Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring Twojego serwera metin2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wydaje mi się żeby to był dobry sponsor widząc co robi z tymi serwerami " Swoimi "  :) Wymagasz od kogoś żeby nie miał gotowca a żaden laneris był jak ty to ujołeś " gotowcem z mpcforum" :)  Cóż ale reklame pewnie może załatwić ;) Neutral.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

masz dużo do zaoferowania, szkoda tylko że nie ingerujesz w team zespołu bo zazwyczaj kończy się tak że po 7 dniach od startu admini mają wyjebke bo hajs się zgadza

z kolejnym dniem ludzi ubywa, a później przychodzi rework i kolejne żniwa  :)

Nie interesuje mnie co ekipa robi bo po prostu z czasem bym nie wyrobił, to ich serwer ja tylko wykładam $$, bo mi osobiście nie chce się robić serwerów mam inne biznesy :P

Nie wydaje mi się żeby to był dobry sponsor widząc co robi z tymi serwerami " Swoimi "   :) Wymagasz od kogoś żeby nie miał gotowca a żaden laneris był jak ty to ujołeś " gotowcem z mpcforum"  :)  Cóż ale reklame pewnie może załatwić  ;) Neutral.

Ohh, 2014rok a Ty dalej to wspominasz?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

O czym ty mówisz? Laneris s3 to 2014? Obiecałeś graczom których było prawie 2k balans , zrobiłeś. Wyszedł 3 x gorzej jak był. Teraz obiecałeś balans i go nigdy nie zobaczą :) S1 była chyba najlepsza a ty wolałeś jakieś gówno inne robić a to olać. Potem była s2, po czasie też olałeś , zrobiłeś teriosa który był kolejną porażką. Teraz zrobiłeś s3 i znowu jest porażka. Administratorzy to wogóle sami idioci, na ts tutorzy robią co chcą myśląc chyba że są adminami. Teraz wypuszscisz kolejne gówno i znowu hajs weźmiesz i pójdziesz:) 

Tutaj napisałeś że nie chcesz żeby ktoś poszedł jak zobaczy pierwszą wypłatę z serwera. Po co tak piszesz jak sam tak właśnie robisz ;) 

Tyle ode mnie. Zrób coś raz a porządnie a nie 5 razy i dalej gówno robisz ;) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O czym ty mówisz? Laneris s3 to 2014? Obiecałeś graczom których było prawie 2k balans , zrobiłeś. Wyszedł 3 x gorzej jak był. Teraz obiecałeś balans i go nigdy nie zobaczą :) S1 była chyba najlepsza a ty wolałeś jakieś gówno inne robić a to olać. Potem była s2, po czasie też olałeś , zrobiłeś teriosa który był kolejną porażką. Teraz zrobiłeś s3 i znowu jest porażka. Administratorzy to wogóle sami idioci, na ts tutorzy robią co chcą myśląc chyba że są adminami. Teraz wypuszscisz kolejne gówno i znowu hajs weźmiesz i pójdziesz:) 

Tutaj napisałeś że nie chcesz żeby ktoś poszedł jak zobaczy pierwszą wypłatę z serwera. Po co tak piszesz jak sam tak właśnie robisz ;)

Tyle ode mnie. Zrób coś raz a porządnie a nie 5 razy i dalej gówno robisz ;)

Ale gościu to jest temat dot. sponsoringu, mało wiesz dużo gadasz, ale spoko nie interesuje mnie opinia ludzi postronnych, po drugie ja nie robię projektów prócz lanerisa oferuje tylko sponsoring więc znowu Ci nie wyszło ops.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Oferta wydaje się być dobra. Polecę.. Chociaż mam mieszane odczucia co do Twojej osoby.

Opublikowano

Surek możesz mówić co chcesz ale widać że Ci tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa w głowie, sponsorujesz same gówna i takie same gówna robisz :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Gdybym mógł i miał możliwość to bym Ci kolego piwo postawił :)

Bez polecenia dla ciebie pajacu,idź na do parku puszki zbierać,docenisz pieniądz wtedy ;)

Opublikowano

Witaj Surek !

W twojej ofercie sponsoringu podałeś jedną metodę kontaktu (Gadu Gadu) - i tu tkwi problem, ponieważ parę dni temu na owym komunikatorze złożyłem Ci propozycję - odpowiedzi niestety zero, a na MPCForum widzę Cię dość często, a że skrzynkę masz zapełnioną to nawet do Ciebie napisać nie można.

Krótko mówiąc - chciałbym, abyś odezwał się na Gadu Gadu, ponieważ już dość długo czekam na informacje zwrotne od Ciebie, a jak na razie to jest ich zero.

Pozdrawiam,

Oskar.­

Informacja - ten post zostanie zedytowany w celu polecenia (lub nie) wyżej wymienionego Użytkownika, w krótce potem jak udzieli odpowiedzi zwrotnej.

