrzebne do stworzenia projektu.

Wymagam:

- Oryginalność projektu, nie chcemy aby projekt wyglądał jak pierwszy lepszy gotowiec z mpcforum, musisz mieć jakieś pojęcie na temat tworzenia serwerów, projekt po prostu musi się czymś wyróżniać.

- Znajomośc tworzenia serwerów nie przyjmę żadnych asfenów i podobnych ludzi szkoda czasu.

- Chęć pracy nie chcę abyś porzucił projekt po miesiącu gdy dostaniesz wypłatę z serwera,

- Profesjonalizmu,

- Uczciwość.

Coś o mnie:

- Nigdy nie wtrącam się w team serwera każdy może wziąć kogo chce nie ingeruje w to,

- Pełna uczciwość co może potwierdzić każda osoba z którą współpracowałem/współpracuje,

- Do każdego sponsoringu podchodzę indywidualnie,

- Profesjonalizm nie zasponsoruje byle czego,

- Potrafię zapewnić reklamę na wielką skale.

Słowa końcowe:

Podział % z itemshopu ustalam indywidualnie z każdym projektem.

Zanim napiszesz do mnie opisz troszkę swój projekt i siebie.

Kontakt:

- GG: 16013222

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sponsor dobry tylko brakuje zgranej ekipy, która zrobi dobry serwer xDD #Polecam

Opublikowano

Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko. Nie miałem "jeszcze" styczności z Surkiem, ale po serwerach pod jego opieką śmiało mogę polecić.

image.png

Opublikowano

kilka projektów ''sponsorowanych'' najwyższych lotów nie było i poupadało szybciej niż powstało a do tego 90% rzeczy to było z twoich plików jedynie kolejność zmieniana.

Jesli tak ma  to znów wyglądać to raczej widzę to w czarnych kolorach :>

@up

weź idz schylać sie chadzie po mydełko.

Opublikowano

A polecam suke jest bardzo dobrym sponsorem oczywiście widać to po jego projektach. Zaczynając od padających serwerów które miały dziurawe game ( pliki Aline)  aż teraz po stabilniejsze serwery. 

Polecam kolege.

img12grosikow.gif

Opublikowano

SuReK zglos sie na PW, ja nie moge pewnie masz skrzynke pelna... mam propozycje nie do omowienia :D jesli tylko spelnisz pare moich wymagan, wolalbym to przedyskutowac na TS3 jesli istnieje mozliwosc z twojej strony.

Opublikowano

Uzalezniony od kupowania iphonow ale polecam

#Rzucanie_iphonami #IEM 2k16

SuReK zglos sie na PW, ja nie moge pewnie masz skrzynke pelna... mam propozycje nie do omowienia :D jesli tylko spelnisz pare moich wymagan, wolalbym to przedyskutowac na TS3 jesli istnieje mozliwosc z twojej strony.

Pisz GG 16013222 lub TS-LoL.PL zapraszam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

masz dużo do zaoferowania, szkoda tylko że nie ingerujesz w team zespołu bo zazwyczaj kończy się tak że po 7 dniach od startu admini mają wyjebke bo hajs się zgadza

z kolejnym dniem ludzi ubywa, a później przychodzi rework i kolejne żniwa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...