Opublikowano

@up

Gdybym mógł i miał możliwość to bym Ci kolego piwo postawił :)

Bez polecenia dla ciebie pajacu,idź na do parku puszki zbierać,docenisz pieniądz wtedy ;)

Ojj kogoś dupsko zabolało bo koleś potrafi gruby hajs zarobić a wy pewnie jeszcze szkoły nie skończyliście i bierzecie kieszonkowe od matki, takie smutne. xD

Opublikowano

Up, skończ prawić te swoję teorię wyssane ze wsi. Nikogo tutaj nie boli że on zarabia gruby hajs , tylko boli mnie to że taki idiota jak właśnie Surek najpierw dużo mówi a potem gówno robi ;) Gracze wkładają swoję pieniądze i czas w jego serwer a on po 2 tygodniach ma to w dupie. Piszę jakieś bzdety wyjętę Bóg wie czego, a potem kolejny serwer , kolejny hajs i tak w kółko. Najpierw jak coś napiszesz to pomyśl, nie boli ;) I nawet bym się nie ździwił jak Ci zapłacił żebyś te głupoty pisał ; )

I wybacz że to powiem ale mógłbym być twoim ojcem więc wsadź sobie w dupę teksty typu: a wy pewnie jeszcze szkoły nie skończyliście i bierzecie kieszonkowe od matki, takie smutne.  xD

Bo ja ciężko pracuję na pieniądze a nie oszukuje ludzi i wykorzystuje głupotę i naiwność osób ;) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up, skończ prawić te swoję teorię wyssane ze wsi. Nikogo tutaj nie boli że on zarabia gruby hajs , tylko boli mnie to że taki idiota jak właśnie Surek najpierw dużo mówi a potem gówno robi ;) Gracze wkładają swoję pieniądze i czas w jego serwer a on po 2 tygodniach ma to w dupie. Piszę jakieś bzdety wyjętę Bóg wie czego, a potem kolejny serwer , kolejny hajs i tak w kółko. Najpierw jak coś napiszesz to pomyśl, nie boli ;) I nawet bym się nie ździwił jak Ci zapłacił żebyś te głupoty pisał ; )

I wybacz że to powiem ale mógłbym być twoim ojcem więc wsadź sobie w dupę teksty typu: a wy pewnie jeszcze szkoły nie skończyliście i bierzecie kieszonkowe od matki, takie smutne.  xD

Bo ja ciężko pracuję na pieniądze a nie oszukuje ludzi i wykorzystuje głupotę i naiwność osób ;)

Rocznik '94, faktycznie stary jesteś xD Widzisz, ciężko pracujesz pewnie za jakieś drobniaki, a surek sobie postawi serwer i ma wiecej w miesiac niz ty w rok xD 

Opublikowano

Widzę że albo jesteś jego synem albo nie wiem czym bo kolejna osoba dla której kasa jest najważniejsza. Nie będę dyskutował z tak płytką osobą jaką jesteś Ty. I nie pozdrawiam.

I wybacz że to powiem ale wolę pracować uczciwie za drobniaki niż być taką kurwą fałszywą jak on ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witaj Surek !

W twojej ofercie sponsoringu podałeś jedną metodę kontaktu (Gadu Gadu) - i tu tkwi problem, ponieważ parę dni temu na owym komunikatorze złożyłem Ci propozycję - odpowiedzi niestety zero, a na MPCForum widzę Cię dość często, a że skrzynkę masz zapełnioną to nawet do Ciebie napisać nie można.

Krótko mówiąc - chciałbym, abyś odezwał się na Gadu Gadu, ponieważ już dość długo czekam na informacje zwrotne od Ciebie, a jak na razie to jest ich zero.

Pozdrawiam,

Oskar.­

Informacja - ten post zostanie zedytowany w celu polecenia (lub nie) wyżej wymienionego Użytkownika, w krótce potem jak udzieli odpowiedzi zwrotnej.

Odpisze maksymalnie do środy, sorki za takie opóźnienia ale ostatnio totalnie czasu nie mam + musze na szybo złożyć PC'ta bo mi płyta padła ;x

Widzę że albo jesteś jego synem albo nie wiem czym bo kolejna osoba dla której kasa jest najważniejsza. Nie będę dyskutował z tak płytką osobą jaką jesteś Ty. I nie pozdrawiam.

I wybacz że to powiem ale wolę pracować uczciwie za drobniaki niż być taką kurwą fałszywą jak on  ;)

I Twoim głównym hobby spamując na forum jacy to ludzie są źli, no daleko zajdziesz w życiu normalnie horyzonty się otwierają przed Tobą props. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

kasa z neliosa się skończyła?;>

druga sprawa: "Zapewnienie STABILNOŚCI serwera(ochrona przed wszelkimi atakami DoS/DDoS)" - na tym przestałem czytać bo to jest zwyczajne kłamstwo...

Każdy serwer, w którego jako tako ingerujesz(wynajem maszyny)  jest gównem...a nie czymś stabilnym jak to nazwałeś...

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...